Н У Х Т

З філософією роботи одного з найвідоміших шеф-кухарів і рестораторів України познайомилися здобувачі освіти факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

18 жовтня 2024

З філософією роботи одного з найвідоміших шеф-кухарів і рестораторів України познайомилися здобувачі освіти факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Днями на запрошення завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи, доцентки Лариси Шаран до університету завітав Володимир Ярославський з лекторієм «Філософія роботи».

Зірковий гість – ресторатор, Шеф і співвласник ресторанів «Lucky», «Chef’s table», який уперше в Україні увійшов до списку «50 best discovery», co-owner і бренд-шеф міжнародної мережі ресторанів «Nai», бренд-шеф магазину Good Wine, суддя кулінарного проєкту «Мастер Шеф Україна», співавтор бестселера «100 рецептів на кожен день», ТОП 25 кращих шефів України.

Освітній івент викликав неабиякий інтерес серед здобувачів вищої освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. У лекційній аудиторії зібралося понад 150 студентів всіх курсів і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців на факультеті.

Фахівець поділився з присутніми своєю філософією роботи, ознайомив із основними аспектами, важливими для відкриття власної справи, розповів про сучасні техніки, які використовуються у закладах ресторанного господарства, та кулінарні тренди, фермерські підприємства і крафтові виробництва, що забезпечують ресторани якісною сировиною та інгредієнтами для створення справжніх кулінарних шедеврів.

Заклади ресторанного господарства Володимира Ярославського – це унікальне меню, сучасне подання страв, акцент на деталях, високий рівень сервісу і створення неймовірного гастродосвіду для кожного гостя.

Гостьовий спікер протягом освітнього івенту акцентував увагу студентів на важливості безперервного навчання і гастроекспериментів для професійного становлення, пошуку власної автентичності та формування особистого бренду.

Передбачення для слухачів лекторію від одного з найкращих Шеф-кухарів і рестораторів нашої країни Володимира Ярославського: «Ми стоїмо на порозі створення НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ КУХНІ».

Лекторій пройшов у дружній і жвавій атмосфері, здобувачі освіти активно задавали питання спікеру та отримали ґрунтовні відповіді на них.

Завершилася освітня зустріч із зірковим гостем фотосесією, адже Володимир Ярославський є лідером-натхненником і рольовою моделлю для більшості наших здобувачів освіти.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи щиро вдячний за гостинну зустріч, необхідну для удосконалення теоретичних знань наших здобувачів, і вже з нетерпінням чекає на наступні зустрічі в нашому університеті.

Опублікований: 18-10-2024
Читайте також:
Знайомством з португальськими винами поповнили свій викладацький арсенал фахівчині кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

У Києві відбулася кругова дегустація португальських вин із 12 виноробних господарств 8 регіонів України, яку відвідали викладачки кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько та Ірина Бабич. Португалія має одну з найвищих концентрацій локальних сортів винограду (понад 250!), яких не знайти в інших регіонах світу – 2,7 виду ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомством з португальськими винами поповнили свій викладацький арсенал фахівчині кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 16 вересня 2021

Святковий захід Christmas на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Відбувся святковий захід Christmas, який організувала та провела старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок зі студентами 1 курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління, спеціальності «Міжнародна економіка». За гарною традицією на святі був присутній американський гість і давній партнер к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святковий захід Christmas на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 23 грудня 2019

Інновації в техніці низьких температур

12 червня 2025 року студенти групи 21-Х Полтавського фахового коледжу НУХТ Артем Жмуренко та Ілля Солонарь під керівництвом викладача фахових дисциплін Павла Ксенженка взяли участь у Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції «Інновації в техніці низьких температур». Студенти виступили з доповіддю «Холодильні агенти: від виникнення ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації в техніці низьких температур 20 червня 2025

До професійної діяльності – з високими знаннями!

У студентів випускних курсів коледжів нашого навчально-наукового комплексу – гаряча пора – наразі вони  складають державні комплексні кваліфікаційні екзамени. Зокрема, у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ 24 і 25 січня 2019 року відбувся заключний етап навчального процесу для випускних груп зі спеціальностей «Зберігання, консервування т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До професійної діяльності – з високими знаннями! 30 січня 2019