Н У Х Т

День захисника України по-свалявськи

16 жовтня 2018

День захисника України по-свалявськи

У Свалявському технічному коледжі нашого університету на вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг народу відбулося свято Дня захисника України.

У рамках святкування працювала виставка творчих робіт про Збройні Сили України. Відбулися змагання студентів під гаслом «Козацькому роду, нема переводу». У завзятих баталіях першість здобула команда першокурсників технологічного відділу.

У підготовці заходу активну участь взяли всі куратори І-их курсів і викладачі циклової комісії фізичного виховання і захисту Вітчизни.

Опублікований: 16-10-2018
Читайте також:
Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» дізнаються про поводження з алергенами у закладах громадського харчування

Четвертокурсники-бакалаври кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології харчування», у межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства. Модуль 2. Контроль якості та безпечності продукції та послуг ресторанного господарства» взяли участь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» дізнаються про поводження з алергенами у закладах громадського харчування 02 лютого 2024

Правильний вибір – перший крок до успіху!

23 лютого Вінницький коледж нашого університету в черговий раз відчинив двері для учнів 9-х і 11-х класів загальноосвітніх шкіл та випускників професійно-технічних навчальних закладів м. Вінниці та Вінницької області. Директор коледжу Володимир Керницький ознайомив присутніх із особливостями освітнього процесу та можливостями подальшого працевлашт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Правильний вибір – перший крок до успіху! 25 лютого 2019

Педагогічна практика: методи оцінювання хлібопекарських дріжджів Saccharomyces cerevisiae

Важливість практичного навчання у процесі підготовки майбутніх фахівців з біотехнології є незаперечною. Таке опанування дисциплін дозволяє не тільки закріпити теоретичні знання, а й розвинути навички аналізу та експериментальної роботи, що є ключовими для успішної професійної діяльності. У рамках педагогічної практики лабораторне заняття № 2 «Прод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічна практика: методи оцінювання хлібопекарських дріжджів Saccharomyces cerevisiae 28 лютого 2025