Н У Х Т

День, що запам’ятається назавжди: на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулися організаційні зустрічі з першокурсниками

17 вересня 2020

День, що запам’ятається назавжди: на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулися організаційні зустрічі з першокурсниками

16 вересня першокурсники «пішли» на свої перші пари у дистанційному режимі, а напередодні адміністрація факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ), завідувачі випускових кафедр, викладачі й студенти старших курсів зустрілися з ними в офлайні на організаційних зборах.

Адаптивний карантин вніс свої обмеження у традиційне святкування посвяти першачків у студенти. Маски, соціальне дистанціювання, розділення на невеликі групи по спеціальностях, відмова від святкового концерту – усі протиепідемічні вимоги «помаранчевої» зони були витримані. І хоча новоспечені студенти спеціальностей «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм» опинилися у різних приміщеннях, атмосфера скрізь панувала тепла й сімейна.

Студентів 1 курсу і 1 курсу зі скороченим терміном навчання (випускників фахових коледжів) щиро вітали заступники декана Наталія Бондар, Віта Цирульнікова, Олена Тищенко, завідувачі випускових кафедр і їх заступники, члени студентської ради факультету. Новачків ознайомили з особливостями організації освітнього процесу в умовах карантину з використанням дистанційних навчальних технологій, продемонстрували, як користуватися платформою дистанційного навчання, електронним розкладом, електронним журналом успішності.

Кожна академічна група отримала наставників – старших із числа викладачів і молодших – студентів-старшокурсників. Під час знайомства, першокурсники отримали всі контакти, за якими у будь-який момент зможуть і проконсультуватися, і задати свої питання.

Говорили цього дня і про небезпеку COVID-19, неухильне дотримання протиепідемічних заходів і необхідність берегти себе і своє здоров’я.

Колектив факультету вітає своїх першокурсників зі вступом до нашого університету й запевняє, що жодний із них не лишиться поза увагою. Адміністрація, викладачі й старші колеги-студенти бажають їм міцного здоров’я, і щоб студентські роки у сім’ї факультету ГРТБ стали незабутніми, сповненими відкриттів і перемог!

Опублікований: 17-09-2020
Читайте також:
Синергія науки і практики

Доцент кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Олександр Пупена взяв участь у семінарі «Цифрові двійники у життєвому циклі об'єктів ядерної енергетики. Від створення АЕС до експлуатації та виведення з експлуатації», що відбувся у м. Славутичі на полях Міжнародної конференції INUDECO. Семінар працював у гібридному форматі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Синергія науки і практики 13 червня 2023

Відкриті лекції на кафедрі економіки праці та менеджменту для бакалаврів-менеджерів

У жовтні на кафедрі економіки праці та менеджменту розпочалася серія відкритих лекцій цього навчального року. І розпочала цей процес доцентка Тетяна Рибачук-Ярова лекцією з дисципліни «Управління операційною діяльністю підприємств харчової промисловості» для здобувачів четвертого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління освітнього...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриті лекції на кафедрі економіки праці та менеджменту для бакалаврів-менеджерів 23 жовтня 2024

Безпека в міському середовищі у центрі уваги викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

3 березня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у круглому столі «Протидія терористичним актам у міському середовищі містобудівними та архітектурно-планувальними засобами». Організатори заходу – кафедра будівництва та архітектури Київського міжнародного університету спільно з кафедрою дизайну Українського гу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Безпека в міському середовищі у центрі уваги викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 06 березня 2023

Фахівці університету обговорюють перспективні напрямки виробничої спеціалізації Київщини

Завідувач кафедри технології м`яса і м`ясних продуктів Василь Пасічний, професорка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Шульга, професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько і доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Корецька стали учасниками воркшопу «Смарт-спеціалізація: ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці університету обговорюють перспективні напрямки виробничої спеціалізації Київщини 05 липня 2021