Н У Х Т

Фінальний акорд бакалаврів кафедри біотехнології і мікробіології

15 лютого 2022

Фінальний акорд бакалаврів кафедри біотехнології і мікробіології

Промайнули заклопотанні, складні дні і водночас хвилюючі митті захистів кваліфікаційних робіт здобувачів-біотехнологів бакалаврату заочної форми навчання.

Екзаменаційна комісія за чотири дні захистів встигла оцінити 36 кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр». Цьогоріч представлені кваліфікаційні роботи були різнобічні за науковим спрямуванням: отримання практично цінних продуктів біосинтезу медичного спрямування (антибіотики, пробіотики та вітаміни), накопичення харчових біомас для тваринництва, створення препаратів для захисту рослинництва, утворення харчових продуктів і кислот.

Загалом комісія відзначила достатньо високий рівень підготовки, виконання та оформлення кваліфікаційних робіт здобувачів, створення та належне представлення інженерно-графічних матеріалів до робіт і формування мультимедійних презентацій, котрі наочно демонстрували виконанні роботи. Також комісія була приємно вражена і тим, що рецензії на кваліфікаційні роботи давали нещодавно наші випускники, а сьогодні стейтхолдери та роботодавці з таких провідних підприємств галузі та науки як Фармацевтична фірма «Дарниця», АТ «Київмедпрепарат», АТ «Фармак», ТОВ «Артеріум ЛТД», ТОВ «Біотестлаб», Інститут мікробіології і вірусології НАН України та інші.

За результатами обговорення та дискусій одноголосним рішенням комісії всім здобувачам були виставлені позитивні оцінки за захисти та була присвоєна кваліфікація «Бакалавр з біотехнологій та біоінженерії» за відповідними освітньо-професійними програмами

Колектив кафедри вітає новоспечених біотехнологів, бажає наснаги та успіху на трудовій ниві та сподівається невдовзі зустрітися вже у магістратурі! 

Опублікований: 15-02-2022
Читайте також:
Відзвітувала студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

17 квітня 2018 року відбулася звітно-виборча конференція студентського самоврядування факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу за результатами роботи 2017-2018 навчального року. Конференцію відкрила голова студентської ради факультету Олена Цишек, яка повідомила, що за результатами реєстрації делегатів кворум є. Присутні 147 осіб, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзвітувала студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 18 квітня 2018

Кольорова мікробіологія по той бік екрану

Уже кілька років поспіль лабораторні роботи з дисципліни «Загальна мікробіологія та вірусологія», присвячені вивченню фізіології мікроорганізмів, зокрема катаболізму вуглеводів, є об’єктом уваги не тільки третьокурсників, а й гостей кафедри біотехнології і мікробіології – майбутніх вступників нашого університету. На жаль, у зв’язку з епідеміологіч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кольорова мікробіологія по той бік екрану 04 листопада 2020

Багаторічна співпраця з Корпорацією «АРТЕРІУМ»

Одним із надійних партнерів і добрим другом нашого університету є Корпорація «АРТЕРІУМ». Корпорація і ТОВ «Триглав Інтернешнл», яке є її партнером, протягом багатьох років підтримують юних біотехнологів, спонсоруючи проведення Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології та конкурсу студентських наукових робіт для здобувачів спеціальності...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Багаторічна співпраця з Корпорацією «АРТЕРІУМ» 27 вересня 2023

Практичний досвід у навчальний процес активно впроваджують у Навчально-науковому інституті харчових технологій

Директор Навчально-наукового інституту харчових технологій (ННІ ХТ) Оксана Кочубей-Литвиненко, заступники директора Георгій Гончаров та Анастасія Пухляк, а також доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Олена Грек, Тетяна Осьмак і Олена Красуля відвідали одне з найсучасніших та потужних молокопереробних підприємств України – ПрАТ «Вім...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід у навчальний процес активно впроваджують у Навчально-науковому інституті харчових технологій 27 квітня 2018