Н У Х Т

День захисника України по-свалявськи

16 жовтня 2018

День захисника України по-свалявськи

У Свалявському технічному коледжі нашого університету на вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг народу відбулося свято Дня захисника України.

У рамках святкування працювала виставка творчих робіт про Збройні Сили України. Відбулися змагання студентів під гаслом «Козацькому роду, нема переводу». У завзятих баталіях першість здобула команда першокурсників технологічного відділу.

У підготовці заходу активну участь взяли всі куратори І-их курсів і викладачі циклової комісії фізичного виховання і захисту Вітчизни.

Опублікований: 16-10-2018
Читайте також:
Маркетинг в сфері послуг для органів місцевого самоврядування: гостьова лекція на кафедрі маркетингу

Колектив кафедри маркетингу продовжує залучати професіоналів-практиків до аудиторних занять. Цього разу лекція стосувалася сервісного маркетингу в досить незвичній і водночас актуальній сфері – в сфері органів місцевого самоврядування. Спікер – випускник НУХТ, а нині фахівець з енергоефективності, екології та місцевого врядування асоціації «Енерго...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетинг в сфері послуг для органів місцевого самоврядування: гостьова лекція на кафедрі маркетингу 21 листопада 2022

Активний профорієнтаційний марафон від представників Приймальної комісії НУХТ

1 березня 2024 року представники Приймальної комісії НУХТ – відповідальна секретарка, в.о. завідувача кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Юлія Запорожець та член приймальної комісії, уповноважена особа консультаційного центру абітурієнтів, асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський відвідали загальноосвітні навчальні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активний профорієнтаційний марафон від представників Приймальної комісії НУХТ 01 березня 2024

Методичний семінар на підтримку якісної підготовки бакалаврів освітньої програми «Технології харчування»

Для здобувачів 4 курсу освітньої програми «Технології харчування» відбувся методичний семінар «Врахування принципів HACCP при написанні бакалаврських кваліфікаційних робіт». Захід був організований викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції за участі стейкхолдерів освітньої програми. До участі у семінарі долучилися завідува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методичний семінар на підтримку якісної підготовки бакалаврів освітньої програми «Технології харчування» 09 червня 2025

Вперше відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачами бакалаврського ступеня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Добігли кінця захисти кваліфікаційних робіт технологів-бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування», на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. Непросто, напружено і хвилююче проходило підтвердження високого рівня знань випускників-бакалаврів, ад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперше відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачами бакалаврського ступеня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 червня 2022