На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася відкрита лекція «Холодильне устаткування для складських приміщень закладів ресторанного господарства» доцента В’ячеслава Губені для студентів ІІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
На заняття з дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» завітали колеги, заступник декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу з навчальної роботи Наталія Бондар і представник Навчально-методичного управління університету Алла Оскілко.
Під час лекції були розглянуті класифікація і будова холодильних камер, теплові надходження у холодильні камери, система охолодження та холодильні агрегати, підбір і особливості експлуатації холодильних камер для складських приміщень. Для розкриття теми та набуття студентами теоретичних знань лектор використовував мультимедійну презентацію, що була наповнена ілюстративним матеріалом (схеми, таблиці, фото обладнання) і роздатковий матеріал.
Доцент В’ячеслав Губеня на високому науково-педагогічному рівні, динамічно, доступно представив до уваги студентів матеріал, який супроводжувався практичними прикладами і рекомендаціями щодо підбору холодильного устаткування для складських приміщень закладів ресторанного господарства різних типів і місткості, надавав пояснення та відповіді на запитання студентів.
Другий рік поспіль відбувається велика дегустація вин українських виробників для формування видання «Винний гід України» з метою ознайомлення споживачів і популяризації вітчизняних вин крафтових виноробів та промислових підприємств. Ця подія відбувається під патронатом мережі готелів «Reikartz Hotels&Resorts» за участю Асоціації сомельє України...
ЧИТАТИ ДАЛІПрофесор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства бере участь у підготовці видання «Винний гід України» 08 вересня 2020