Н У Х Т

Про тонкощі виготовлення ковбасних виробів дізналися наші другокурсники

09 січня 2020

Про тонкощі виготовлення ковбасних виробів дізналися наші другокурсники

Другокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідали м’ясокомбінат «Сосновский продукт» у місті Київ.

На невеликому підприємстві, якому вже 11 років, студентам розповіли та показали тонкощі виготовлення ковбасних виробів, розповіли, які спеції та добавки надають м’ясопродуктам неперевершений смак і запах.

Після завершення ознайомлення з роботою виробництва, студентів пригостили нарізкою чотирьох видів ковбас і сосисками.

Майбутніх фахівців вразило те, що продукти, які виготовляють на цьому підприємстві, мають термін придатності 72 години, саме тому у цих виробів вражаючий смак.

Опублікований: 09-01-2020
Читайте також:
Знайомство з Галичиною у рамках декади комісії суспільних дисциплін

У рамках декади комісії суспільних дисциплін, студенти 911 групи спеціальності «Комп’ютерні науки» Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ 21-22 квітня 2018 року з викладачем суспільних дисциплін Людмилою Белінською відвідали Галицький край. Історико-архітектурний ансамбль цього регіону вражаючий, колоритний, насичений великими ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з Галичиною у рамках декади комісії суспільних дисциплін 23 квітня 2018

Унікальна нагода для студентів представляти Україну у Лондоні!

Міжнародна компанія «Unilever» проводить національний відбір маркетингового кейс-чемпіонату для студентів. Переможець українського етапу буде представляти нашу країну в Лондоні на глобальному етапі. Свої сили можуть спробувати усі охочі студенти різних напрямів навчання. Для цього потрібно – зібрати команду з 3 осіб, придумати їй назву, зареєструв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Унікальна нагода для студентів представляти Україну у Лондоні! 30 січня 2019

Стан та тенденції розвитку техніки та технології напоїв досліджували фахівці кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

З 17 по 19 вересня 2019 року у Києві відбулися міжнародні спеціалізовані виставки «Олійно-жирова індустрія», «Енергозберігаюче обладнання та альтернативні джерела енергії «ISTWE» та «Індустрія напоїв. Індустрія пива, слабоалкогольних та безалкогольних напоїв», які щорічно проводяться як єдиний, потужний широкоформатний майданчик для принципово ново...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стан та тенденції розвитку техніки та технології напоїв досліджували фахівці кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв 24 вересня 2019

Студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ здобувають впевнені перемоги на всеукраїнських олімпіадах

21 березня 2019 року на базі Хіміко-технологічного коледжу ім. І.М. Кожедуба СумДУ відбувся ІІ обласний етап ІХ Всеукраїнської олімпіади з української мови серед студентів ЗВО І-ІІ рівня акредитації, у якому студентка групи 2-ХП-08 Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ Ярослава Лелюх виборола І місце і представлятиме Сумську область на заве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ здобувають впевнені перемоги на всеукраїнських олімпіадах 22 березня 2019