Н У Х Т

Майстер-клас з роботи у сервісі CANVA для здобувачів-менеджерів персоналу

19 вересня 2023

Майстер-клас з роботи у сервісі CANVA для здобувачів-менеджерів персоналу

18 вересня 2023 року бакалаври і магістранти освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» взяли участь у майстер-класі HR-агенції UGEN, яка постійно радує новітніми технологіями освітян.

Майстер-клас «Як підготувати презентацію в CANVA» професійної і досвідченої спікерки ‒ операційної директорки Марини Джулай став для майбутніх HR-менеджерів цікавим, креативним заходом щодо підвищення практичних навичок роботи у Canva.

Обрання цього сервісу було не випадковим. Зокрема, Canva ‒ сучасна платформа графічного дизайну, яка має великі можливості щодо візуального відображення результатів (презентації) творчих, курсових, наукових робіт, доповідей на конференціях, захистах дипломних робіт тощо.

Спікерка на прикладах продемонструвала, як можна підсилити представлення цифрового, табличного матеріалу, акцентувати увагу на серйозних моментах на слайдах, змінювати графіку, формати, шрифти, підбирати кольори, вставляти картинки, відео, використовуючи додаткові функціональні можливості.

Фахівчиня зачарувала слухачів власною харизмою, цікаво і захоплююче розповіла як доступно і просто з Canva здобувачі та викладачі можуть працювати разом, редагувати свої роботи в режимі реального часу: залишати коментарі, виправляти помилки, додавати нові графічні елементи, текст і створювати мотиваційні дошки.

Для майбутніх HR-менеджерів і викладачів кафедри економіки праці та менеджменту майстер-клас був актуальним, корисним і отримав максимальне схвалення ‒ cердечки від слухачів.

Здобувачі і викладачі щиро вдячні Марині Джулай та команді HR-агенції UGEN за можливість отримання практичних навиків, які посилюють залучення та мотивацію до навчання!

Опублікований: 19-09-2023
Читайте також:
Здобувачі освіти НУХТ донатять на ЗСУ й перемагають

Першокурсниця Навчально-наукового інституту харчових технологій Владлена Пахомова перемогла у конкурсі від Приват-Банку з призовим фондом понад 20 000 грн. Конкурс проводився серед всіх студентів України. Серед традиційних умов конкурсу (зареєструватися, відмітити у соцмережах тощо) важливим завданням було написати, на що витратив свою першу стипе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти НУХТ донатять на ЗСУ й перемагають 28 червня 2023

Корисні поради щодо підготовки здобувачів-бакалаврів до вступу до магістратури отримують наші викладачі

У лютому Міжнародний освітній центр «Dinternal Education» разом із видавцем навчальних книг, компанією «Pearson» проводить для викладачів закладів вищої освіти низку вебінарів, спрямованих на отримання корисних порад щодо підготовки випускників 4-го курсу бакалаврату до вступу в магістратуру, оскільки всім здобувачам доведеться складати іспити при ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні поради щодо підготовки здобувачів-бакалаврів до вступу до магістратури отримують наші викладачі 24 лютого 2021

Нові підходи у анімаційній діяльності опановують другокурсники кафедри туристичного та готельного бізнесу

19 вересня 2018 року викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу Світлана Батиченко та Тетяна Мірзодаєва разом зі студентами 2 курсу в рамках відзначення Міжнародного дня туризму та Дня туризму в Україні провели квести у Квест-кімнаті «Під замком». Студенти мали можливість спробувати незвичайний інтелектуальний квест за вибраною тематикою...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові підходи у анімаційній діяльності опановують другокурсники кафедри туристичного та готельного бізнесу 24 вересня 2018