В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету розпочалися випускні іспити.
Студенти групи кондитерів здають пробні роботи та дивують отриманими знаннями, здобутими навичками та здібностями. До оцінювання приготовлених страв залучені передові викладачі спецдисциплін кулінарного напряму, голова циклової комісії та адміністрація.
Студенти виготовили оригінальні оздоблювальні вироби і прикраси з визначенням видів кондитерської сировини. Розробили та презентували рецептури і технології виготовлення фірмових тістечок, оригінальних високохудожніх тортів.
За рішенням членів комісії, студентам присвоєні відповідні розряди.
Бажаємо студентам творчості, здійснення мрій, прагнення до нових знань і реалізації в професії!