Н У Х Т

Враженнями від навчання в університеті діляться зі школярами наші студенти

13 лютого 2019

Враженнями від навчання в університеті діляться зі школярами наші студенти

За ініціативи старшого викладача кафедри іноземних мов професійного спрямування Лариси Яненко та з метою профорієнтаційної роботи студентка-першокурсниця факультету біотехнології та екологічного контролю Олена Смаголь відвідала свою рідну школу Комунальний заклад «Миронівський навчально-виховний комплекс 1-3 ступенів-ліцей» Миронівської районної ради Київської області, де поспілкувалася з учнями старших класів.

Під час зустрічі Олена розповіла ліцеїстам про один із найбільших і найстаріших закладів вищої освіти України – НУХТ, у якому готують різних фахівців, зокрема з біотехнології та екологічного контролю, інженерів-технологів харчового виробництва, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу тощо. Також наша студентка поділилася своїми враженнями від навчання в університеті.

Насамкінець Олена роздала рекламні матеріали та запросила учнів на День відкритих дверей 2 березня 2019 року для ознайомлення з НУХТ.

Опублікований: 13-02-2019
Читайте також:
Сучасна концепція й інноваційний підхід: на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів переглянули освітні програми

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбулося розширене засідання робочих груп для обговорення та проведення локального моніторингу освітніх програм. До перегляду були представлені програми підготовки здобувачів освітнього ступеня «Магістр» – освітньо-професійна програма (ОПП) «Технології зберігання консервування та переробки м'яса» за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасна концепція й інноваційний підхід: на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів переглянули освітні програми 29 січня 2025

Переможці екологічної вікторини отримали свої призи

21-23 березня в університеті у рамках проєктів Програми ЄС Еразмус+ працювала Міжнародна Школа Жана Моне «Ефективний екоменеджмент для європейського майбутнього України». В останній день її роботи відбулася екологічна вікторина, переможці якої вже отримали свої заслужені призи, а усі учасники – сертифікати. Нагадаємо, переможцями вікторини стали: ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможці екологічної вікторини отримали свої призи 02 квітня 2024

З традиціями десертного столу у творах мистецтва познайомилися першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в рамках навчальної дисципліни «Ресторанна справа» разом із лектором Вітою Цирульніковою і викладачами Оленою Блощинською та Інгою Дочинець відвідали Музей Ханенків, зокрема виставку «На десерт», присвячену вишуканим традиціям споживання солодощів і десертних напоїв у 18-19 ст. Студенти ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З традиціями десертного столу у творах мистецтва познайомилися першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 05 квітня 2019

Про вражаючі перспективи здобуття повної вищої освіти у НУХТ дізнаються випускники коледжів…

Про те, як знайти саме свій шлях і досягти бажаних вершин йшлося під час щирої та прозорої дискусії представника профорієнтаційного десанту кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ зі студентами Житомирського базового фармацевтичного коледжу. У ході зустрічі поринути у світ свого майбутнього та дізнатися про вражаючі перспективи та можливості пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вражаючі перспективи здобуття повної вищої освіти у НУХТ дізнаються випускники коледжів… 06 лютого 2018