Н У Х Т

Усе про програму ЄС Еразмус+ знають тепер фахівці кафедри технології оздоровчих продуктів

13 листопада 2019

Усе про програму ЄС Еразмус+ знають тепер фахівці кафедри технології оздоровчих продуктів

Представники кафедри технології оздоровчих продуктів Ірина Ясінська та Світлана Камінська взяли участь у Міжнародному інформаційному тижні програми ЄС Еразмус+ в Україні.

У рамках заходу розглядалися питання академічної мобільності, в т.ч. індивідуальної академічної мобільності для працівників закладів вищої освіти та студентів у рамках програми Еразмус+, а також програму Жана Моне.

Проводилося навчання з підготовки успішних проєктних заявок із академічної мобільності, правил пошуку потенційних європейських партнерів, розуміння специфіки академічної мобільності та аспектів якісного впровадження проектів, специфіку конкурсу за програмою Жана Моне, процедури відбору, правила підготовки проєктних заявок і бюджету проєкту.

Учасники та модератори обговорювали проблемні ситуації та їх вирішення, які виникають під час подання заявки, реалізації проєкту та на етапі його завершення.

Опублікований: 13-11-2019
Читайте також:
Колектив кафедри економіки і права вітає здобувачів із успішним захистом кваліфікаційних робіт!

На кафедрі економіки і права завершилися захисти дипломних кваліфікаційних робіт здобувачів 4 курсу спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка підприємства». Голова і члени Екзаменаційної комісії разом із присутніми викладачами кафедри заслухали дипломні роботи здобувачів. У ході захистів були цікаві дискусії, обмін ду...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри економіки і права вітає здобувачів із успішним захистом кваліфікаційних робіт! 22 червня 2021

МОН оголосило оновлений конкурсний відбір наукових проєктів

Міністерство освіти і науки України оголосило оновлений конкурсний відбір проєктів фундаментальних і прикладних наукових досліджень, які реалізовуватимуться закладами вищої освіти та науковими установами, підпорядкованими МОН (наказ №1361 від 24 вересня 2024 року). Як повідомляє відомство, серед особливостей цьогорічного конкурсу: - гармонізація ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН оголосило оновлений конкурсний відбір наукових проєктів 27 вересня 2024

Четвертокурсники удосконалюють навички ведення полілогу на професійну тематику англійською мовою

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбувся розмовний студентський форум «Food for the future-Food safety-National security». Здобувачі 4 курсу груп ХЕ-4-11, МО-4-3, ТЖ-4-4, МЯ=4-1, ТХ-4-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій під керівництвом старшої викладачки кафедри Людмили Юрчук презентували різноманітні оригінальні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники удосконалюють навички ведення полілогу на професійну тематику англійською мовою 15 грудня 2023

Аспіранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів прокачують викладацькі скіли

У межах освітньої складової підготовки докторів філософії, відповідно до програми педагогічної практики, яка розпочалася у другому семестрі 2024-2025 навчального року, аспірант кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олег Рибачук (наукова керівниця – д.т.н., професорка Ірина Шевченко) провів заняття на тему «Вимоги міжнародних стандартів щодо ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів прокачують викладацькі скіли 14 квітня 2025