Н У Х Т

Перший випуск бакалаврів освітньої програми «Менеджмент персоналу»

20 червня 2023

Перший випуск бакалаврів освітньої програми «Менеджмент персоналу»

19 червня 2023 року на кафедрі економіки праці та менеджменту успішно завершився захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу».

Здобувачі продемонстрували результати виконаних кваліфікаційних робіт якісними творчими презентаціями, змістовними доповідями та ґрунтовними відповідями на запитання екзаменаційної комісії.

Зокрема, комісія відзначила кваліфікаційні роботи Максима Пилипенка «Удосконалення управління талантами на підприємстві» (керівниця – професорка Олена Драган); Ксенії Мишко «Комбінування  індивідуальних та групових чинників мотивації праці як умова ефективного впливу на поведінку персоналу підприємства» (керівниця ‒ доцентка Олена Безпалько); Анни Дегтяр «Розроблення заходів підвищення рівня трудового потенціалу підприємства» (керівниця ‒ доцентка Любов Тертична); Євгена Малахова «Удосконалення процесів рекрутингу на підприємстві» (керівниця ‒ доцентка Оксана Осадчук), які враховують складні реалії сьогодення функціонування вітчизняних  підприємств і новітні зарубіжні практики в HR-сфері.

Викладачі кафедри економіки праці та менеджменту привітали 28 фахівців HR-менеджменту з успішним завершенням навчання та побажали благополуччя, здоров’я, професійних досягнень у роботі!

До зустрічі у магістратурі-2023!

Опублікований: 20-06-2023
Читайте також:
Продовжують знайомити студентів із потужними харчовими підприємствами викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Студенти  групи ТХ-3-14ск Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Кохан відвідали виробничі цехи найбільшого в Європі пивзаводу – ПрАТ «Оболонь». До складу компанії входять головний завод у Києві з віддаленими виробництвами в Олександрії та Чемерівцях Хме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують знайомити студентів із потужними харчовими підприємствами викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 10 червня 2019

Англійською про цікаве

Здобувачі освіти групи ТІ-1-3 разом зі старшим викладачем кафедри іноземних мов професійного спрямування Андрієм Пазяком подискутували на тему «My hobby». Спілкуючись англійською, студенти поділилися інформацією про свої хобі та зацікавлення, світ яких виявився досить широким. Це і спорт, і поезія, і вивчення мов, і приготування їжі, і подорожі, і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Англійською про цікаве 27 травня 2025

Підведені підсумки конкурсу на Кращу академічну групу НУХТ

В університеті завершився щорічний конкурс на Кращу академічну групу НУХТ. Традиційно конкурс проводиться у два етапи: перший полягає у визначенні кращої групи на рівні факультету чи інституту, другий – на рівні університету. Відповідно до Положення про проведення конкурсу оцінювання діяльності груп здійснюється за такими критеріями: середній навча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки конкурсу на Кращу академічну групу НУХТ 29 травня 2018

Про вимоги якості та харчової безпечності відповідно до стандартів IFS Food та IFS Global Markets дізналися здобувачі спеціальності «Харчові технології»

20 травня 2024 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відповідно до затвердженого графіку відбулася гостьова онлайн-лекція від аудитора ТзОВ «Гранд Серт Україна» Артура Михалевича. Лекційне заняття на тему «Застосування молокопереробними підприємствами вимог якості та харчової безпечності в рамках стандартів IFS Food IFS Global Mar...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вимоги якості та харчової безпечності відповідно до стандартів IFS Food та IFS Global Markets дізналися здобувачі спеціальності «Харчові технології» 20 травня 2024