Н У Х Т

Магістранти серед фіналістів акселераційної програми від InterHEI Food and Health Innovators Ukraine

25 грудня 2023

Магістранти серед фіналістів акселераційної програми від InterHEI Food and Health Innovators Ukraine

У грудні 2023 року магістрантка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко разом із командою закінчила проходження другого акселераційного етапу програми від InterHEI Food and Health Innovators Ukraine. За час участі у програмі вони опанували практичні навички новітніх харчових і медичних технологій і тенденцій досліджень, отримали менторську підтримку та кураторський супровід. Під час заключного Demo Day, команда представила прогрес розвитку свого стартапу за результатами якого її проєкт був включений до реєстру стартапів EIT Food.

Загалом фіналістами InterHEI Food and Health Innovators Ukraine стали проєкти чотирьох команд: MedUpgrade – платформа для медичних працівників і студентів, яка надає доступ до свіжої та актуальної інформації про найважливіші події в галузі медицини; Parostok – машина для передпосівного оброблення насіння, що підвищує морозо і посухостійкість; Melo – виробники желейних гумок на основі мелатоніну; WоrmNET – проєкт із перероблення органічних продуктів у натуральне добриво.

Результатами навчального компоненту програми поділилися директор Наукового парку Національного університету «Львівська політехніка», CEO Tech Startup School Назар Подольчак і CEO Бізнес-школи КНУ Володимир Зубченко. Координаторка стартап-програм у DigitalWell GovTech інкубаторі, EIT Food Alumni Даша Швайковська розповіла учасникам про екосистему можливостей ЕІТ для українців.

InterHEI Food and Health Innovators Ukraine реалізовується Науковим парком Національного університету «Львівська політехніка», Науковим парком Київського національного університету ім. Тараса Шевченка та Vacuum Deep Tech Accelerator у партнерстві з Українським фондом стартапів. Він є частиною проєкту InterHEI, панєвропейського консорціуму, що реалізує Міждисциплінарну програму сприяння підприємництву у вищих навчальних закладах. InterHEI, під керівництвом Варшавського університету, об’єднує партнерів консорціуму з Греції, Італії, Польщі, Сербії, Словаччини, Іспанії, Туреччини та України, надаючи високоякісні знання та найкращі практики у сфері харчування та охорони здоров’я.

Учасники висловлюють глибоку вдячність тренерам і спікерам за отриманні цінні знання та новий досвід у сфері розвитку і просування стартапів та команді InterHEI Food and Health Innovators Ukraine за надану можливість навчатися у кращих фахівців галузі.

Опублікований: 25-12-2023
Читайте також:
Професіонали-практики діляться досвідом зі здобувачами-рекламістами

Протягом начального року здобувачі освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» не тільки відвідували лекції та працювали на практичних заняттях, а також переймали досвід у професіоналів-практиків. Зокрема, відбулися зустрічі з речником Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні Олександром Власенком, засновницею рекламно-виробничо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професіонали-практики діляться досвідом зі здобувачами-рекламістами 24 червня 2021

Визначені переможці екологічної олімпіади

На кафедрі екології та екоменеджменту відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія». В олімпіаді взяли участь студенти другого та третього курсів спеціальності 101 «Екологія» факультету біотехнології та екологічного контролю. Всі учасники виявили ґрунтовні теоретичні знання з профілюючої дисципліни. За рез...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці екологічної олімпіади 05 травня 2023

День, що запам’ятається назавжди: на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулися організаційні зустрічі з першокурсниками

16 вересня першокурсники «пішли» на свої перші пари у дистанційному режимі, а напередодні адміністрація факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ), завідувачі випускових кафедр, викладачі й студенти старших курсів зустрілися з ними в офлайні на організаційних зборах. Адаптивний карантин вніс свої обмеження у традиційне святкув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День, що запам’ятається назавжди: на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулися організаційні зустрічі з першокурсниками 17 вересня 2020

Студентка НУХТ – переможець V Української олімпіади з менеджменту в рамках глобального проекту «Молодіжний творчий рух «ЕСТАФЕТА ЯКОСТІ»

20-23 березня 2018 р. на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація», участь у якому взяла і команда студентів нашого університету. Честь НУХТ захищали студенти магістратури зі спеціалізації «Якість, станда...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка НУХТ – переможець V Української олімпіади з менеджменту в рамках глобального проекту «Молодіжний творчий рух «ЕСТАФЕТА ЯКОСТІ» 27 березня 2018