Н У Х Т

Актуальні навички набувають наші викладачі

19 січня 2023

Актуальні навички набувають наші викладачі

Викладачі кафедри інформатики та обчислювальної техніки Інституту післядипломної освіти НУХТ, завідувач кафедри Олександр Петренко та доцент Андрій Ярковий провели низку дистанційних семінарів з підвищення кваліфікації для викладачів університету.

Семінари були присвячені актуальним тематикам. Зокрема, слухачі покращили свої скіли у графічному оформленні наукових звітів і статей та професійній роботі з електронними таблицями, ознайомилися зі сучасними програмними засобами для систематизації наукових даних та роботи з науковими джерелами на прикладі бібліотечного контент-менеджеру Zetero, опанували основи Web-дизайну за допомогою ZERO-кодінгу або No-code платформ.

Не зважаючи на складні умови воєнного стану, усі викладачі успішно пройшли навчання, виконали всі завдання та отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

Опублікований: 19-01-2023
Читайте також:
Співпраця з професіоналами галузі: практичне заняття на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Аудиторні заняття із залученням зовнішніх стейкхолдерів є важливою складовою підготовки майбутніх фахівців, адже дозволяють поєднати теоретичні знання з реальними викликами та практиками сучасного виробництва. Так, на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів за участі стейкхолдера – керівниці відділу маркування ТОВ «Сільпо-ФУД» А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця з професіоналами галузі: практичне заняття на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 жовтня 2025

Комплексний підхід до організації роботи з обладнанням на гостьовій лекції фахівця-практика

Гостьова лекція – інноваційний формат навчання, який дозволяє здобувачам освіти спілкуватися з фахівцями та отримувати нові знання, що є важливим в умовах дистанційного навчання. Днями на кафедрі технологічного обладнання і комп’ютерних технологій проєктування відбулася гостьова онлайн-лекція сервісного інженера ДП «Alfa Laval» Сергія Грибкова, пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Комплексний підхід до організації роботи з обладнанням на гостьовій лекції фахівця-практика 25 лютого 2025

Технічна конференція за підсумками технологічної практики

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася технічна конференція за підсумками технологічної практики, яку підготували студенти-технологи групи 31-Т, що навчаються за спеціалізацією «Виробництво м’ясних та молочних продуктів». Практичне навчання сприяє закріпленню теоретичних знань на практиці, набуттю практичних умінь при виготовлен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технічна конференція за підсумками технологічної практики 14 червня 2019

Європейська система оцінювання

У  ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» розпочалися державні екзамени. Студенти груп ресторанного та кулінарного напряму успішно склали перший етап державного іспиту – пробні роботи, які проходили за європейською технологією. Оцінювання підсумкового рівня знань студентів здійснювали незалежні експерти –  очіл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Європейська система оцінювання 28 червня 2022