Н У Х Т

День, що запам’ятається назавжди: на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулися організаційні зустрічі з першокурсниками

17 вересня 2020

День, що запам’ятається назавжди: на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулися організаційні зустрічі з першокурсниками

16 вересня першокурсники «пішли» на свої перші пари у дистанційному режимі, а напередодні адміністрація факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ), завідувачі випускових кафедр, викладачі й студенти старших курсів зустрілися з ними в офлайні на організаційних зборах.

Адаптивний карантин вніс свої обмеження у традиційне святкування посвяти першачків у студенти. Маски, соціальне дистанціювання, розділення на невеликі групи по спеціальностях, відмова від святкового концерту – усі протиепідемічні вимоги «помаранчевої» зони були витримані. І хоча новоспечені студенти спеціальностей «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм» опинилися у різних приміщеннях, атмосфера скрізь панувала тепла й сімейна.

Студентів 1 курсу і 1 курсу зі скороченим терміном навчання (випускників фахових коледжів) щиро вітали заступники декана Наталія Бондар, Віта Цирульнікова, Олена Тищенко, завідувачі випускових кафедр і їх заступники, члени студентської ради факультету. Новачків ознайомили з особливостями організації освітнього процесу в умовах карантину з використанням дистанційних навчальних технологій, продемонстрували, як користуватися платформою дистанційного навчання, електронним розкладом, електронним журналом успішності.

Кожна академічна група отримала наставників – старших із числа викладачів і молодших – студентів-старшокурсників. Під час знайомства, першокурсники отримали всі контакти, за якими у будь-який момент зможуть і проконсультуватися, і задати свої питання.

Говорили цього дня і про небезпеку COVID-19, неухильне дотримання протиепідемічних заходів і необхідність берегти себе і своє здоров’я.

Колектив факультету вітає своїх першокурсників зі вступом до нашого університету й запевняє, що жодний із них не лишиться поза увагою. Адміністрація, викладачі й старші колеги-студенти бажають їм міцного здоров’я, і щоб студентські роки у сім’ї факультету ГРТБ стали незабутніми, сповненими відкриттів і перемог!

Опублікований: 17-09-2020
Читайте також:
Вітаємо переможців конкурсу наукових робіт за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум»!

Уже третій рік поспіль Корпорація «Артеріум» підтримує наших здобувачів, започаткувавши ще в 2020 році конкурс наукових робіт для біотехнологів Національного університету харчових технологій. І це не перший захід, який реалізує Корпорація в нашому виші. Упродовж багатьох років цей фармацевтичний гігант підтримує талановиту молодь, спонсоруючи прове...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможців конкурсу наукових робіт за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум»! 05 липня 2022

Стартує конференція молодих учених «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Розпочинає свою роботу 90 Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Робота конференції проходитиме 11-12 квітня у 43 секціях, які охоплюють всі напрямки харчової науки, техніки і технології, а також економіку і управління, екологію...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартує конференція молодих учених «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» 10 квітня 2024

Рекомендована до захисту у спецраді дисертаційна робота ще одного аспіранта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи «Удосконалення технології білково-збивного крему із застосуванням пюре горобини і журавлини та камеді геллану» аспірантки Іванни Сивній. Науковий керівник роботи – професор Віра Оболкіна. У своїй роботі Іванна Сивній запропонувала техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекомендована до захисту у спецраді дисертаційна робота ще одного аспіранта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 листопада 2019

Про хліб у часи війни розповіли своїм студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся тематичний захід «Хліб у часи війни», присвячений 75-й річниці перемоги у Другій світовій війні. Наставники академічних груп Лариса Михонік (група ТІ-1-6), Юлія Бондаренко (група ТІ-2-3), Анна Грищенко (група ТХ-3-5) та Олена Кохан (група ТХ-3-12ск) підготували для здобувачів т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про хліб у часи війни розповіли своїм студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 12 травня 2020