Н У Х Т

Перший випуск бакалаврів освітньої програми «Менеджмент персоналу»

20 червня 2023

Перший випуск бакалаврів освітньої програми «Менеджмент персоналу»

19 червня 2023 року на кафедрі економіки праці та менеджменту успішно завершився захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу».

Здобувачі продемонстрували результати виконаних кваліфікаційних робіт якісними творчими презентаціями, змістовними доповідями та ґрунтовними відповідями на запитання екзаменаційної комісії.

Зокрема, комісія відзначила кваліфікаційні роботи Максима Пилипенка «Удосконалення управління талантами на підприємстві» (керівниця – професорка Олена Драган); Ксенії Мишко «Комбінування  індивідуальних та групових чинників мотивації праці як умова ефективного впливу на поведінку персоналу підприємства» (керівниця ‒ доцентка Олена Безпалько); Анни Дегтяр «Розроблення заходів підвищення рівня трудового потенціалу підприємства» (керівниця ‒ доцентка Любов Тертична); Євгена Малахова «Удосконалення процесів рекрутингу на підприємстві» (керівниця ‒ доцентка Оксана Осадчук), які враховують складні реалії сьогодення функціонування вітчизняних  підприємств і новітні зарубіжні практики в HR-сфері.

Викладачі кафедри економіки праці та менеджменту привітали 28 фахівців HR-менеджменту з успішним завершенням навчання та побажали благополуччя, здоров’я, професійних досягнень у роботі!

До зустрічі у магістратурі-2023!

Опублікований: 20-06-2023
Читайте також:
Місце зустрічі – «Фавор»

У межах реалізації науково-дослідницького та просвітницького проєкту «Здорове харчування – від народження до довголіття», започаткованого у 2020 році на базі нашого університету за безпосередньої участі Київського науково-технічного товариства харчової промисловості, Інституту громадського здоров’я імені О. Марзєєва НАМН України, інших медичних зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Місце зустрічі – «Фавор» 18 серпня 2023

Випуск сертифікатної програми «Сучасні тенденції промислового і крафтового виробництва сирів»

У березні-травні 2024 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів проходило навчання за сертифікатною програмою «Сучасні тенденції промислового і крафтового виробництва сирів». Керівниця програми – завідувачка кафедри, професорка Галина Поліщук, координаторка – доцентка Тетяна Осьмак. Жага до знань об’єднала в одній програмі здобувачів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випуск сертифікатної програми «Сучасні тенденції промислового і крафтового виробництва сирів» 28 травня 2024

Гостьова лекція від стейколдерів для магістрантів освітньої програми «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах»

Гарною традицією є читання гостьових лекцій для здобувачів освіти кафедри технології цукру і підготовки води. Тож, 25 березня у межах вивчення дисципліни «Менеджмент якості та безпечності продуктів виробництва цукристих речовин» відбулася зустріч магістрантів з інженеркою з якості Новоржицького цукрового заводу Анною Андреєвою. У лекції «Особливос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від стейколдерів для магістрантів освітньої програми «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах» 26 березня 2024

Орієнтування в місті: відбулося відкрите практичне заняття на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

21 листопада 2022 року старший викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Андрій Пазяк провів зі здобувачами вищої освіти групи ГС-1-5 факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відкрите практичне заняття «Giving directions outside» з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням». Занятт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Орієнтування в місті: відбулося відкрите практичне заняття на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 23 листопада 2022