Н У Х Т

Гостьова лекція «PR: успішні кейси та стратегії» для здобувачів спеціальності «Туризм і рекреація»

13 березня 2023

Гостьова лекція «PR: успішні кейси та стратегії» для здобувачів спеціальності «Туризм і рекреація»

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася гостьова лекція «PR: успішні кейси та стратегії» від практикуючої піарниці й спеціалістки з міжнародних комунікацій з дев’ятирічним досвідом роботи Тетяни Сугак.

Лекція була побудована на основі досвіду організації масштабних кейсів і проєктів, серед яких концерти, національні церемонії, фестивалі, в тому числі: фестиваль Underhill European Music Festival, головна туристична нагорода країни Ukraine Tourism Awards, концерти зарубіжних артистів Lara Fabian, Maneskin, LP, Placido Domingo, Jose Carreras та інші, проєкт «Як звучить Україна» від команди «Орел і Решка», BADOEV TEAM. У сфері професійних інтересів Тетяни – PR туристичного бренду України (міжнародні комунікації + Україна) від ГО Visit Ukraine. У професійній скриньці піарниці знаходяться публікації про події в українських і світових виданнях FINANCIAL TIMES, The Telegraph, INDEPENDENT, INSIDER, In Touch, FINANCIAL REWIEW, EL NACIONAL.CAT, FLIPBOARD, Travel Guide, а також ЗМІ США, Австралії та Латинської Америки.

Спікерка поділилася зі здобувачами реальними кейсами та розповіла на прикладі конкретних проєктів про тонкощі роботи, основи побудови комунікаційної стратегії, поділилась професійними лайфхаками та новими прийомами, які активно використовуються на ринку. На прикладі різних кейсів здобувачі змогли попрактикуватись у побудові комунікаційних кампаній для різних напрямків бізнесу, отримали практичні поради по налагодженню зв’язків зі ЗМІ, інфлюенсерами та партнерами.

На прикладі івент-кейсу «Фестиваль Underhill European Music Festival» розібрали в деталях медіа-планування івенту й тонкощі роботи з представниками ЗМІ, організацію роботи піар-команди фестивалю та інше.

Розібравши кейс інфлюенс-кампанії для міста Умань, здобувачі навчилися пошуку інформаційних приводів, застосували креативні прийоми по створенню цікавих ідей, ціль яких зацікавити ЗМІ.

А за допомогою кейсу «Ukraine Tourism Awards» опрацювали методи комунікації з редакторами, блогерами, інфлюенсерами та лідерами думок. Навчились формувати прес-пакети та освоїли основи написання прес-релізу.

Крім теоретичної частини лекції, під час спілкування вчилися реалізовувати комунікаційні прийоми в рамках стратегії, взявши за основу власні ідеї туристичного бренду, згенеровані здобувачами спеціальності «Туризм і рекреація».

Опублікований: 13-03-2023
Читайте також:
Стейкхолдери відзначають високий рівень знань і практичних навичок магістрів кафедри готельно-ресторанної справи

11 лютого на кафедрі готельно-ресторанної справи у форматі відеоконференції розпочалися публічні захисти кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа». Тепло привітали «перших ластівок» серед магістрів в.о. завідувачки кафедри Лариса Шаран і головуюча Ек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стейкхолдери відзначають високий рівень знань і практичних навичок магістрів кафедри готельно-ресторанної справи 15 лютого 2021

«Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» – нові можливості для випускників технічних спеціальностей

Завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Микола Якимчук і доцент Іван Миколів завітали до Вінницького фахового коледжу НУХТ. Під час візиту вони ознайомилися з матеріальною базою коледжу та зустрілися зі здобувачами технічного відділення. Йшлося про можливості продовження освіти в базовому університеті. Ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» – нові можливості для випускників технічних спеціальностей 15 квітня 2025

Досягнуто домовленості щодо академічної мобільності здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Розширюючи партнерські зв’язки із зарубіжними колегами за спеціалізацією кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, завідувач кафедри, професор Василь Пасічний та відповідальний за практичну підготовку студентів, доцент Олег Галенко пройшли короткострокове стажування в компанії «Goodvalley» – другому за продуктивністю виробництва свинини м'ясопе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досягнуто домовленості щодо академічної мобільності здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 24 січня 2020

Успішно підвищила кваліфікацію доцент кафедри економічної теорії

Закінчився 3-й етап курсів підвищення кваліфікації в Університеті менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України доцента кафедри економічної теорії Галини Кундєєвої. За період навчання були розглянуті першочергові сучасні теми, пов’язані з освітою: «Освіта дорослих в суспільстві, яке навчається», «Професійний розвиток працівник...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно підвищила кваліфікацію доцент кафедри економічної теорії 28 жовтня 2019