Н У Х Т

Пригоди сімейки Адамс у НУХТ: відбувся вечір Навчально-наукового інституту економіки і управління

21 листопада 2019

Пригоди сімейки Адамс у НУХТ: відбувся вечір Навчально-наукового інституту економіки і управління

21 листопада відбувся довгоочікуваний вечір Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ (ННІ ЕіУ). Чому довгоочікуваний? Все просто – вечори цього структурного підрозділу нашого університету – це завжди інтрига, цікавий сюжет, до дрібниць виважена постановка, відмінна режисура, бездоганний смак, креатив і гумор, харизматична акторська гра, чудовий вокал і драйвова хореографія. Інститутські митці буквально живуть своєю постановкою, тож кожний вечір ННІ ЕіУ – подія, на яку з нетерпінням чекають. Не виключення і цьогорічне свято – високу планку, заявлену своїми попередниками впродовж багатьох років, нинішнє покоління впевнено утримало.

На суд глядача був представлений спектакль «Сімейка Адамсів. Новий етап життя». Здавалося б, тема давно обіграна з усіх боків, аж ні – знайшлася цілком нова історія, і зал, затамувавши подих, слідкував за усіма перипетіями звичного життя незвичних людей.

А почалося все з того, що молодші Адамси – Пагслі й Венздей вступили не більше, не менше до… НУХТ! Вони збирають речі й вирушають до гуртожитку. Далі були знайомства, пари в університеті, обід із буряковими котлетами в університетському кафе, заняття у спорткомплексі, прогулянки парком Шевченка, посиденьки у внутрішньому дворику НУХТ, вечір інституту у актовій залі, зародження дружби і перше кохання, сутички з гопніками (як же без них) і, звичайно ж, хеппі енд. Тонкі натяки й відвертий стеб із усім відомих персон (директор студмістечка, наприклад), місць («п’яний» дворик) і ситуацій (відсутність гарячої води у гуртожитку) раз у раз викликали сміх глядачів.

На фоні справжнього франта Гомеса, звично химерної Мортіши, блідої Венздей то з ножем, то з сокирою та пухкенького Пагслі яскраво виділилися дворецький Рослий (в оригіналі – Ларч) і бабця Адамс. Перший, виявляється, шикарно танцює сучасні танці, ще й підспівує вокалістам, другу взагалі вразила стріла Амура й всю постановку бабуся шукала Олександра Тимченка (відповідальний по інституту за роботу зі студентами) то у глядацькій залі, то у соцмережах.

Якщо додати до всього цього запальні танці «Dance Formation», експресивне танго, виступи вокалістів Марії Нестерук, Ольги Оленюк, Анастасії Снєтко, Інни Кравченко, Вілени Загазей, Емілії Омельченко, Георгія Варданяна – вийшов черговий видовищний і яскравий вечір ННІ ЕіУ.  

Цікавою родзинкою став прикінцевий backstage, у якому митці розкрили деякі моменти підготовки вечора. Ну, і потужний фінал – гімн Навчально-наукового інституту економіки і управління, який щоразу ставить крапку у вечорах, і щоразу звучить по-новому, але завжди щиро й емоційно.

Опублікований: 21-11-2019
Читайте також:
У розпалі вступна кампанія до магістратури

В університеті триває реєстрація заяв вступників до магістратури для участі в конкурсному відборі 2023 року. Заяви від бажаючих здобути освітній ступінь «Магістр» прийматимуться до 18:00 21 серпня. Оприлюднення рейтингових списків вступників і надання рекомендацій для зарахування за державним замовленням відбудеться не пізніше 26 серпня. Вступники...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У розпалі вступна кампанія до магістратури 08 серпня 2023

«Goodvalley» запрошує на практику студентів НУХТ

Колектив випускової кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів активно розширює базу підприємств-партнерів, невпинно залучаючи до співпраці провідні компанії не лише України, але й близького та дальнього зарубіжжя. У січні 2020 року фахівці кафедри, професор Василь Пасічний і доцент Олег Галенко побували у польському відділенні групи компаній «Go...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Goodvalley» запрошує на практику студентів НУХТ 17 лютого 2020

Фотовиставка-конкурс «Коли оживають старі фотографії...»

Фотографія – це застигла мить життя. А чи може вона ожити? Так, якщо за справу беруться студенти 3 курсу спеціальності 061 «Журналістика», освітньої програми «Реклама та зв'язки з громадськістю» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ. Цього року вже традиційна фотовиставка третьокурсників, яка є інтегрованою підсумковою роботою ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фотовиставка-конкурс «Коли оживають старі фотографії...» 28 грудня 2021

11-й випуск молодших спеціалістів відділення технології та організації виробництва

Студенти й викладачі відділення технології та організації виробництва Вінницького коледжу НУХТ зібралися на урочистості з нагоди вручення дипломів молодшим спеціалістам. Цього святкового дня документи про освіту отримали 23 студенти спеціальності «Виробництво жирів і жирозамінників», 27 студентів спеціальності «Організація виробництва» та 9 студент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

11-й випуск молодших спеціалістів відділення технології та організації виробництва 07 лютого 2018