Н У Х Т

Усе про програму ЄС Еразмус+ знають тепер фахівці кафедри технології оздоровчих продуктів

13 листопада 2019

Усе про програму ЄС Еразмус+ знають тепер фахівці кафедри технології оздоровчих продуктів

Представники кафедри технології оздоровчих продуктів Ірина Ясінська та Світлана Камінська взяли участь у Міжнародному інформаційному тижні програми ЄС Еразмус+ в Україні.

У рамках заходу розглядалися питання академічної мобільності, в т.ч. індивідуальної академічної мобільності для працівників закладів вищої освіти та студентів у рамках програми Еразмус+, а також програму Жана Моне.

Проводилося навчання з підготовки успішних проєктних заявок із академічної мобільності, правил пошуку потенційних європейських партнерів, розуміння специфіки академічної мобільності та аспектів якісного впровадження проектів, специфіку конкурсу за програмою Жана Моне, процедури відбору, правила підготовки проєктних заявок і бюджету проєкту.

Учасники та модератори обговорювали проблемні ситуації та їх вирішення, які виникають під час подання заявки, реалізації проєкту та на етапі його завершення.

Опублікований: 13-11-2019
Читайте також:
Освітню траєкторію на наступне півріччя спланували здобувачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Здобувачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки спланували свою освітню траєкторію на наступне півріччя. На традиційній зустрічі, ініційованій гарантом бакалаврської освітньо-професійної програми «Прикладна механіка», доцентом Сергієм Токарчуком, вони ознайомилися з переліком дисциплін вільного вибору, особливостями процедури їх обрання та мож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітню траєкторію на наступне півріччя спланували здобувачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 20 квітня 2023

Практична складова навчання магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Практика – невід’ємна частина підготовки висококваліфікованих фахівців. Для здобувачів це – чудова нагода поглибити знання, здобуті під час навчання та поспілкуватися з фахівцями галузі. Згідно з графіком навчального процесу здобувачі освітнього ступеня «Магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практична складова навчання магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 10 вересня 2021

Як виголосити промову й подолати страх публічного виступу дізналися першокурсники-біотехнологи

Першокурсники-біотехнологи виявили бажання навчитися виступати публічно. На прохання викладачів кафедри біотехнології і мікробіології відразу відгукнулася доцентка кафедри гуманітарних дисциплін нашого університету Людмила Приблуда, яка провела цікавий і корисний практичний тренінг. Здобувачі освіти дізналися про те, як подолати страх публічного в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як виголосити промову й подолати страх публічного виступу дізналися першокурсники-біотехнологи 02 грудня 2021

ІІ Міжнародна Школа Жана Моне «Ефективний екоменеджмент для європейського майбутнього України»

В університеті відбулася ІІ Міжнародна Онлайн-Школа Жана Моне «Ефективний екоменеджмент для європейського майбутнього України». Захід був проведений у рамках проєктів програми ЄС Еразмус+ «Стратегія відновлюваної енергетики ЄС як дороговказ для України» (координаторка – доцентка кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оксана Салавор), «Політик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ІІ Міжнародна Школа Жана Моне «Ефективний екоменеджмент для європейського майбутнього України» 16 березня 2023