Н У Х Т

День, що запам’ятається назавжди: на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулися організаційні зустрічі з першокурсниками

17 вересня 2020

День, що запам’ятається назавжди: на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулися організаційні зустрічі з першокурсниками

16 вересня першокурсники «пішли» на свої перші пари у дистанційному режимі, а напередодні адміністрація факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ), завідувачі випускових кафедр, викладачі й студенти старших курсів зустрілися з ними в офлайні на організаційних зборах.

Адаптивний карантин вніс свої обмеження у традиційне святкування посвяти першачків у студенти. Маски, соціальне дистанціювання, розділення на невеликі групи по спеціальностях, відмова від святкового концерту – усі протиепідемічні вимоги «помаранчевої» зони були витримані. І хоча новоспечені студенти спеціальностей «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм» опинилися у різних приміщеннях, атмосфера скрізь панувала тепла й сімейна.

Студентів 1 курсу і 1 курсу зі скороченим терміном навчання (випускників фахових коледжів) щиро вітали заступники декана Наталія Бондар, Віта Цирульнікова, Олена Тищенко, завідувачі випускових кафедр і їх заступники, члени студентської ради факультету. Новачків ознайомили з особливостями організації освітнього процесу в умовах карантину з використанням дистанційних навчальних технологій, продемонстрували, як користуватися платформою дистанційного навчання, електронним розкладом, електронним журналом успішності.

Кожна академічна група отримала наставників – старших із числа викладачів і молодших – студентів-старшокурсників. Під час знайомства, першокурсники отримали всі контакти, за якими у будь-який момент зможуть і проконсультуватися, і задати свої питання.

Говорили цього дня і про небезпеку COVID-19, неухильне дотримання протиепідемічних заходів і необхідність берегти себе і своє здоров’я.

Колектив факультету вітає своїх першокурсників зі вступом до нашого університету й запевняє, що жодний із них не лишиться поза увагою. Адміністрація, викладачі й старші колеги-студенти бажають їм міцного здоров’я, і щоб студентські роки у сім’ї факультету ГРТБ стали незабутніми, сповненими відкриттів і перемог!

Опублікований: 17-09-2020
Читайте також:
Ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виходить на захист дисертації

У рамках розширеного засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціального призначення аморфної та аморфно-пористої структури» аспірантки Любові Мазур. (Науковий керівник – професор кафедри Антонелла Дорохович). Головною ціл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виходить на захист дисертації 21 листопада 2018

Гостьова лекція з Великобританії для здобувачів спеціальності «Облік і оподаткування»

3 березня  2023 року для здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» Навчально-наукового інституту економіки і управління відбулася бінарна лекція «Облік і оподаткування у Великобританії», яку прочитали старша викладачка кафедри обліку і аудиту Тетяна Редзюк і запрошена лекторка, експертка з обліку фінансового департаменту університету Шеф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція з Великобританії для здобувачів спеціальності «Облік і оподаткування» 08 березня 2023

Усе про пакування харчової продукції дізналися магістранти від фахівчині компанії «Tetra Pak»

У рамках вивчення вибіркової дисципліни «Технологія пакування та зберігання упакованої продукції» на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійними програмами «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про пакування харчової продукції дізналися магістранти від фахівчині компанії «Tetra Pak» 12 грудня 2023

У Міжнародній науковій конференції «Мова і Культура» беруть участь викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

Багато років поспіль викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування беруть участь у Міжнародній науковій конференції «Мова і Культура» (м. Київ), матеріали якої потім публікуються в науковому фаховому виданні «Мова і культура». Сьогодні Україна і весь світ стоять перед викликами від пандемії COVID-19. Тому дистанційне комунікування з вик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Міжнародній науковій конференції «Мова і Культура» беруть участь викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 23 червня 2020