25 березня доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна провела онлайн-зустріч зі здобувачами спеціальності 181 «Харчові технології» Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ.
Викладачка запросила випускників коледжу до вступу та подальшого навчання за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у нашому університеті. Старшокурсники дізналися всі деталі про підготовку фахівців за освітньою програмою та про перспективи майбутнього працевлаштування. Вони ознайомилися з перевагами навчання за скороченим терміном, а також переліком необхідних документів для вступу. Також здобувачів зацікавила дуальна форма освіти.
Наприкінці зустрічі студенти коледжу були запрошені відвідати 13 квітня День відкритих дверей Навчально-наукового інституту харчових технологій, що відбудеться онлайн, і долучитися до груп кафедри у соціальних мережах.
Зустріч була організована за сприяння голови циклової комісії виробництва хліба Оксани Шуляк.