Н У Х Т

Мандрівка українськими містами на парі іноземної мови

28 травня 2025

Мандрівка українськими містами на парі іноземної мови

На одному з нещодавніх занять з англійської мови, яке провела викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлія Ткачук, здобувачі  групи ТІ-1-6 перетворили звичайну пару на справжній культурний тур. Темою заняття стали українські міста – їхня історія, архітектура, традиції та унікальна атмосфера.

Кожний студент підготував презентацію про одне з міст України, розповідаючи англійською мовою про його особливості, цікаві факти та туристичні родзинки. Протягом заняття учасники не лише покращували свої мовні навички, але й мали змогу дізнатися більше про культурне багатство своєї країни.

Серед згаданих міст були: Харків (Крістіна Віра), Київ (Анастасія Євніцька), Чернігів (Вікторія Кобко), Кропивницький (Крістіна Красюк), Рівне (Софія Лащук), Хмельницький (Ірина Степанюк), Тернопіль (Тарас Хижавський), Переяслав-Хмельницький (Ніка Кутова).

Особливо зворушливою стала розповідь про Мелітополь – місто, яке нині перебуває в тимчасовій окупації ( Богдан Войтенко).

Захід пройшов у теплій, дружній атмосфері, сприяючи не лише навчанню, а й дозволив краще засвоювати матеріал, розвивати публічне мовлення англійською та водночас плекати національну ідентичність.

Опублікований: 28-05-2025
Читайте також:
Нам важлива думка здобувачів освіти

Якість освіти визначається не тільки компетентністю викладачів і високим рівнем викладання, а й здатністю навчального закладу адаптуватися до потреб здобувачів освіти. І поки багато інших університетів тримаються старих традицій, уникаючи принципових змін, наш заклад освіти втілює в життя прогресивні новації, аби іти в ногу з часом і адаптуватися д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нам важлива думка здобувачів освіти 18 листопада 2022

НУХТ на Всеукраїнському тижні харчових технологій-2023

Участь у галузевих виставкових заходах – ідеальна можливість для демонстрації навчального і наукового потенціалу колективу університету та прекрасний інструмент для започаткування й розвитку співпраці зі стейкхолдерами-виробничниками. Тим більше, коли мова йде про виставки такого рівня як «INPRODMASH», «UPAKOVKA», «SWEETS UKRAINE» та «BAKERY UKRAIN...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ на Всеукраїнському тижні харчових технологій-2023 20 вересня 2023

Освітній ступінь «Магістр» присвоєно випускникам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти кваліфікаційних робіт магістрів заочної форми навчання. Представлені для публічного захисту роботи були не тільки цікавими по змісту, а також і у практичному сенсі, що відзначили члени екзаменаційної комісії: завідувач кафедри Анатолій Куц, професор Віталій Прибильський,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітній ступінь «Магістр» присвоєно випускникам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 21 лютого 2023

Дуальна освіта: проєкт триває

Останнім часом все більшої популярності в Україні набуває дуальна освіта – збалансована система зацікавлених сторін – відповідального і цілеспрямованого здобувача вищої освіти, університету і підприємств-роботодавців. Наш університет не стоїть осторонь цього прогресивного підходу. Уже кілька випускових кафедр активно співпрацюють зі стейкхолдерами...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дуальна освіта: проєкт триває 01 лютого 2021