Н У Х Т

На провідних підприємствах стажуються викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

30 січня 2023

На провідних підприємствах стажуються викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд і Борис Хіврич пройшли стажування на підприємстві ПрАТ «Карлсберг Україна».

Підприємство оснащено сучасним технологічним обладнанням, використовуються новітні інноваційні технології, що дозволяють отримувати продукт високої якості, є перспективи подальшого розвитку у сфері розширення асортименту напоїв, нарощування обсягів виробництва і ринку збуту продукції. Цьому сприяють інновації з раціонального використання зернової сировини і хмелю вітчизняного та іноземного виробництва, застосування різних рас дріжджів, способів підвищення колоїдної і смакової стабільності пива на стадіях його фільтрування і розливу, а також інші заходи, які постійно впроваджуються у виробництво.

Під час проходження стажування викладачі розглянули всі етапи виробництва, поспілкувались із керівництвом і працівниками заводу. Керівником стажування від підприємства був призначений національний менеджер з якості Сергій Кірієнко, який є випускником кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства.

Викладачі також скористалися нагодою провести профорієнтацію й розповіли про наш університет, його структурні підрозділи, освітньо-професійні програми та умови вступу і навчання.

Отриманий досвід викладачі застосують у навчальному процесі і науковій роботі, при викладанні дисциплін, написанні навчально-методичних посібників, наукових статей тощо.

Опублікований: 30-01-2023
Читайте також:
Постійний курс на професійне вдосконалення тримають наші викладачі

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування беруть участь у сучасних інтерактивних заняттях, які організують провідні видавництва навчально-методичної літератури. Ідея видавництва National Geographic Learning – bring the world to the classroom and the classroom to life: приносити світ, у якому ми живемо, до аудиторії, а аудиторію – в ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постійний курс на професійне вдосконалення тримають наші викладачі 27 лютого 2019

Актуальний погляд на міцний крафт

13-14 червня професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько та доцентка кафедри Ірина Бабич взяли участь у наймасштабнішому з’їзді крафтових винокурів і спеціалістів галузі – виставці-форумі крафтових дистилерів України «Міцний крафт-2025». «Міцний крафт» – платформа для спілкування, співпраці та натхнення, де кожн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальний погляд на міцний крафт 16 червня 2025

Лекторій від успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи

Здобувачі-бакалаври третього року навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в межах навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» мали зустріч з одним із кращих барменів м. Києва, успішним випускником кафедри готельно-ресторанної справи Артуром Поваром, який працює бартендером у  Who&Why. Speakeasy bar. Фахів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій від успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи 14 жовтня 2024

Рекламістів навчили, як знімати популярні відео на мільйони переглядів

Днями для здобувачів 1-3 курсів спеціальності 061 «Журналістика», освітньо-професійної програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» відбулася гостьова лекція голови продакшену медіа позитивних новин «ШоТам» Крістіни Черненко. Фахівчиня розповіла про те, чому журналістика неможлива без реклами, про секрети створення популярних відео та про пошук св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекламістів навчили, як знімати популярні відео на мільйони переглядів 19 жовтня 2021