Н У Х Т

Підвищення кваліфікації працівників галузі триває!

11 вересня 2020

Підвищення кваліфікації працівників галузі триває!

У навчально-науковому комплексі Національного університету харчових технологій створений повний цикл навчання впродовж усього життя. У структурі успішно функціонують фахові коледжі, що забезпечують передвищу підготовку, навчально-наукові інститути і факультети, де здобувається повна вища освіта, а також інститути післядипломного навчання, де проходять підвищення кваліфікації фахівці галузевих підприємств і організацій.

Карантинні обмеження внесли свої корективи у весь навчальний процес і у графіки підвищення кваліфікації, зокрема. Тож, щойно стало можливим, колективи інститутів післядипломної освіти НУХТ почали активно надолужувати пропущені курси.

У перших числах вересня викладачі кафедри виробництва цукру та сахаридів Інституту післядипломної освіти НУХТ  у Києві, професори Костянтин Скорик, Микола Хоменко і завідувач кафедри Костянтин Штангеєв здійснили підвищення кваліфікації ІТП і фахівців ТОВ «Новооржицький цукровий завод».

Прослухали лекції та взяли участь у дискусіях понад 80 працівників заводу. Були розглянуті особливості роботи всіх виробничих дільниць заводу та питання енергозабезпечення. Наші науковці також надали рекомендації по напрямках вирішення проблемних питань виробництва на Новооржицькому цукровому заводі.

 

Опублікований: 11-09-2020
Читайте також:
Готується до захисту дисертаційного дослідження ще один аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Удосконалення технології столового вина» за темою дисертаційної роботи «Удосконалення технології столових вин підвищеної біологічної цінності» аспіранта кафедри Олени Циганкової (науковий керівник – доцент Марина Білько). На семінарі були присутні викладачі кафедри разом із...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готується до захисту дисертаційного дослідження ще один аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 13 вересня 2019

Академічна доброчесність як запорука цінності освіти

Уже доброю традицію стало для учасників навчального процесу освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня «Менеджмент організацій і адміністрування» проводити щорічні зустрічі з магістрантами першого курсу у рамках загальноуніверситетського тижня академічної доброчесності. Гарантка програми, професорка Світлана Бурлуцька ознайомила ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна доброчесність як запорука цінності освіти 17 вересня 2024

Розробка викладачів кафедри теплоенергетики та холодильної техніки поїде до США

Відповідно до договору із госпрозрахункової тематики між нашим університетом і ТОВ «Центр ресурсоефективного виробництва», співробітниками кафедри теплоенергетики та холодильної техніки виконано налаштування параметрів роботи дослідного прототипу холодильної машини з виробництва води з вологого повітря. Для створення подібних до проєктних умов зов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розробка викладачів кафедри теплоенергетики та холодильної техніки поїде до США 27 жовтня 2022

Тісна співпраця із Корпорацією «Артеріум»

Одним із критеріїв оцінювання якості освітньої програми є залучення професіоналів-практиків до організації та реалізації освітнього процесу. Налагодження тісної співпраці зі стейкхолдерами, роботодавцями та професіоналами-практиками – пріоритет діяльності колективів кафедр університету. Зокрема, кафедра біотехнології і мікробіології упродовж багат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тісна співпраця із Корпорацією «Артеріум» 28 вересня 2021