Н У Х Т

Про систему безпечних впливів для відновлення епідермальної тканини людини йшлося на семінарі кафедри хімічної технології харчових добавок та косметичних засобів

19 квітня 2018

Про систему безпечних впливів для відновлення епідермальної тканини людини йшлося на семінарі кафедри хімічної технології харчових добавок та косметичних засобів

На кафедру хімічної технології харчових добавок та косметичних засобів завітав дуже цікавий гість,  приватний підприємець та фахівець з багатим досвідом Денис Мохнев. Як людина сучасна та освічена він сам запропонував поділитися своїми знаннями та баченням проблем косметології, насамперед механізмів старіння шкіри та підходів до відновлення епідермальної тканини людини в рамках серії семінарів.

Студентів спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» та викладачів кафедри зацікавила тематика семінару, оскільки освітні програми магістратури та бакалаврату кафедри мають безпосередній стосунок до технологій косметичних засобів. Тема семінару – «Система безпечних впливів для відновлення епідермальної тканини людини» давала багато приводів для дискусії. Зустріч проходила у діалозі з аудиторією, на всі питання були надані вичерпні та іноді неочікувані для учасників відповіді.

Як це не дивно, семінар розпочався з розповіді про авіацію та причини звернення автора до даної проблематики у своїй діяльності. Надалі зустріч проходила в невимушеній атмосфері: доповідач звернув увагу на необхідність контролю безпеки застосування косметичних засобів, наводив приклади на користь такої моделі їх використання у косметології. Далі був здійснений оглядовий екскурс у молекулярну біологію епідермальної тканини, що призвело до деяких цікавих висновків з точки зору догляду та механізмів відновлення шкіри. Інтерес аудиторії підтримували прості та водночас парадоксальні приклади.

Була досягнута домовленість про продовження семінарів, де планується розглянути антивікову концепцію конструювання, системи доставки та контрольованого вивільнення активних інгредієнтів косметичних засобів. 

Опублікований: 19-04-2018
Читайте також:
Над вдосконаленням моделі управління якістю навчання працюють викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

Підготовка висококваліфікованих спеціалістів, конкурентоспроможних на ринку праці, вимагає сучасного підходу до організації освітнього процесу, аналізу та вдосконалення педагогічної діяльності. Тому за результатами захисту кваліфікаційних робіт освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над вдосконаленням моделі управління якістю навчання працюють викладачі кафедри експертизи харчових продуктів 30 червня 2020

Режим on-line: як працює Науково-технічна бібліотека НУХТ в умовах карантину

В умовах карантину всім підрозділам університету довелося перебудовувати свою роботу під дистанційний режим. Не стала винятком і Науково-технічна бібліотека НУХТ. Наразі доступ до літератури з фондів бібліотеки здійснюється виключно в режимі on-line. Для спрощення пошуку користувачами навчально-методичної літератури з навчальних дисциплін фахівці ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Режим on-line: як працює Науково-технічна бібліотека НУХТ в умовах карантину 23 квітня 2020

Кращого за професію серед студентів механічного відділення визначали у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

22 лютого в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ для студентів механічного відділення був проведений конкурс «Кращий за професією», який передбачає перевірку базових знань, умінь і навичок практичного характеру Конкурс складається із тестів (з дисциплін «Інженерна графіка», «Основи гідравліки», «Теплотехніка», «Конструкційні ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращого за професію серед студентів механічного відділення визначали у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 22 лютого 2017

У гості за досвідом: хіміки-технологи 3-го курсу відвідали Київський пивоварний завод Carlsberg

Майбутні хіміки-технологи, студенти 3-го курсу разом із доцентом Тетяною Бойчук відвідали Київський пивоварний завод Carlsberg Ukraine, який вважається на сьогоднішній день найсучаснішим в Україні. Вони мали змогу ознайомитись з історією заснування першої пивоварні та діяльністю засновника бренду  Carlsberg Якобом Кристіаном Якобсеном. На територі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У гості за досвідом: хіміки-технологи 3-го курсу відвідали Київський пивоварний завод Carlsberg 04 червня 2018