Н У Х Т

Триває переведення вступників до бакалаврату на вільні місця держбюджету

15 серпня 2024

Триває переведення вступників до бакалаврату на вільні місця держбюджету

Вступники до бакалаврату, зараховані за кошти фізичних і юридичних осіб на відкриті та фіксовані конкурсні пропозиції, що належать до пільгових категорій, можуть подати документи про переведення на вільні бюджетні місця. Таке переведення здійснюється на місця у рейтингових списках, право вступу на які не використано рекомендованими до зарахування на них вступниками.

Право на переведення мають діти загиблих захисників України, особи з інвалідністю, внутрішньо переміщені особи, діти з багатодітних сімей і представники інших пільгових категорій (докладніше за посиланням).

Нагадуємо, для переведення на вакантні місця бюджету вступники мають бути обов’язково зараховані на контракт за відповідною спеціальністю. Переведення вступників триватиме до 17 серпня 2024 року.

Опублікований: 15-08-2024
Читайте також:
Вітаємо знавців хімічної науки НУХТ!

Знання хімії є невід’ємною складовою якісної фахової підготовки майбутніх інженерів-технологів. Проведення кафедрою харчової хімії олімпіади серед здобувачів нашого університету вже стало доброю традицією, яку цього року підтримали 15 студентів Навчально-наукового інституту харчових технологій (ННІХТ) і факультету біотехнології та екологічного конт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо знавців хімічної науки НУХТ! 19 лютого 2021

Програмний продукт Adobe InDtsign опановували здобувачі-рекламісти на практичному занятті асистентки кафедри маркетингу

На кафедрах університету тривають відкриті заняття. Наразі, через карантинні обмеженні вони проходять у режимі онлайн. За допомогою сервісу відеоконференцій Zoom відбулося і відкрите практичне заняття асистентки кафедри маркетингу Марії Швець з дисципліни «Дизайн в рекламі та PR». Викладачка розповіла майбутнім рекламістам про основи роботи програ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Програмний продукт Adobe InDtsign опановували здобувачі-рекламісти на практичному занятті асистентки кафедри маркетингу 02 листопада 2020

Досвід своїх кращих випускників переймають на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції мала приємність вітати у гостях управляючого спеціалізованого ресторану мережі закладів ресторанного господарства «Япошка» міста Харків, нашу випускницю Анну Василенко. Гостя була вражена позитивною динамікою змін у рідній Альма-матер, адаптованістю профільних дисциплін і лабораторій до вимог с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід своїх кращих випускників переймають на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 29 березня 2018

Ґрунтовна підготовка здобувачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

10 лютого здобувачі освіти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки прибули на переддипломну практику на ТОВ «НПП ІНТА». Для них це чудова можливість поглибити свої знання в підготовці до дипломного проєкту та визначитися з об’єктом проєктування чи модернізації. Кожний візит на це підприємство дуже цікавий. У цеху збирання знаходиться одночасно ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ґрунтовна підготовка здобувачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 12 лютого 2021