Н У Х Т

Про систему безпечних впливів для відновлення епідермальної тканини людини йшлося на семінарі кафедри хімічної технології харчових добавок та косметичних засобів

19 квітня 2018

Про систему безпечних впливів для відновлення епідермальної тканини людини йшлося на семінарі кафедри хімічної технології харчових добавок та косметичних засобів

На кафедру хімічної технології харчових добавок та косметичних засобів завітав дуже цікавий гість,  приватний підприємець та фахівець з багатим досвідом Денис Мохнев. Як людина сучасна та освічена він сам запропонував поділитися своїми знаннями та баченням проблем косметології, насамперед механізмів старіння шкіри та підходів до відновлення епідермальної тканини людини в рамках серії семінарів.

Студентів спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» та викладачів кафедри зацікавила тематика семінару, оскільки освітні програми магістратури та бакалаврату кафедри мають безпосередній стосунок до технологій косметичних засобів. Тема семінару – «Система безпечних впливів для відновлення епідермальної тканини людини» давала багато приводів для дискусії. Зустріч проходила у діалозі з аудиторією, на всі питання були надані вичерпні та іноді неочікувані для учасників відповіді.

Як це не дивно, семінар розпочався з розповіді про авіацію та причини звернення автора до даної проблематики у своїй діяльності. Надалі зустріч проходила в невимушеній атмосфері: доповідач звернув увагу на необхідність контролю безпеки застосування косметичних засобів, наводив приклади на користь такої моделі їх використання у косметології. Далі був здійснений оглядовий екскурс у молекулярну біологію епідермальної тканини, що призвело до деяких цікавих висновків з точки зору догляду та механізмів відновлення шкіри. Інтерес аудиторії підтримували прості та водночас парадоксальні приклади.

Була досягнута домовленість про продовження семінарів, де планується розглянути антивікову концепцію конструювання, системи доставки та контрольованого вивільнення активних інгредієнтів косметичних засобів. 

Опублікований: 19-04-2018
Читайте також:
Нове поповнення фахівців у галузі технологій органічних харчових продуктів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». Зростання популярності виробництва органічних продуктів у світі та в Україні потребує досвідчених фахівців, які б знали нормативну документацію щодо в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення фахівців у галузі технологій органічних харчових продуктів 15 лютого 2022

У добру путь, бакалаври-2020!

2019-2020 навчальний рік добіг свого кінця. Він був дуже складним і, в першу чергу, для здобувачів четвертих курсів. Адже їм, на відміну від усіх інших, довелося не лише дистанційно завершувати навчання, але й дистанційно проходити переддипломну практику, дипломне проєктування і захищати свої кваліфікаційні бакалаврські роботи також дистанційно. С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У добру путь, бакалаври-2020! 08 липня 2020

З приводу економічного майбутнього України мали нагоду подискутувати студенти й викладачі кафедри міжнародної економіки

Викладачі та аспіранти кафедри міжнародної економіки, а також магістранти і студенти спеціальності «Міжнародні економічні відносини» взяли участь у роботі конференції наукової молоді «Економічне майбутнє України», що проводилася Українською асоціацією Римського клубу спільно з Київським міжнародним економічним форумом (КМЕФ) 30 березня. Конференці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З приводу економічного майбутнього України мали нагоду подискутувати студенти й викладачі кафедри міжнародної економіки 03 квітня 2018

Знання цінні тоді, коли їх можна застосувати в реальному житті

На заняттях із вибіркової дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» завжди пізнавально та цікаво. Так, на практичному занятті здобувачі першого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вчилися укладати резюме – візитну картку шукача роботи. Резюме – один із найефективніших інструментів пошуку роботи. Від того, наскільки гр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знання цінні тоді, коли їх можна застосувати в реальному житті 30 березня 2021