Н У Х Т

Науковий підхід до технологічного обладнання

29 квітня 2022

Науковий підхід до технологічного обладнання

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування працює підсекція «Технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування» секції «Обладнання харчових, біотехнологічних та фармацевтичних виробництв 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті».

У постерній сесії представлені стендові доповіді здобувачів освіти і молодих науковців кафедри, присвячені дослідженням роботи обладнання різноманітного конструктивного виконання, розробленню технології Solar Optic, комп’ютерному моделюванню технологічного обладнання тощо. Доповіді зроблені українською та англійською мовами.

Постери учасників підсекції «Технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування» можна переглянути тут, також вони оприлюднені на сторінці кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування у Facebook

Опублікований: 29-04-2022
Читайте також:
Інтерактивна гра або маленька вистава від наших маркетологів

Травневі пари обіцяють багато цікавого, адже сонячна погода, насичені аромати весняних квітів і цвіт київських каштанів сповнюють емоцій та надихають на креатив. Студенти-маркетологи зібралися разом на парі з «Маркетингу в галузях і сферах діяльності», щоб прокачати Soft і Hard Skills, а також краще зрозуміти майбутніх клієнтів у дії. Сегментація ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтерактивна гра або маленька вистава від наших маркетологів 29 травня 2023

Розпочинаємо новий навчальний рік завчасно!

27 серпня доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олег Галенко провів зі здобувачами освіти онлайн-засідання щодо проходження виробничої, технологічної та переддипломної практики. Здобувачі кафедри освітнього ступеню «бакалавр» четвертого курсу і освітнього ступеню «магістр» другого року навчання згідно з графіками навчального процесу м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочинаємо новий навчальний рік завчасно! 28 серпня 2021

Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

17 квітня студенти групи ХЧ 4-1 денної форми навчання напряму підготовки 181 «Харчові технології» отримали змогу приготувати морозиво під керівництвом викладача Ірини Корецької. Виробництво продукту відбувалося у рамках лабораторного заняття з дисципліни «Технології міні-виробництва харчових продуктів у закладах ресторанного господарства». Протяго...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції 19 квітня 2019

Вчена рада університету розглядає важливі питання

2 жовтня 2025 року у залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. Розпочали з традиційного привітання колег, що відсвяткували дні народження між засіданнями. Далі ректор Олександр Шевченко проінформував щодо планів побудови у внутрішньому дворику університету каплички. Наразі буде закладено перший камінь, а зведення будівлі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада університету розглядає важливі питання 02 жовтня 2025