Н У Х Т

Слушні пропозиції для підвищення ефективності освітнього процесу

12 лютого 2025

Слушні пропозиції для підвищення ефективності освітнього процесу

На кафедрі обліку і аудиту завершено моніторинг освітньо-професійних програм (ОПП) «Облік і аудит» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування». В обговоренні взяли участь викладачі кафедри, стейкхолдери, залучені до розроблення освітньо-професійних програм, здобувачі освіти різних рівнів.

Метою ОПП є підготовка висококваліфікованих, конкурентоспроможних фахівців для забезпечення потреб суспільства, ринку праці та держави, які мають фундаментальні знання і практичні навички, здатні на високому професійному рівні розв’язувати складні спеціалізовані завдання та прикладні проблеми у сфері обліку, аудиту та оподаткування суб’єктів господарювання (в тому числі харчової промисловості).

Освітні програми орієнтовані на актуальну спеціалізацію підготовки фахівців, які повинні мати базові професійні знання теорії і концепції обліку, аналізу, контролю, аудиту, оподаткування, дозволяють сформувати професійні компетентності для виконання облікової, фінансово-економічної, організаційної, контрольно-аналітичних функцій у сфері обліку, контролю, аудиту та аналізу діяльності суб’єктів виробничого сектору (в тому числі харчової промисловості) і їх оподаткування.

У процесі обговорення були висвітлені сильні сторони програм та їх переваги порівняно з іншими програмами. Учасники зустрічі надали слушні пропозиції, що дозволять підвищити ефективність освітнього процесу.

Робочі групи і гаранти ОПП щиро вдячні кожному, хто взяв участь в обговоренні, та сподіваються на подальшу плідну співпрацю!

Опублікований: 12-02-2025
Читайте також:
Закордонне стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи.

Науково-педагогічні працівники кафедри готельно-ресторанної справи прагнуть до безперервного навчання, підвищення кваліфікації та професійного розвитку.  Тож викладачки кафедри, доцентки Тетяна Іщенко та Олена Шидловська пройшли закордонне стажування з 5 липня по 20 серпня 2021 р. із організацією виїзного модуля 13-20 серпня у м. Варна (Республіка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Закордонне стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи. 04 жовтня 2021

Гарні новини щодо нової Програми ЄС Еразмус+ на 2021-2027 рр.

11 грудня 2020 р. Європейська Комісія підтримала політичну угоду, досягнуту між Європейським Парламентом і державами-членами ЄС щодо нової Програми Еразмус+ на 2021-2027 рр. Зараз переговори триалогу завершені та юридичні документи передані для остаточного затвердження Європейським Парламентом і Радою. Завдяки бюджету понад 26 мільярдів євро, нов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гарні новини щодо нової Програми ЄС Еразмус+ на 2021-2027 рр. 15 грудня 2020

Галузь отримала 12 нових фахівців-магістрів з технології зберігання і переробки зерна

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна завершилися захисти магістерських робіт студентами денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Технології зберігання і переробки зерна». До складу Екзаменаційної комісії увійшли: к. т. н., доцент кафедри публічного адміністрування та менеджменту інноваційної дія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Галузь отримала 12 нових фахівців-магістрів з технології зберігання і переробки зерна 26 лютого 2018

Відбулося друге засідання зимового хімічного лекторію

Два тижні, що пройшли після першого засідання хімічного лекторію, пролетіли як одна мить. Напевно, це сталося тому, що колектив кафедри харчової хімії, дирекція Навчально-наукового інституту харчових технологій, фахівці Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності НУХТ із нетерпінням чекали на друге заняття. Чи прийдуть вступники на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося друге засідання зимового хімічного лекторію 11 лютого 2019