Н У Х Т

Маленьке свято для «сонячних» людей влаштували менеджери персоналу

29 листопада 2019

Маленьке свято для «сонячних» людей влаштували менеджери персоналу

Студенти-першокурсники освітньої програми «Менеджмент персоналу» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ виявили соціальну ініціативу та спільно з молодшим і старшим кураторами відвідали Святошинський дитячий будинок-інтернат для хлопчиків із синдромом Дауна й глибокою розумовою відсталістю.

Підготовка відбулася оперативно. На зібрані кошти студенти придбали пазли, набори для малювання, іграшки для дрібної моторики рук, солодощі, засоби гігієни, зібрали гуманітарну допомогу у школах, де навчалися, підготували невелику виставу, зробивши такий собі сучасний апгрейд дитячих казок. Магістр-управлінець персоналом Олександра Савотченко з колегою Наталією Усік із івент-агенції «CRAZY Аніматори» відгукнулися на ініціативу і влаштували для дітей шалене паперове шоу. За відгуками вихователів, наші студенти й викладачі «запалили» їх підопічних і свято запам’ятається надовго.

Варто зазначити, що люди із синдромом Дауна – надзвичайно талановиті, в чому наші студенти змогли переконатися, побувавши на занятті з художнього розпису та побачивши їх ручні роботи, за які отримано багато винагород. Треба віддати належне співробітникам будинку-інтернату, які самовіддано організовують для вихованців різноманітні заходи, що розвивають їх і соціально адаптують.

В Європі багато «сонячних» людей навчаються у звичайних школах і навіть вишах, створюють сім’ї  і активно працюють. Сподіваємося, колись так буде і в Україні…

Наразі Святошинський дитячий будинок-інтернат відкритий для співпраці із волонтерами, благодійними організаціями і просто небайдужими. Добро починається з тебе. 

Відео

Опублікований: 29-11-2019
Читайте також:
Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів опікуються дозвіллям своїх студентів

3 жовтня студенти групи ТІ-2-6 разом із доцентом кафедри експертизи харчових продуктів Вікторією Кійко відвідали Національний музей мистецтв імені Богдана і Варвари Ханенків. Ця маленька екскурсія подарувала багато яскравих емоцій і вражень та дозволила насолодитися збіркою закордонного мистецтва. У Музеї представлені колекції надзвичайно вартісн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів опікуються дозвіллям своїх студентів 04 жовтня 2018

Студенти зможуть отримувати підприємницькі навички в університетах незалежно від спеціальності

Уже з цього навчального року тисячі студентів зможуть отримувати підприємницькі навички в університетах, незалежно від спеціальності – у межах раніше початої співпраці МОН та ГО «Платформа інноваційного партнерства» (YEP) запускають ініціативу зі створення у вишах підприємницьких клубів. Передбачається, що такі клуби розвиватимуть підприємницьку к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти зможуть отримувати підприємницькі навички в університетах незалежно від спеціальності 04 вересня 2018

Guest workshop на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Щотижня відбуваються нові профорієнтаційні івенти з цікавими воркшопами від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка для майбутніх вступників. Цього разу до Дня гостинності кафедра готельно-ресторанної справи за ініціативи завідувачки Лариси Шаран організувала guest workshop від фахівця відомої мережі ресто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Guest workshop на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 08 жовтня 2024

Викладачі університету очолюють екзаменаційні комісії у фахових коледжах НУХТ

14 червня 2024 року здобувачі заочної форми навчання відокремленого структурного підрозділу «Київський фаховий коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій» склали державний кваліфікаційний екзамен. Роботу державної кваліфікаційної комісії з прийняття іспиту на технологічному відділенні спеціальності 181 «Харчові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету очолюють екзаменаційні комісії у фахових коледжах НУХТ 17 червня 2024