Н У Х Т

Слухачі сертифікатної програми вивчили вина Болгарії

22 травня 2024

Слухачі сертифікатної програми вивчили вина Болгарії

Триває навчання слухачів сертифікатної програми «Науково-практичні основи дегустації вин та міцних алкогольних напоїв», що вже восьмий рік функціонує на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства під керівництвом професорки Марини Білько.

Чергове виїзне заняття, на яке вони вирушили разом із викладачами кафедри, було присвячене знайомству з Болгарією як виноробною країною. Локацією для презентації лінійки болгарських вин став київський заклад ресторанного господарства «Вина і здоров’я», а гідом у цій подорожі виступив давній друг і партнер нашого університету, фахівець високого рівня, засновник Асоціації сомельє України Дмитро Сидоренко.

Слухачі дізналися про виноробний регіон балканської країни, його кліматичні особливості, класифікацію вин і технології, що застосовуються при їх виробництві у Болгарії, технохімічний контроль на кожному етапі виробництва, а також попрактикувалися у правильній дегустації вин і навчалися поєднувати їх із різноманітними стравами.

На наступному занятті на учасників програми чекає знайомство з вітчизняними винами.

Опублікований: 22-05-2024
Читайте також:
Що робити у форс-мажорних ситуаціях під час подорожей відтепер знають студенти та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

Вважаєте, що туризм став на паузу? Насправді, оптимісти використовують карантин для підготовки до нових подорожей! Окрім розроблення цікавих маршрутів, студенти та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу серйозно приділяють увагу можливим форс-мажорам у подорожах. Про них 4 квітня 2020 року розповів під час вебінару відомий український...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Що робити у форс-мажорних ситуаціях під час подорожей відтепер знають студенти та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу 05 травня 2020

Популяризація освітніх програм НУХТ під час святкових заходів на Співочому полі

З 27 по 29 червня на Співочому полі відбувся яскравий мультижанровий камерний фестиваль «Співоче поле. Серце Азову», присвячений Дню Конституції України. Захід об’єднав митців, аматорські колективи та патріотично налаштовану молодь задля спільного вшанування культурної спадщини, стійкості та незламності українського народу. 28 червня, у день свята...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Популяризація освітніх програм НУХТ під час святкових заходів на Співочому полі 30 червня 2025

Виїзна лабораторна робота магістрів у трендовому закладі нашого випускника

У рамках вивчення дисциплін «Моделювання та оптимізація в технологіях ресторанної продукції» та «Інноваційні ресторанні технології» для магістрантів групи ТР-1-1М освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулося виїзне лабораторне заняття з майстер-класом у трендовому зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзна лабораторна робота магістрів у трендовому закладі нашого випускника 10 вересня 2021

Математика – завжди актуально й цікаво!

Попри складну ситуацію, спричинену військовою агресією проти нашої країни, наші науковці тримають стрій й не припиняють свої пошуки та дослідження у всіх галузях, діляться своїми здобутками з колегами та оприлюднюють їх результати. 23-24 травня 2022 року кафедра вищої математики імені професора Можара В.І. спільно з колегами з Національного педаго...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Математика – завжди актуально й цікаво! 26 травня 2022