Н У Х Т

Кафедра експертизи харчових продуктів у середній загальноосвітній школі № 161 міста Києва

23 квітня 2024

Кафедра експертизи харчових продуктів у середній загальноосвітній школі № 161 міста Києва

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга ознайомила десятикласників середньої загальноосвітньої школи № 161 міста Києва з перевагами навчання в нашому університеті.

Школа була заснована у 1958 році і нинішній порядковий номер отримала у 1960 році, а з 2001 року перейменована на середню загальноосвітню школу №161, яка підпорядкована Управлінню освіти Солом‘янської районної в місті Києві державній адміністрації. З 2000 року навчальний заклад очолює Наталія Оробей, вчителька математики, «старша вчителька», нагороджена знаком «Відмінник освіти України». Їй вдалося створити атмосферу доброзичливості й взаєморозуміння, довіри й взаємодопомоги між учнями та вчителями. У школі працює стабільний колектив учителів, який забезпечує ситуацію успіху, сповідуючи ідеї педагогіки толерантності, спрямовані на розвиток особистості, творчих здібностей і самостійної роботи. Найкращими результатами плідної роботи вчителів і учнів є щорічні перемоги у районних предметних олімпіадах і конкурсах науково-дослідницьких робіт МАН. У школі створена власна модель допрофільного та профільного навчання.

Оксана Шульга ознайомила учнів із усіма структурними підрозділами НУХТ і наголосила, що кожний зможе знайти спеціальність за своїм вподобанням. Викладачка проінформувала, що знання з предметів, які будуть на НМТ або ЗНО (поки невідомо, які умови будуть для вступу в наступному році) можна надолужити на Підготовчих курсах НУХТ з вересня 2024 року. Десятикласники змогли відчути себе студентами на лабораторій роботі, разом із Оксаною Шульгою визначивши якість меду рефрактометричним методом.

Кафедра експертизи харчових продуктів висловлює подяку директорці школи Наталії Оробей за оперативну організацію заходу й дуже сподівається на плідну співпрацю між нашими навчальними закладами в межах підписаного договору про співробітництво.

Опублікований: 23-04-2024
Читайте також:
Неймовірний енологічний досвід отримали викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи відвідали наймасштабнішу виставку харчових продуктів та напоїв – 24-ту WorldFood Ukraine і Wine&Spirits Ukraine, яка працювала 2-4 листопада у Міжнародному виставковому центрі. До уваги гостей заходу були експозиційні зони від 225 компаній із 25 країн світу. Цільова аудиторія виставки – виробники п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неймовірний енологічний досвід отримали викладачі кафедри готельно-ресторанної справи 05 листопада 2021

Вибіркова дисципліна з гостьовим лектором

У рамках вивчення вибіркової дисципліни «Технологія пакування та зберігання упакованої продукції» на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійними програмами «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вибіркова дисципліна з гостьовим лектором 21 жовтня 2024

Відновлено роботу з організації Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності за компетенцією «Холодильна техніка та кондиціювання повітря»

Повномасштабне вторгнення агресора внесло свої жорстокі корективи у наше життя й зруйнувало безліч планів – особистих, професійних, освітніх. Ще 3 лютого 2022 року доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексій Пилипенко за дорученням оргкомітету Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності за компетенцією «Холодильна техніка та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відновлено роботу з організації Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності за компетенцією «Холодильна техніка та кондиціювання повітря» 09 жовтня 2023