Н У Х Т

Про систему безпечних впливів для відновлення епідермальної тканини людини йшлося на семінарі кафедри хімічної технології харчових добавок та косметичних засобів

19 квітня 2018

Про систему безпечних впливів для відновлення епідермальної тканини людини йшлося на семінарі кафедри хімічної технології харчових добавок та косметичних засобів

На кафедру хімічної технології харчових добавок та косметичних засобів завітав дуже цікавий гість,  приватний підприємець та фахівець з багатим досвідом Денис Мохнев. Як людина сучасна та освічена він сам запропонував поділитися своїми знаннями та баченням проблем косметології, насамперед механізмів старіння шкіри та підходів до відновлення епідермальної тканини людини в рамках серії семінарів.

Студентів спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» та викладачів кафедри зацікавила тематика семінару, оскільки освітні програми магістратури та бакалаврату кафедри мають безпосередній стосунок до технологій косметичних засобів. Тема семінару – «Система безпечних впливів для відновлення епідермальної тканини людини» давала багато приводів для дискусії. Зустріч проходила у діалозі з аудиторією, на всі питання були надані вичерпні та іноді неочікувані для учасників відповіді.

Як це не дивно, семінар розпочався з розповіді про авіацію та причини звернення автора до даної проблематики у своїй діяльності. Надалі зустріч проходила в невимушеній атмосфері: доповідач звернув увагу на необхідність контролю безпеки застосування косметичних засобів, наводив приклади на користь такої моделі їх використання у косметології. Далі був здійснений оглядовий екскурс у молекулярну біологію епідермальної тканини, що призвело до деяких цікавих висновків з точки зору догляду та механізмів відновлення шкіри. Інтерес аудиторії підтримували прості та водночас парадоксальні приклади.

Була досягнута домовленість про продовження семінарів, де планується розглянути антивікову концепцію конструювання, системи доставки та контрольованого вивільнення активних інгредієнтів косметичних засобів. 

Опублікований: 19-04-2018
Читайте також:
Проректор університету з наукової роботи урочисто відкрив «INPRODMASH-2021»

14 вересня у Києві розпочали роботу 29-та Міжнародна виставка обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості «INPRODMASH», 21-а Міжнародна виставка пакувального обладнання, матеріалів та упаковки «UPAKOVKA» і спеціалізовані експозиції: кондитерської промисловості «SWEETS UKRAINE» та хлібопекарської промисловості «BAKERY UKRAINE». ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проректор університету з наукової роботи урочисто відкрив «INPRODMASH-2021» 14 вересня 2021

Завдяки ініціативам викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування студенти наочно долучаються до «прекрасного»

Сучасні іншомовні фільми в житті студентської молоді НУХТ і викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування займають особливе місце. Адже, наші колеги є засновниками та організаторами «Movie Club», який дає змогу студентам долучатися до культури та традицій інших країн світу шляхом перегляду фільмів іноземною мовою. Наразі фестиваль «Но...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завдяки ініціативам викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування студенти наочно долучаються до «прекрасного» 18 жовтня 2019

Вдосконалення професійної майстерності викладачами кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

20 жовтня 2018 року викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Людмила Шапран, Наталія Ципанова та Ольга Никитенко відвідали семінар  «How to teach for IELTS» у Grade Education Center. Під час семінару викладачі обговорили структуру екзамену, стратегії підготовки студентів до IELTS, навчальні матеріали та правильну побудов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вдосконалення професійної майстерності викладачами кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 23 жовтня 2018

Навчальний рік здобувачів освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» завершився проходженням практики у закладах гостинності

Навчальний рік здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» завершився проходженням практики, яка є обов’язковим елементом освітньо-професійної підготовки, у закладах гостинності. Для здобувачів першого року навчання це була перша навчальна практика, під час якої вони познайомилися з кращими вітчизняними готельними підприємства...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчальний рік здобувачів освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» завершився проходженням практики у закладах гостинності 13 липня 2023