Н У Х Т

Підвищення кваліфікації працівників галузі триває!

11 вересня 2020

Підвищення кваліфікації працівників галузі триває!

У навчально-науковому комплексі Національного університету харчових технологій створений повний цикл навчання впродовж усього життя. У структурі успішно функціонують фахові коледжі, що забезпечують передвищу підготовку, навчально-наукові інститути і факультети, де здобувається повна вища освіта, а також інститути післядипломного навчання, де проходять підвищення кваліфікації фахівці галузевих підприємств і організацій.

Карантинні обмеження внесли свої корективи у весь навчальний процес і у графіки підвищення кваліфікації, зокрема. Тож, щойно стало можливим, колективи інститутів післядипломної освіти НУХТ почали активно надолужувати пропущені курси.

У перших числах вересня викладачі кафедри виробництва цукру та сахаридів Інституту післядипломної освіти НУХТ  у Києві, професори Костянтин Скорик, Микола Хоменко і завідувач кафедри Костянтин Штангеєв здійснили підвищення кваліфікації ІТП і фахівців ТОВ «Новооржицький цукровий завод».

Прослухали лекції та взяли участь у дискусіях понад 80 працівників заводу. Були розглянуті особливості роботи всіх виробничих дільниць заводу та питання енергозабезпечення. Наші науковці також надали рекомендації по напрямках вирішення проблемних питань виробництва на Новооржицькому цукровому заводі.

 

Опублікований: 11-09-2020
Читайте також:
Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з фінською фірмою «Лейпурін» провела Міжнародну науково-практичну конференцію

3 березня в університеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Використання заквасок у технології хлібобулочних виробів», присвячена 135-річчю заснування НУХТ. Організаторами наукового заходу виступили кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, компанія «Лейпурін» та німецька фірма «BÖCKER». Конференція зібрала предст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з фінською фірмою «Лейпурін» провела Міжнародну науково-практичну конференцію 03 квітня 2019

Нове поповнення книжкової полички здобувачів від професора кафедри технології консервування

Наші викладачі і в умовах воєнного стану активно працюють над оновленням і удосконаленням навчально-методичного забезпечення навчального процесу. Ось і професор кафедри технології консервування Віталій Шутюк плідно й із користю попрацював влітку над навчальною літературою. Результатом став вихід із друку другого, доповненого видання підручника «Лог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення книжкової полички здобувачів від професора кафедри технології консервування 13 вересня 2022

«Холод Engineering» запрошує студентів кафедри теплоенергетики і холодильної техніки на роботу

Кафедра теплоенергетики і холодильної техніки без перебільшень готує дуже потрібних фахівців з корисної та цікавої спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» освітньої програми «Холодильні техніка і технології». Це твердження засвідчує той факт, що до викладачів і завідувача кафедри регулярно  звертаються роботодавці з холодильних фірм і проми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Холод Engineering» запрошує студентів кафедри теплоенергетики і холодильної техніки на роботу 28 лютого 2020

Звітують майбутні доктори філософії

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбулося річне звітування здобувачів вищої освіти ступеня «Доктор філософії» за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія». Здобувачі першого року навчання Валерія Марченко (Потапенко), Мирослав Хоньків, Ігор Колодій успішно засвоїли обов’язкові та вибіркові компоненти освітньо-наукової програми, а ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звітують майбутні доктори філософії 23 червня 2023