Н У Х Т

Магістранти серед фіналістів акселераційної програми від InterHEI Food and Health Innovators Ukraine

25 грудня 2023

Магістранти серед фіналістів акселераційної програми від InterHEI Food and Health Innovators Ukraine

У грудні 2023 року магістрантка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко разом із командою закінчила проходження другого акселераційного етапу програми від InterHEI Food and Health Innovators Ukraine. За час участі у програмі вони опанували практичні навички новітніх харчових і медичних технологій і тенденцій досліджень, отримали менторську підтримку та кураторський супровід. Під час заключного Demo Day, команда представила прогрес розвитку свого стартапу за результатами якого її проєкт був включений до реєстру стартапів EIT Food.

Загалом фіналістами InterHEI Food and Health Innovators Ukraine стали проєкти чотирьох команд: MedUpgrade – платформа для медичних працівників і студентів, яка надає доступ до свіжої та актуальної інформації про найважливіші події в галузі медицини; Parostok – машина для передпосівного оброблення насіння, що підвищує морозо і посухостійкість; Melo – виробники желейних гумок на основі мелатоніну; WоrmNET – проєкт із перероблення органічних продуктів у натуральне добриво.

Результатами навчального компоненту програми поділилися директор Наукового парку Національного університету «Львівська політехніка», CEO Tech Startup School Назар Подольчак і CEO Бізнес-школи КНУ Володимир Зубченко. Координаторка стартап-програм у DigitalWell GovTech інкубаторі, EIT Food Alumni Даша Швайковська розповіла учасникам про екосистему можливостей ЕІТ для українців.

InterHEI Food and Health Innovators Ukraine реалізовується Науковим парком Національного університету «Львівська політехніка», Науковим парком Київського національного університету ім. Тараса Шевченка та Vacuum Deep Tech Accelerator у партнерстві з Українським фондом стартапів. Він є частиною проєкту InterHEI, панєвропейського консорціуму, що реалізує Міждисциплінарну програму сприяння підприємництву у вищих навчальних закладах. InterHEI, під керівництвом Варшавського університету, об’єднує партнерів консорціуму з Греції, Італії, Польщі, Сербії, Словаччини, Іспанії, Туреччини та України, надаючи високоякісні знання та найкращі практики у сфері харчування та охорони здоров’я.

Учасники висловлюють глибоку вдячність тренерам і спікерам за отриманні цінні знання та новий досвід у сфері розвитку і просування стартапів та команді InterHEI Food and Health Innovators Ukraine за надану можливість навчатися у кращих фахівців галузі.

Опублікований: 25-12-2023
Читайте також:
Фахівець фінської компанії «Fazer» прочитав лекцію для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Відбулася гостьова лекція головного менеджера фінської компанії «Fazer» Юркі Копонена для магістрантів, що навчаються за освітніми програмами «Технології хліба, кондитерських макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних   харчових продуктів». На лекції були присутні представники компанії «Leipurin», завідувач кафедри технології...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівець фінської компанії «Fazer» прочитав лекцію для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 11 березня 2020

Знайомство з інноваціями: НУХТ запрошує на Всеукраїнський тиждень харчових технологій-2019

10-12 вересня 2019 року у Києві в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій-2019 відбудуться Міжнародна виставка хлібопекарної промисловості BAKERY Ukraine, Міжнародна виставка кондитерської промисловості SWEETS Ukraine, 28-ма Міжнародна спеціалізована виставка обладнання і технологій для харчової промисловості INPRODMASH і 20-та Міжнародна ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з інноваціями: НУХТ запрошує на Всеукраїнський тиждень харчових технологій-2019 22 серпня 2019

В Інституті продовольчих ресурсів НААН України розпочали переддипломну практику наші магістранти

На кафедрах університету значну увагу приділяють практичній підготовці майбутніх фахівців, для чого активно розвивають плідну співпрацю з провідними підприємствами, науковими і дослідницькими установами. Не виключення і кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, де з 14 січня 2019 року розпочалася виробнича та переддипломна пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В Інституті продовольчих ресурсів НААН України розпочали переддипломну практику наші магістранти 22 січня 2019

Перший серйозний крок у професійній підготовці біотехнологів-третьокурсників

У здобувачів-біотехнологів освітнього ступеня «бакалавр» 3-й курс є «переломним» за такими причинами. По-перше, саме на третьому курсі вони отримують «постійну прописку» на випусковій кафедрі біотехнології і мікробіології (БТМ), оскільки з цього часу більшість освітніх компонент освітньо-професійної програми є дисциплінами фахового професійного сп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший серйозний крок у професійній підготовці біотехнологів-третьокурсників 02 травня 2022