Н У Х Т

Технології харчових концентратів з гостьовою лекторкою

25 листопада 2024

Технології харчових концентратів з гостьовою лекторкою

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція з дисципліни «Технології харчових концентратів» для здобувачів освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія», спеціальності 181 «Харчові технології», яку прочитала заступниця генерального директора з питань якості, безпеки харчової продукції та соціальної відповідальності ТОВ «Трипільське сонце» Тетяна Наконечна.

ТОВ «Трипільське сонце» – сучасне підприємство чайної галузі України з новітніми автоматизованими лініями від світових лідерів у галузі обладнання для виробництва чаю: IMA (Італія), BOSCH (Німеччина), TSUBAKIMOTO (Японія), SANKO (Японія) та ін. Продукція компанії представлена чайними брендами: «Трипільське Сонце», «Sherlock Secrets», «Tea Moments», «Чайна родина».

Здобувачів ознайомили з продукцією підприємства, особливостями технологічних процесів, маркетинговою стратегією та організацією виробництва на підприємстві. Тетяна Наконечна розповіла про шляхи покращення якості, звернула увагу на проблему вибору перспективних напрямів розроблення нових видів продукції, що дає можливість краще та прибутковіше визначати і задовольняти потреби цільових споживачів. Фахівчиня обговорила зі здобувачами вимоги і бачення роботодавців щодо компетентностей майбутніх фахівців.

Колектив кафедри висловлює вдячність Тетяні Наконечній за проведену лекцію та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 25-11-2024
Читайте також:
Про застосування мікробіологічних методів для забезпечення якості лікарських засобів у рамках освітньої програми від «Галичфарм»

АТ «Галичфарм» працює в галузі, що дбає про одну з найбільших людських цінностей – здоров'я та життя людини. Понад дві тисячі співробітників корпорації щодня роблять вагомий внесок у досягненні цієї гуманної мети. В основі філософії діяльності корпорації і взаємодії з кожною людиною та організацією лежить принцип «Ближче до людей». Керуючись цим пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про застосування мікробіологічних методів для забезпечення якості лікарських засобів у рамках освітньої програми від «Галичфарм» 07 червня 2022

Із новітніми нанотехнологіями знайомляться здобувачі-біотехнологи

Магістранти-біотехнологи та здобувачі ступеня «Доктор філософії» з біотехнології разом із лекторкою дисциплін «Методи молекулярної біотехнології» та «Мікробні технології наночасток благородних металів» Оксаною Скроцькою прослухали онлайн-лекцію доктора технічних наук, директора Інституту наноматеріалів А. Дрекселя (Університет Дрекселя, США), профе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із новітніми нанотехнологіями знайомляться здобувачі-біотехнологи 10 березня 2023

Тиждень циклової комісії спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів»

З 12 по 16 листопада 2018 р. у Сумському коледжі харчової промисловості  НУХТ відбувся тиждень циклової комісії спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів».Заходи, що відбулися в рамках тижня, були спрямовані на розвиток майстерності, творчих ідей, креативності та професіоналізму майбутніх фахівців-к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень циклової комісії спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» 19 листопада 2018

Із організацією діяльності готельних підприємств знайомляться здобувачі освітньої програми «Технології харчування»

17 та 18 вересня 2024 року здобувачі-бакалаври другого та третього курсу освітньо-професійної програми «Технології харчування» долучилися до всеукраїнського студентського дня відкритих дверей від компанії Optima Hotel&Resorts, у рамках якого здобувачів освіти ознайомлювали з діяльністю готельних підприємств. Академічна група ХЧ-2-1 разом із ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із організацією діяльності готельних підприємств знайомляться здобувачі освітньої програми «Технології харчування» 23 вересня 2024