Н У Х Т

Фінальний акорд бакалаврів кафедри біотехнології і мікробіології

15 лютого 2022

Фінальний акорд бакалаврів кафедри біотехнології і мікробіології

Промайнули заклопотанні, складні дні і водночас хвилюючі митті захистів кваліфікаційних робіт здобувачів-біотехнологів бакалаврату заочної форми навчання.

Екзаменаційна комісія за чотири дні захистів встигла оцінити 36 кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр». Цьогоріч представлені кваліфікаційні роботи були різнобічні за науковим спрямуванням: отримання практично цінних продуктів біосинтезу медичного спрямування (антибіотики, пробіотики та вітаміни), накопичення харчових біомас для тваринництва, створення препаратів для захисту рослинництва, утворення харчових продуктів і кислот.

Загалом комісія відзначила достатньо високий рівень підготовки, виконання та оформлення кваліфікаційних робіт здобувачів, створення та належне представлення інженерно-графічних матеріалів до робіт і формування мультимедійних презентацій, котрі наочно демонстрували виконанні роботи. Також комісія була приємно вражена і тим, що рецензії на кваліфікаційні роботи давали нещодавно наші випускники, а сьогодні стейтхолдери та роботодавці з таких провідних підприємств галузі та науки як Фармацевтична фірма «Дарниця», АТ «Київмедпрепарат», АТ «Фармак», ТОВ «Артеріум ЛТД», ТОВ «Біотестлаб», Інститут мікробіології і вірусології НАН України та інші.

За результатами обговорення та дискусій одноголосним рішенням комісії всім здобувачам були виставлені позитивні оцінки за захисти та була присвоєна кваліфікація «Бакалавр з біотехнологій та біоінженерії» за відповідними освітньо-професійними програмами

Колектив кафедри вітає новоспечених біотехнологів, бажає наснаги та успіху на трудовій ниві та сподівається невдовзі зустрітися вже у магістратурі! 

Опублікований: 15-02-2022
Читайте також:
Патріотичний онлайн-захід Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого до Дня Гідності та Свободи

21 листопада українці відзначають одне з нових, але знакових свят в історії України – День Гідності та Свободи. Воно відзначається щороку згідно з Указом Президента і встановлене на честь початку цього дня двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції 2004 р. та Революції Гідності 2013 р. Навчально-науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Патріотичний онлайн-захід Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого до Дня Гідності та Свободи 23 листопада 2020

Розробниці освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» поспілкувалися зі здобувачами освіти

Відбулася зустріч здобувачів першого курсу освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» з гаранткою програми Наталією Ющенко та членом проєктної групи Іриною Силкою. Під час зустрічі здобувачі ознайомились з навчальними компонентами освітн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розробниці освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» поспілкувалися зі здобувачами освіти 13 жовтня 2022

Знайомство з Carlsberg Ukraine

Здобувачі групи ХЕ-ІІІ-12 разом із наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою відвідали провідне пивоварне виробництво в Східній Європі – Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine», яке є частиною Carlsberg Group, однієї з найбільших пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з Carlsberg Ukraine 14 грудня 2023

Навчально-виробниче заняття від фахівців компанії «Укрлендфармінг» на кафедрі технології зберігання і переробки зерна

8 травня на кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбулося навчально-виробниче заняття, яке провели фахівці компанії «Укрлендфармінг» – одного з найбільших агрохолдингів України за обсягом земельного банку, який входить до ТОП-5 за обсягом експорту. У ході заняття від директора по персоналу Наталії Романенко студенти дізналися про тренд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчально-виробниче заняття від фахівців компанії «Укрлендфармінг» на кафедрі технології зберігання і переробки зерна 08 травня 2019