Н У Х Т

Студенти навчально-наукового комплексу університету проходять практику у Болгарії

06 липня 2018

Студенти навчально-наукового комплексу університету проходять практику у Болгарії

Практичне навчання – невід’ємна частина підготовки високопрофесійного фахівця. Тому колектив навчально-наукового комплексу нашого університету приділяє значну увагу організації проходження нашими студентами практик на провідних підприємствах України й зарубіжжя. Адміністрація й викладачі невпинно працюють над розширенням таких партнерських зв’язків.

Надзвичайно активним у плані міжнародної співпраці є колектив Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ. Плідна співпраця із зарубіжними колегами дає можливість студентам навчального закладу отримувати теоретичні знання й практичний досвід від кращих фахівців країн ЄС.

Цього року студенти коледжу, що навчаються за спеціальностями «Туризм», «Готельно-ресторанна справа» та професіями «Агент з організації туризму», «Покоївка», «Кухар», «Бармен», «Офіціант», «Майстер ресторанного обслуговування», знову вирушили на практику до Болгарії.

48 студентів проходитимуть практичне навчання у Hotel Riu Helios, розташованому на курорті Сонячний Берег. «Riu Helios» належить до іспанської мережі готелів, й за системою зіркової класифікації має 4*. Студентів супроводжують два майстри виробничого навчання, які здійснюватимуть керівництво практикою від коледжу.

Провести практикантів зібрався увесь колектив. Теплі напутні слова прозвучали від директора коледжу Віри Кузнецової, духовного наставника, отця Михайла. Вони побажали своїм вихованцям щасливої дороги й успішного практичного опанування професії.

Опублікований: 06-07-2018
Читайте також:
Іноземні слухачі Підготовчого відділення ближче познайомилися з кафедрами університету

У рамках Днів гостинності в університеті іноземні громадяни з Сирії, Алжиру, Пакистану, Йорданії, Туреччини, Туркменістану, які навчаються на Підготовчому відділенні Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності, відвідали кафедри університету: технології хлібопекарських і кондитерських виробів, технології консервування, автоматизац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Іноземні слухачі Підготовчого відділення ближче познайомилися з кафедрами університету 02 квітня 2019

Активна підготовка до Дня відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Напередодні Дня відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ), який відбудеться 20 березня 2021 року, викладачі випускових кафедр традиційно проводять профорієнтаційну роботу із потенційними вступниками. Відповідальна за профорієнтаційну діяльність факультету, доцентка Віра Зуйко спілкувалася зі здобувачами Держа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активна підготовка до Дня відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 18 березня 2021

Цікава Україна для здобувачів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

В університеті навчаються здобувачі з усіх куточків України. А чи кожний знає все про свою область? А про сусідню? Заповнити пробіли в цьому питанні нині дозволяють онлайн-ресурси. Адже онлайн-екскурсії мають ряд переваг, дозволяючи за 20 хвилин побувати в усіх куточках нашої країни. Україна має унікальне і цікаве географічне розташування, населен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікава Україна для здобувачів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 30 жовтня 2023

Практика, як можливість познайомитися зі своєю майбутньою професією ближче

2021 рік зустрів нас карантинними обмеженнями у зв’язку з пандемією. Однак, здобувачів IV курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» труднощами не злякати. Їм вдалося у цей непростий для всіх час отримати низку спеціальних навичок і нових знань під час проходження практики на різноманітних підприємствах. Олександр Кучеренко ближче зна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика, як можливість познайомитися зі своєю майбутньою професією ближче 26 лютого 2021