Н У Х Т

Слушні пропозиції для підвищення ефективності освітнього процесу

12 лютого 2025

Слушні пропозиції для підвищення ефективності освітнього процесу

На кафедрі обліку і аудиту завершено моніторинг освітньо-професійних програм (ОПП) «Облік і аудит» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування». В обговоренні взяли участь викладачі кафедри, стейкхолдери, залучені до розроблення освітньо-професійних програм, здобувачі освіти різних рівнів.

Метою ОПП є підготовка висококваліфікованих, конкурентоспроможних фахівців для забезпечення потреб суспільства, ринку праці та держави, які мають фундаментальні знання і практичні навички, здатні на високому професійному рівні розв’язувати складні спеціалізовані завдання та прикладні проблеми у сфері обліку, аудиту та оподаткування суб’єктів господарювання (в тому числі харчової промисловості).

Освітні програми орієнтовані на актуальну спеціалізацію підготовки фахівців, які повинні мати базові професійні знання теорії і концепції обліку, аналізу, контролю, аудиту, оподаткування, дозволяють сформувати професійні компетентності для виконання облікової, фінансово-економічної, організаційної, контрольно-аналітичних функцій у сфері обліку, контролю, аудиту та аналізу діяльності суб’єктів виробничого сектору (в тому числі харчової промисловості) і їх оподаткування.

У процесі обговорення були висвітлені сильні сторони програм та їх переваги порівняно з іншими програмами. Учасники зустрічі надали слушні пропозиції, що дозволять підвищити ефективність освітнього процесу.

Робочі групи і гаранти ОПП щиро вдячні кожному, хто взяв участь в обговоренні, та сподіваються на подальшу плідну співпрацю!

Опублікований: 12-02-2025
Читайте також:
Враженнями й очікуваннями від першої сесії діляться першокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій

Перед кожним здобувачем освіти стоїть завдання бути відповідальним, успішним та гарно вчитися. І яким би не був складним перший семестр цього навчального року, він добігає кінця, й наразі триває перша в житті наших першокурсників сесія. Своїми враженнями, хвилюваннями та очікуваннями від неї поділилися здобувачі груп ТІ-1-1 і ТІ-1-3 Навчально-наук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Враженнями й очікуваннями від першої сесії діляться першокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій 19 грудня 2022

Рекордна кількість переможців І етапу олімпіади з ресторанних технологій

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції закінчили перевірку завдань І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2024/2025 навчального року зі спеціальності 181 «Харчові технології», напряму «Ресторанні технології», у якому взяли участь 133 здобувачі освіти 2-4 курсів. До складу конкурсної комісії увійшли професори Наталія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекордна кількість переможців І етапу олімпіади з ресторанних технологій 14 березня 2025

На кафедрі біотехнології і мікробіології готують команду для участі у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

24-26 квітня 2018 р. кафедра біотехнології і мікробіології НУХТ проводить ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології, в якому візьмуть участь студенти з 16 ВНЗ України. Завідувач кафедри, професор Тетяна Пирог разом із викладачами Юрієм Пенчуком та Оксаною Скроцькою готують команду НУХТ до участі в олімпіаді. Цьогоріч переможцями...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології і мікробіології готують команду для участі у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 13 квітня 2018

Літо з користю: молодіжні обміни «ВідНОВА:UA»-2025!

Міністерство молоді та спорту України спільно з державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» у партнерстві з громадською організацією «Місто активних громадян» у межах проєктів ПРООН в Україні «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та «Підтримка інклюзивного відновлення для забезпечення стійкості та безпеки людей в Україні» за фі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Літо з користю: молодіжні обміни «ВідНОВА:UA»-2025! 10 липня 2025