Н У Х Т

Про систему безпечних впливів для відновлення епідермальної тканини людини йшлося на семінарі кафедри хімічної технології харчових добавок та косметичних засобів

19 квітня 2018

Про систему безпечних впливів для відновлення епідермальної тканини людини йшлося на семінарі кафедри хімічної технології харчових добавок та косметичних засобів

На кафедру хімічної технології харчових добавок та косметичних засобів завітав дуже цікавий гість,  приватний підприємець та фахівець з багатим досвідом Денис Мохнев. Як людина сучасна та освічена він сам запропонував поділитися своїми знаннями та баченням проблем косметології, насамперед механізмів старіння шкіри та підходів до відновлення епідермальної тканини людини в рамках серії семінарів.

Студентів спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» та викладачів кафедри зацікавила тематика семінару, оскільки освітні програми магістратури та бакалаврату кафедри мають безпосередній стосунок до технологій косметичних засобів. Тема семінару – «Система безпечних впливів для відновлення епідермальної тканини людини» давала багато приводів для дискусії. Зустріч проходила у діалозі з аудиторією, на всі питання були надані вичерпні та іноді неочікувані для учасників відповіді.

Як це не дивно, семінар розпочався з розповіді про авіацію та причини звернення автора до даної проблематики у своїй діяльності. Надалі зустріч проходила в невимушеній атмосфері: доповідач звернув увагу на необхідність контролю безпеки застосування косметичних засобів, наводив приклади на користь такої моделі їх використання у косметології. Далі був здійснений оглядовий екскурс у молекулярну біологію епідермальної тканини, що призвело до деяких цікавих висновків з точки зору догляду та механізмів відновлення шкіри. Інтерес аудиторії підтримували прості та водночас парадоксальні приклади.

Була досягнута домовленість про продовження семінарів, де планується розглянути антивікову концепцію конструювання, системи доставки та контрольованого вивільнення активних інгредієнтів косметичних засобів. 

Опублікований: 19-04-2018
Читайте також:
Фізика – наука для майбутнього

Цей тиждень для кафедри фізики виявився досить активним і незвичайним: відбулися методичний і науковий семінар із залученням провідних науковців інших закладів (враховуючи епідемічну ситуацію, заходи проходили дистанційно з використанням програм TEAMSта ZOOM). Спочатку викладачі кафедри дізналися про хмарні технології в освіті, а 29 жовтня на наук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фізика – наука для майбутнього 30 жовтня 2020

Нетривіальна виробнича практика першокурсників спеціальності «Туризм»

У рамках виробничої практики здобувачі-першокурсники спеціальності 242 «Туризм» Аліна Тетеря, Альона Харченко, Вікторія Ступак, Діана Голованчук, Віка Юхименко 17 червня 2021 р. взяли безпосередню участь в організації та проведенні «Ukrainian Gastro Show» – події для кухарів, рестораторів та тих, хто цікавиться гастрономією. «Українська кухня. Осн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нетривіальна виробнича практика першокурсників спеціальності «Туризм» 18 червня 2021

Захисти магістерських робіт з прикладної механіки

8 лютого на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки розпочалися захисти випускових робіт здобувачів освіти ступеня «Магістр». На цю довгоочікувану подію зібралась на тільки студентська спільнота, а і представники промисловості: голова екзаменаційної комісії, фахівець фірми ТОВ «ЕВОТЕК. ІНК.» Денис Пригодій, Тетяна Воловик (KOSTAL Ukraine), Андр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти магістерських робіт з прикладної механіки 08 лютого 2022

Кафедра експертизи харчових продуктів у середній загальноосвітній школі № 161 міста Києва

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга ознайомила десятикласників середньої загальноосвітньої школи № 161 міста Києва з перевагами навчання в нашому університеті. Школа була заснована у 1958 році і нинішній порядковий номер отримала у 1960 році, а з 2001 року перейм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів у середній загальноосвітній школі № 161 міста Києва 23 квітня 2024