Н У Х Т

Пробні роботи групи кондитерів вражають оригінальністю й смаком

24 січня 2020

Пробні роботи групи кондитерів вражають оригінальністю й смаком

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету розпочалися випускні іспити.

Студенти групи кондитерів здають пробні роботи та дивують отриманими знаннями, здобутими навичками та здібностями. До оцінювання приготовлених страв залучені передові викладачі спецдисциплін кулінарного напряму, голова циклової комісії та адміністрація.

Студенти виготовили оригінальні оздоблювальні вироби і прикраси з визначенням видів кондитерської сировини. Розробили та презентували рецептури і технології виготовлення фірмових тістечок, оригінальних високохудожніх тортів.

За рішенням членів комісії, студентам присвоєні відповідні розряди.

Бажаємо студентам творчості, здійснення мрій, прагнення до нових знань і реалізації в професії!

Опублікований: 24-01-2020
Читайте також:
Вступникам обов’язково необхідно відслідковувати статус заяв, поданих через електронні кабінети

Вступникам, які подали заяви до вишів через електронні кабінети, потрібно обов’язково відслідковувати статус таких заяв. На цьому наголосила директор ДП «Інфоресурс» Оксана Бєлік. «Кожна подана електронна заява має певний статус – він змінюється після її оброблення приймальними комісіями. Вступникам треба обов’язково переглядати статуси в електрон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам обов’язково необхідно відслідковувати статус заяв, поданих через електронні кабінети 20 липня 2018

Здобувачі-рекламісти на REX-Т-REX 2025

Уже доброю традицією для здобувачів та викладачів освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» стало відвідування REX-T-REX – виставки, присвяченої найсучаснішим трендам у рекламі, масмедіа та поліграфії. Цьогоріч виставка об’єднала понад 60 провідних рекламних й медіа-агенцій, поліграфічних центрів і виробників сувенірної продукції. І,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-рекламісти на REX-Т-REX 2025 22 вересня 2025

Продовжуємо розвиток у напрямку LEAN

Lean Institute Ukraine провів відкритий вебінар «Як підвищити продуктивність на 40% без додаткових інвестицій?», у якому взяли участь викладачі кафедри експертизи харчових продуктів, продовжуючи свій розвиток у напрямку глибокого розуміння підходів до бережливо виробництва. Спікером виступив президент Lean Institute Ukraine Сергій Комберянов, який...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжуємо розвиток у напрямку LEAN 02 лютого 2022