Н У Х Т

Зросла кількість місць державного замовлення на спеціальності факультету біотехнології та екологічного контролю

19 липня 2019

Зросла кількість місць державного замовлення на спеціальності факультету біотехнології та екологічного контролю

У 2019 році кількість місць державного замовлення для вступу на бакалавра на базі 11 класів найбільше зросла для педагогічних, природничих та інженерних спеціальностей. Тож у випускників 11-х класів, які подаватимуть заяви на відповідні конкурсні пропозиції, є більше шансів отримати бюджетне місце. Таку інформацію подає Міністерство освіти і науки станом на сьогодні, 19 липня 2019 року.

До переліку інженерних та природничих спеціальностей, де зросли обсяги порівняно з 2018 роком, увійшли і «Біотехнології та біоінженерія» (+39 місць) і «Технології захисту навколишнього середовища» (+20 місць), за якими навчають на факультеті біотехнології та екологічного контролю нашого університету.

Переглянути всі обсяги державного замовлення 2019-го можна тут

Нагадуємо, що подання заяв до вишів через електронні кабінети завершиться вже через три дні. Радимо вступникам, які ще не вичерпали максимальну кількість заяв для вступу на бюджет, об’єктивно оцінювати свої бали, а також перспективи зарахування на ту чи іншу спеціальність. 26 липня вступники будуть знати, чи отримали вони бюджетне місце в омріяному виші, і у випадку позитивного рішення до 31 липня вони повинні будуть принести оригінали документів до приймальної комісії для зарахування. 1 серпня відбудеться зарахування на бюджет, з цього ж дня почнеться оприлюднення списків на контракт.

 

Опублікований: 19-07-2019
Читайте також:
Хлібні традиції: історія, технології, реальність

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Бондаренко прочитала лекцію «Хлібні традиції: незвичайні хлібні вироби різних країн» для здобувачів освіти відокремлених структурних підрозділів нашого університету: Київського фахового коледжу ресторанного господарства, Волинського фахового коледжу, Сумського фахового коледжу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хлібні традиції: історія, технології, реальність 11 березня 2025

Професійна взаємодія університетів: лекція з експертного оцінювання від професора ЛНТУ

Здобувачі-бакалаври спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології харчування» прослухали лекцію завідувача кафедри харчових технологій та хімії Луцького національного технічного університету, д.т.н., професора Ігоря Дударєва. Захід відбувся за ініціативи професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійна взаємодія університетів: лекція з експертного оцінювання від професора ЛНТУ 24 квітня 2025

Викладачі мають можливість опанувати нові та інноваційні методи навчання у Польщі

Європейська ліга професійного розвитку спільно з Краківським економічним університетом та Малопольською школою державного управління (м. Краків) запрошують освітян на міжнародне науково-педагогічне стажування для викладачів вищих закладів освіти I–IV рівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування за темою «Нові та інноваційні ме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі мають можливість опанувати нові та інноваційні методи навчання у Польщі 09 липня 2018

Весна прийшла: вікторина від студради факультету біотехнології та екологічного контролю

Студентська рада факультету біотехнології та екологічного контролю не втрачає жодної, навіть найменшої, нагоди влаштувати інтелектуальні змагання серед студентів факультету. Цього разу такою нагодою став… початок весни. Хоча ця гостя приходить до нас щороку, ми щоразу чекаємо на неї з великим нетерпінням. Весна приносить із собою не тільки довгооч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Весна прийшла: вікторина від студради факультету біотехнології та екологічного контролю 12 березня 2024