Н У Х Т

Вільний вибір освітньої траєкторії – можливість поглиблення soft і hard skils

25 квітня 2024

Вільний вибір освітньої траєкторії – можливість поглиблення soft і hard skils

Реалізуючи право здобувачів вищої освіти на вільний вибір освітньої траєкторії відповідно до навчальних планів підготовки за спеціальностями 181 «Харчові технології» та 161 «Хімічні технології та інженерія» дирекція Навчально-наукового інституту харчових технологій (ННІХТ) провела зустрічі зі здобувачами 1-3 курсів освітнього ступеня «Бакалавр» денної та заочної форм здобуття освіти щодо ознайомлення з пропонованими освітніми компонентами із загальноуніверситетського каталогу, з каталогів спеціальностей 181 «Харчові технології», 161 «Хімічні технології та інженерія» та з каталогів освітніх програм: «Харчові технології та інженерія», «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» та «Хімічна технологія». Пропоновані освітні компоненти з різних каталогів дадуть можливість здобувачам поглибити свої soft та hard skils.

Заступниця директорки ННІХТ Олена Супрун-Крестова ознайомила здобувачів із процедурою та термінами здійснення вибору відповідно до наказу НУХТ від 5 квітня 2024 р. №46 «Про організацію вільного вибору освітніх компонентів здобувачами освіти на 2024/2025н.р.».

Здобувачам другого курсу освітньої програми «Харчові технології та інженерія» освітні компоненти майбутнього професійного спрямування представляли завідувачі профільних випускових кафедр ННІХТ і викладачі. У своїх презентаціях вони звертали увагу на широкі можливості навчання та проходження практик на профільних підприємствах України і за кордоном, національну та міжнародну академічну мобільність, подальшу можливість успішного працевлаштування на харчових підприємствах.

Директорка ННІХТ і гарантка освітньої програми «Харчові технології та інженерія» Оксана Кочубей-Литвиненко надала вичерпні відповіді на всі запитання, що виникали у здобувачів і закликала їх здійснити свій вибір.

Опублікований: 25-04-2024
Читайте також:
Сучасні фармацевтичні технології – лекція від провідного фахівця відділу управління якістю АТ «Київський вітамінний завод»

Справжнім відкриттям весняного семестру для магістрантів першого року навчання кафедри біотехнології і мікробіології став предмет «Сучасні фармацевтичні технології», на якому вони мають можливість поспілкуватись зі спеціалістами у сфері фармацевтичних виробництв. Так, на минулих заняттях студенти вже прослухали лекції від представника ТОВ «Фармацев...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні фармацевтичні технології – лекція від провідного фахівця відділу управління якістю АТ «Київський вітамінний завод» 05 квітня 2018

Відкрите заняття з дисципліни «Друга іноземна мова (французька мова)»

Серію відкритих занять у І семестрі 2022-2023 н.р. на кафедрі іноземних мов професійного спрямування завершено! 28 листопада 2022 року доцентка кафедри Світлана Мусійчук провела заняття «Arrivée à l’hôtel» (Приїзд до готелю) з дисципліни «Друга іноземна мова (французька мова)» зі здобувачами вищої освіти групи Ф1 (ГС-2-5 + ГС-2-8) факультету готел...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите заняття з дисципліни «Друга іноземна мова (французька мова)» 29 листопада 2022

Танцювальним флешмобом відзначили Всесвітній день української вишиванки у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

16 травня 2019 року – Всесвітній день української вишиванки. Цього дня кожний свідомий українець може долучитися до святкування, прийшовши на роботу, до школи чи коледжу у вишиванці. З нагоди свята у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся танцювальний флешмоб. Ідеєю свята є збереження українських цінностей та їх попул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Танцювальним флешмобом відзначили Всесвітній день української вишиванки у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 16 травня 2019

Визначаючись із вибором

Відповідно до навчального плану підготовки фахівців спеціальності 181 «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій, графіку навчального процесу та наказу №1488 від 26.12.2017 року «Про організацію та проведення ознайомлювально-виробничої практики» студенти групи ТІ-ІІ-2 під керівництвом асистента кафедри технології зберіга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначаючись із вибором 17 січня 2018