Н У Х Т

Технології харчових концентратів з гостьовою лекторкою

25 листопада 2024

Технології харчових концентратів з гостьовою лекторкою

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція з дисципліни «Технології харчових концентратів» для здобувачів освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія», спеціальності 181 «Харчові технології», яку прочитала заступниця генерального директора з питань якості, безпеки харчової продукції та соціальної відповідальності ТОВ «Трипільське сонце» Тетяна Наконечна.

ТОВ «Трипільське сонце» – сучасне підприємство чайної галузі України з новітніми автоматизованими лініями від світових лідерів у галузі обладнання для виробництва чаю: IMA (Італія), BOSCH (Німеччина), TSUBAKIMOTO (Японія), SANKO (Японія) та ін. Продукція компанії представлена чайними брендами: «Трипільське Сонце», «Sherlock Secrets», «Tea Moments», «Чайна родина».

Здобувачів ознайомили з продукцією підприємства, особливостями технологічних процесів, маркетинговою стратегією та організацією виробництва на підприємстві. Тетяна Наконечна розповіла про шляхи покращення якості, звернула увагу на проблему вибору перспективних напрямів розроблення нових видів продукції, що дає можливість краще та прибутковіше визначати і задовольняти потреби цільових споживачів. Фахівчиня обговорила зі здобувачами вимоги і бачення роботодавців щодо компетентностей майбутніх фахівців.

Колектив кафедри висловлює вдячність Тетяні Наконечній за проведену лекцію та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 25-11-2024
Читайте також:
Подарунок до Дня Незалежності: освітньо-наукова програма «Харчові технології» акредитована НАЗЯВО!

Колектив університету отримав прекрасний подарунок до Дня Незалежності. Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти на своєму засіданні 22 серпня прийняло рішення про акредитацію освітньо-наукової програми «Харчові технології» третього (доктор філософії) рівня вищої освіти. За відповідне рішення проголосували усі 20 членів агентства, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подарунок до Дня Незалежності: освітньо-наукова програма «Харчові технології» акредитована НАЗЯВО! 24 серпня 2023

Тонкощі розроблення пробіотиків від представниці академічної спільноти з багаторічним досвідом

Здобувачі четвертого курсу освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» в рамках вибіркової дисципліни «Технологія пробіотиків і вакцин» прослухали гостьову лекцію представниці академічної спільноти, фахівчині-практика, докторки біологічних наук, провідної наукової співробітниці відділу проблем ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тонкощі розроблення пробіотиків від представниці академічної спільноти з багаторічним досвідом 22 квітня 2024

Новітні технології вступної кампанії від менеджерів

Яким має бути менеджер та що потрібно команді для здобуття перемог? Вступники-першокурсники разом із викладачами освітньо-професійної програми 073 «Менеджмент» провели неймовірний брейн-ринг. Ініціатором заходу стала гарантка програми к.е.н., доцентка Світлана Дунда. Напередодні заходу вступникам запропонували переглянути відомий фільм режисера Том...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новітні технології вступної кампанії від менеджерів 05 серпня 2021

Усі тонкощі вступу до університету студентам коледжів від фахівців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Важлива роль у поповненні студентських рядів нашого університету належить випускникам коледжів і технікумів, де готують фахівців за спорідненими спеціальностями. Особливу увагу в цьому питанні приділяють тим навчальним закладам, які входять до структури НУХТ, адже навчання у них проводиться за узгодженими програмами, а до викладацької діяльності за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі тонкощі вступу до університету студентам коледжів від фахівців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 18 лютого 2019