Н У Х Т

Перший крок у світ біотехнології зробили цьогорічні студенти-скороченики

06 вересня 2018

Перший крок у світ біотехнології зробили цьогорічні студенти-скороченики

На календарі лише 5 вересня, а на кафедрі біотехнології і мікробіології наче перед сесією: всі студенти з книгами, методичками та трішки наляканими очима. Ні, це не студенти-боржники, а третьокурсники, які протягом осіннього семестру будуть знайомитися з профільними кафедральними предметами. Цьогоріч їх ряди поповнилися повноцінною групою студентів-скорочеників (випускників коледжів), яким випала честь першими побувати на лабораторній роботі з дисципліни «Загальна мікробіологія та вірусологія». Для «бувалих» студентів не секрет, наскільки ця дисципліна є важливою, а вимоги до її вивчення – високими. Та й «новенькі» теж готові вчитися, тому у красивих білих халатах чекали викладача і були готові до всього, що їх чекає за стінами лабораторії А-437. Не дивлячись на те, що мікробіологію у коледжі вони вивчали давненько, а перша лекція з цієї дисципліни була прочитана професором Тетяною Пирог лише напередодні, це не завадило їм підготуватися до заняття та вести діалог із викладачем. І ось які у них враження після першого заняття: «Лабораторія добре оснащена, матеріал знайомий», дехто зауважив, що «посів та пересів бактерій робили, ще будучи студентами коледжу, а от працювати з грибами та дріжджами це – щось нове». А от хтось був «вперше у такій лабораторії», а загалом студенти підсумували: «Цікаві завдання, які дійсно дозволяють дізнатися більше вже з перших хвилин роботи. Добрий викладач, який «розжує», покаже та підкаже».

Бажаємо студентам-скороченикам наснаги і шаленого студентського запалу, який панував на лабораторній роботі,  протягом усіх наступних навчальних років!

Опублікований: 06-09-2018
Читайте також:
Чергове підвищення кваліфікації на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Не зважаючи на всі труднощі воєнного періоду, викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування продовжують підвищувати свої професійні компетенції. Викладачка кафедри Юлія Ткачук пройшла підвищення кваліфікації на базі своєї Alma Mater – Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Підвищення кваліфікації тривалістю 60 акад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове підвищення кваліфікації на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 26 січня 2023

Слухачі сертифікатної програми познайомилися з основами аюрведичного харчування

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» знайомились з інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування. Аюрведа – одна з найдавніших холістичних систем оздоровлення організму, вагомою складовою якої є правильна організація харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчування повинні відпов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слухачі сертифікатної програми познайомилися з основами аюрведичного харчування 25 листопада 2020

Самовдосконалення здобувачів освітньої програми «Маркетинг»

Здобувачі освітньої програми «Маркетинг» завжди прагнуть до самовдосконалення. Цього разу вони прокачали свої скіли з фінансової грамотності та взяли участь в конкурсі ідей «Гроші та добробут у моїй країні». Студенти потрапили до категорії «сеньйори» та відповідно умов конкурсу запропонували і обґрунтували  свої ідеї на тему «Як підвищити рівень ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Самовдосконалення здобувачів освітньої програми «Маркетинг» 16 травня 2023

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів діляться своїми доробками з колегами з Білорусі

22 квітня 2021 р. магістр освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» Артур Михалевич взяв участь у ХII Міжнародній науковій конференції студентів та аспірантів «Техніка і технологія харчових виробництв», яка відбулася дистанційно у Могилівському державному університеті продовольства (Республіка Білорусь). Доповід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів діляться своїми доробками з колегами з Білорусі 23 квітня 2021