Н У Х Т

Про потужності вітчизняних і зарубіжних закладів гостинності англійською мовою

21 грудня 2020

Про потужності вітчизняних і зарубіжних закладів гостинності англійською мовою

Сучасна індустрія туризму – одна з найприбутковіших і найперспективніших щодо темпів зростання галузей світового господарства у зв’язку з пандемією переживає непрості часи. Відтак, в’їзний і виїзний туризм впливає на економічний розвиток не лише на національному рівні, а й зумовлює зміни в розвитку певного регіону країни, видозмінюючи їх інфраструктуру, споживчий ринок, інші галузі підприємницької діяльності. Саме тому досить актуальним є дослідження й аналіз стану сучасного вітчизняного та зарубіжного туризму, зокрема окреслення основних засад і принципів його сталого розвитку.

Напередодні Новорічних свят і Різдва Христового на кафедрі іноземних мов професійного спрямування вже є доброю традицією обговорення із майбутніми фахівцями сфери обслуговування туристичних потужностей вітчизняних і зарубіжних закладів гостинності на основі інформації, зібраної для доповідей із англомовних джерел.

До виховного заходу професійно-орієнтованого характеру, під керівництвом доцентки кафедри Яни Окопної, долучилися здобувачі освіти групи ГС 2-4, які підготували змістовні доповіді з яскравими презентаціями за темою «Святкування Нового року та Різдва Хрестового за умов пандемії: туристичні потужності українських та зарубіжних закладів гостинності».

Під час обговорення англійською мовою студентами була розкрита актуальна проблематика, зокрема: закриття третини готелів в Іспанії на тлі пандемії COVID-19; відкриття у Швеції на віддаленому острові Хамнескар готеля, де туристам пропонують відчути себе доглядачами маяка; туристичний бум у Карпатах, який напередодні Новорічних свят спричинив потребу у збільшенні кількості закладів гостинності.

На прикладі вітчизняних готелів майбутні фахівці обговорили нові умови відпочинку в період пандемії COVID-19 та прийшли до висновків, що в умовах стрімких змін вітчизняний готельний ринок має усі шанси вистояти та зі збереженням національних звичаїв і традицій зустріти Новорічні свята.

Опублікований: 21-12-2020
Читайте також:
Нагальні проблеми у хлібопеченні вирішують аспіранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Розробка технологій уповільнення процесів черствіння хлібобулочних виробів» аспірантки Тетяни Васильченко. Науковий керівник – доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик. Уповільнення черствіння хлібоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагальні проблеми у хлібопеченні вирішують аспіранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 05 березня 2021

Профорієнтаційний марафон команди Приймальної комісії НУХТ у м. Бориспіль триває!

4 березня 2024 року представники Приймальної комісії НУХТ – відповідальна секретарка, в.о. завідувача кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Юлія Запорожець і член приймальної комісії, уповноважена особа консультаційного центру абітурієнтів, асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський продовжили профорієнтаційний марафон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний марафон команди Приймальної комісії НУХТ у м. Бориспіль триває! 05 березня 2024

Благодійність – у нас в крові!

На початку вересня Національний банк України спільно з Міністерством освіти та науки і Благодійним фондом «Таблеточки» розпочали благодійну акцію «Монетки дітям», що передбачала збір по всій Україні монет номіналом 25 копійок, які вже понад рік не є платіжними, й перерахування зібраних коштів на допомогу онкохворим дітям. Організатори запропонувал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Благодійність – у нас в крові! 22 листопада 2021