Н У Х Т

Новий партнер кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

03 грудня 2020

Новий партнер кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

У кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв з’явився новий партнер – Київський центр професійно-технічно освіти. 1 грудня був підписаний договір про співпрацю між нашими навчальним закладами.

До введення карантинних обмежень, вихованці Центру разом зі своїми викладачами побували на кафедрі, оглянули навчальні лабораторії, поспілкувалися з нашими фахівцями.

Київський центр професійно-технічно освіти навчає молодь крутим і потрібним професіям. Отримавши гідну професійну підготовку, деякі випускники Центру продовжують навчання у нашому університеті, і почувають тут себе комфортно: професійні навички і загартованість дають впевненості у своїх силах. А після закінчення університету, випускники так само впевнено роблять кар'єру на провідних підприємствах харчової та фармацевтичної промисловості. 

Опублікований: 03-12-2020
Читайте також:
Презентація професійних блоків вибіркових дисциплін кафедри технології оздоровчих продуктів

10 травня дирекція Навчально-наукового інституту харчових технологій організувала зустріч викладачів випускових кафедр зі здобувачами 2 курсу інституту для презентації професійних блоків вибіркових дисциплін кожної кафедри. Звичайно ж кожна кафедра хотіла привернути увагу здобувачів до свого напряму, зацікавити їх, запросити продовжити навчання за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація професійних блоків вибіркових дисциплін кафедри технології оздоровчих продуктів 11 травня 2022

Впевнені фінансові рішення тепер зможуть приймати наші здобувачі й викладачі

У Київському фаховому коледжі ресторанного господарства Національного університету харчових технологій відбулася фінансова гра «Життєвий капітал», у якій взяли участь викладачі, студенти та їх батьки. Спікеркою тренінгу виступила економістка з 38-річним стажем роботи з фінансами, сертифікована аудиторка, бізнес-тренерка і ведуча освітніх програм О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Впевнені фінансові рішення тепер зможуть приймати наші здобувачі й викладачі 16 лютого 2021

Практичне занурення студентів-біотехнологів у методи контролю фармацевтичних виробництв

Після тривалого періоду онлайн-навчання, здобувачі-третьокурсники спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» знову відчули атмосферу реальної лабораторії, виконуючи лабораторне заняття з дисципліни «Методи контролю біотехнологічних, фармацевтичних і харчових виробництв», проведене лекторкою дисципліни, доценткою Вікторією Красінько. Лаборат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне занурення студентів-біотехнологів у методи контролю фармацевтичних виробництв 29 квітня 2024

Педагогічна майстерність викладачів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Колектив кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів долучився до конкурсного відбору на заміщення вакантних посад. У рамках оголошеного конкурсу 10 листопада 2021 року відбулося відкрите лекційне заняття доцентки кафедри Ірини Радзієвської. В умовах дистанційного навчання, здобувачі та співробітники кафед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічна майстерність викладачів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 11 листопада 2021