Н У Х Т

Найкращий гарбузяний символ Halloween визначили на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

30 жовтня 2019

Найкращий гарбузяний символ Halloween визначили на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Кафедра іноземних мов професійного спрямування продовжує залучати студентів до святкування традиційних свят англомовних країн. Сьогодні студенти груп ГС-1-4, ГС-1-6, ГС-1-7 разом із доцентом кафедри Інною Форостюк і викладачем Надією Шерстюк мали нагоду пригадати особливості святкування Гелловіну в США та Великій Британії, який відзначається у ніч з 31 жовтня на 1 листопада, а також влаштувати змагання на найкращий гарбузяний символ свята – Jack-O’Lantern. У кожної групи він вийшов різний – веселий або сумний, злий і не дуже, з посмішкою чи  з оскаленими зубами. Та всі, безумовно, отримали задоволення як від підготовки до свята, так і від спілкування англійською мовою.

Однак, це свято має не тільки прихильників, але й противників: чи всім подобається, коли на ранок його подвір’я буде засмічене туалетним папером? Це одне з дискусійних питань, яке обговорювалося студентами під час заняття. Хоча учасники мали різні думки з цього приводу, всі погодились, що вирізати гарбуз – весела справа.

А автори найкращих гарбузів – Софія Бенедичук, Анна Нечипорук, Катерина Підгородецька, Марія Сімонова – отримали традиційні цукерки. «Trick or treat!».

Опублікований: 30-10-2019
Читайте також:
Наші викладачі беруть участь у тренінгах для харчового бізнесу

Аграрний Союз України та ГО «Всеукраїнська асоціація з питань захисту прав споживачів «СПОЖИВЧА ДОВІРА» за підтримки Уряду Нідерландів Kingdom of the Netherlands у рамках програми МАТРА «Зміцнення позицій НГО у регіонах як учасників реформування системи забезпечення безпеки харчової продукції, спрямованого на подолання корупції» та Громадської школ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі беруть участь у тренінгах для харчового бізнесу 13 серпня 2020

Знання, що стануть у пригоді і в повсякденному житті

Одна освіта, без навичок і знань, що не тільки дають додаткові «скіли» для злету кар’єри, але й допомагають якнайдовше залишатись здоровими, гарними і молодими не варта нічого. Такого життєвого принципу дотримуються викладачі кафедри біотехнології і мікробіології, оскільки знання, які вони дарують студентам, будуть корисними і в повсякденному житті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знання, що стануть у пригоді і в повсякденному житті 30 вересня 2021

Розроблення рецептур і удосконалення технологій у міжкафедральній комплексній магістерській кваліфікаційній роботі

21 лютого 2022 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка спільно з Навчально-науковим інститутом харчових технологій відбувся захист міжкафедральної комплексної кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійних програм «Технології...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розроблення рецептур і удосконалення технологій у міжкафедральній комплексній магістерській кваліфікаційній роботі 22 лютого 2022

Відбувся ІІ тур олімпіади з історії НУХТ,  присвяченої 135-річчю університету

15 жовтня 2019 р. кафедрою гуманітарних дисциплін проведено ІІ тур олімпіади з історії НУХТ з нагоди 135-річчя університету. Після відбіркового туру, у якому взяли участь понад 200 студентів різних факультетів та інститутів, до другого потрапили 40. Біля аудиторії А-311, де мав відбутися ІІ тур, яблуку ніде було впасти. Студенти схвильовано чекали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся ІІ тур олімпіади з історії НУХТ, присвяченої 135-річчю університету 15 жовтня 2019