Н У Х Т

Англійська мова – Твій Ключ до Міжнародної Кар’єри!

07 березня 2025

Англійська мова – Твій Ключ до Міжнародної Кар’єри!

Сьогодні доцентка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Юліана Малик прочитала гостьову лекцію на тему «Важливість вивчення іноземних мов для майбутньої кар’єри» студентам Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ.

Лекторка наголосила, що знання англійської є вже не перевагою, а необхідністю у сучасному світі. Незалежно від обраної спеціальності , які пропонує НУХТ – чи то харчові технології, економіка, управління, інформаційні технології, маркетинг, готельно-ресторанна справа чи інші напрямки – володіння англійською відкриває широкі можливості для професійного розвитку. Міжнародні комунікації, ведення переговорів і уміння працювати з англомовними джерелами інформації стали невід'ємною частиною успішної кар'єри. Це особливо важливо для тих, хто прагне співпрацювати з іноземними партнерами, брати участь у міжнародних проєктах і розширювати свій професійний горизонт. Саме тому опанування англійської мови є важливим кроком до успіху в сучасному глобалізованому світі.

Під час лекції було представлено освітні можливості Навчально-наукового інституту економіки та управління, де здійснюється підготовка майбутніх маркетологів, менеджерів, економістів і т.п. Студентам було рекомендовано звернути увагу на курси «Іноземна мова за професійним спрямуванням», «Business English for Everyonе», «Англійська мова для спеціальних цілей», «Практичний курс англійської мови», які сприяють підготовці до успішної роботи в міжнародних компаніях.

Лекція викликала зацікавленість студентів і спонукала їх до обговорення важливості володіння англійською мовою для професійного розвитку. Багато хто з присутніх виявив бажання дізнатися більше про можливості навчання в НУХТ та перспективи кар’єрного зростання.

Опублікований: 07-03-2025
Читайте також:
Теоретичні знання з технології кулінарної продукції опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите лекційне заняття доцента Оксани Кирпіченкової. Дисципліна «Технологія продукції ресторанного господарства» є невід’ємною складовою якісної професійної підготовки майбутніх рестораторів і готельєрів. Темою заняття була технологія кулінарної продукції із сільськогосподарської птиці, пернатої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Теоретичні знання з технології кулінарної продукції опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 14 листопада 2018

Атестація виконання курсових робіт триває

Два дні поспіль тривала атестація виконання курсових робіт магістрантами кафедри біотехнології і мікробіології. Для цього були створені три різні комісії, які працювали у відведений час на платформі Zoom. Дуже насиченою була презентація робіт здобувачами, які виконують експериментальні науково-дослідні роботи. Адже у науці мало встановити чи вияви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атестація виконання курсових робіт триває 23 квітня 2020

Передостанній рубіж долають бакалаври

Добігає кінця важливий період життя наших здобувачів освіти. І хоча це лише завершення навчання у бакалавраті, і хтось прийме відповідальне рішення продовжити навчання в магістратурі, частина нинішніх здобувачів кафедри біотехнології і мікробіології покине рідне для них за стільки років місце і продовжить своє життя вже на ниві праці. Основні періо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Передостанній рубіж долають бакалаври 06 червня 2022

Стартував цикл гостьових лекцій для здобувачів на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів розпочала цикл гостьових лекцій для здобувачів спеціальності «Харчові технології». Наразі про принципи олійно-екстракційного виробництва здобувачам другого курсу розповіла начальниця олійно-екстракційного цеху компанії «Дельта Вільмар» Тетяна Піддубна. Лекторка п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував цикл гостьових лекцій для здобувачів на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 16 вересня 2025