Н У Х Т

Пригоди сімейки Адамс у НУХТ: відбувся вечір Навчально-наукового інституту економіки і управління

21 november 2019

Пригоди сімейки Адамс у НУХТ: відбувся вечір Навчально-наукового інституту економіки і управління

21 листопада відбувся довгоочікуваний вечір Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ (ННІ ЕіУ). Чому довгоочікуваний? Все просто – вечори цього структурного підрозділу нашого університету – це завжди інтрига, цікавий сюжет, до дрібниць виважена постановка, відмінна режисура, бездоганний смак, креатив і гумор, харизматична акторська гра, чудовий вокал і драйвова хореографія. Інститутські митці буквально живуть своєю постановкою, тож кожний вечір ННІ ЕіУ – подія, на яку з нетерпінням чекають. Не виключення і цьогорічне свято – високу планку, заявлену своїми попередниками впродовж багатьох років, нинішнє покоління впевнено утримало.

На суд глядача був представлений спектакль «Сімейка Адамсів. Новий етап життя». Здавалося б, тема давно обіграна з усіх боків, аж ні – знайшлася цілком нова історія, і зал, затамувавши подих, слідкував за усіма перипетіями звичного життя незвичних людей.

А почалося все з того, що молодші Адамси – Пагслі й Венздей вступили не більше, не менше до… НУХТ! Вони збирають речі й вирушають до гуртожитку. Далі були знайомства, пари в університеті, обід із буряковими котлетами в університетському кафе, заняття у спорткомплексі, прогулянки парком Шевченка, посиденьки у внутрішньому дворику НУХТ, вечір інституту у актовій залі, зародження дружби і перше кохання, сутички з гопніками (як же без них) і, звичайно ж, хеппі енд. Тонкі натяки й відвертий стеб із усім відомих персон (директор студмістечка, наприклад), місць («п’яний» дворик) і ситуацій (відсутність гарячої води у гуртожитку) раз у раз викликали сміх глядачів.

На фоні справжнього франта Гомеса, звично химерної Мортіши, блідої Венздей то з ножем, то з сокирою та пухкенького Пагслі яскраво виділилися дворецький Рослий (в оригіналі – Ларч) і бабця Адамс. Перший, виявляється, шикарно танцює сучасні танці, ще й підспівує вокалістам, другу взагалі вразила стріла Амура й всю постановку бабуся шукала Олександра Тимченка (відповідальний по інституту за роботу зі студентами) то у глядацькій залі, то у соцмережах.

Якщо додати до всього цього запальні танці «Dance Formation», експресивне танго, виступи вокалістів Марії Нестерук, Ольги Оленюк, Анастасії Снєтко, Інни Кравченко, Вілени Журавль, Емілії Омельченко, Георгія Варданяна – вийшов черговий видовищний і яскравий вечір ННІ ЕіУ.  

Цікавою родзинкою став прикінцевий backstage, у якому митці розкрили деякі моменти підготовки вечора. Ну, і потужний фінал – гімн Навчально-наукового інституту економіки і управління, який щоразу ставить крапку у вечорах, і щоразу звучить по-новому, але завжди щиро й емоційно.

Published on: 21-11-2019
Read also:
Здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують брати участь у закордонних наукових інтернет-заходах

28 травня відбулася студентська наукова конференція «Хімічні технології», яку проводив Рутенський Університет «Ангел-Кънчев» (м. Разград, Болгарія). Магістрантка кафедри технології ресторанної і аюрведичної  продукції Дарина Юрченко (керівник – доцент кафедри Ірина Корецька, науковий консультант – фахівець Національного ботанічного саду ім. М.М. Г...

READ YOURSELF

Здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують брати участь у закордонних наукових інтернет-заходах 29 may 2020

Профорієнтаційне свято для маленьких і великих

10 червня 2023 року у затишному внутрішньому дворику заводу «Київмедпрепарат» відбувся крутезний захід від корпорації «Артеріум» – корпоративне дитяче свято «Професія моїх батьків». Спеціальним гостем заходу став наш університет, представляти який випала честь кафедрам біотехнології і мікробіології та харчової хімії. Для наших викладачів і здобува...

READ YOURSELF

Профорієнтаційне свято для маленьких і великих 15 june 2023

Педагогічна практика майбутніх докторів філософії кафедри експертизи харчових продуктів

У межах проходження активної частини педагогічної практики на кафедрі експертизи харчових продуктів здобувач освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-наукової програми «Харчові технології» денної форми навчання Юрій Бежинець провів лабораторне заняття на тему «Ознайомлення з порядком проведення ...

READ YOURSELF

Педагогічна практика майбутніх докторів філософії кафедри експертизи харчових продуктів 05 april 2024