Н У Х Т

Вирішення важливих питань сьогодення сфери гостинності під час виїзного засідання кафедри готельно-ресторанної справи

14 жовтня 2025

Вирішення важливих питань сьогодення сфери гостинності під час виїзного засідання кафедри готельно-ресторанної справи

Важливою складовою освітнього процесу з підготовки здобувачів вищої освіти зі спеціальності J2/241 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»/«Готельно-ресторанна справа» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» є плідна співпраця викладачів кафедри готельно-ресторанної справи з фахівцями-практиками сфери гостинності у різних напрямках. Зокрема при щорічному перегляді освітніх програм, проведенні гостьових лекторіїв, посиленні практичної підготовки здобувачів освіти шляхом проходження всіх видів практики у найкращих підприємствах індустрії гостинності, проведенні практичних і лабораторних занять у виробничих умовах підприємств готельного та ресторанного господарства.

Чергове виїзне засідання кафедри відбулося у виробничих умовах засобу розміщення Amarant Apart (м. Київ). Викладачів кафедри гостинно зустріли та ознайомили з об’ємно-планувальним рішенням і особливостями роботи готельної мережі CITY HOTEL COLLECTION BY C.H.M., зокрема засобом розміщення Amarant Apart HOTEL 4*, керуюча готельною мережею Олена Забродська, директорка відділу продажів і бронювання Юлія Маловічко та менеджер служби прийому і розміщення Андрій Бондар.

Під час засідання були обговорені актуальні питання сьогодення індустрії гостинності, шляхи їх вирішення у воєнний час і післявоєнне відновлення сфери гостинності.

Особливу увагу під час зустрічі було приділено питанню подальшої співпраці щодо практичної підготовки здобувачів освіти, проведення лабораторних і практичних робіт у виробничих умовах готельного підприємства та переваг підвищення кваліфікації працівників засобу розміщення шляхом участі в сертифікатних програмах НУХТ. 

Окрім цього, гарантки бакалаврської і магістерської освітніх програм «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», деканка факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка, доцентка Віта Цирульнікова і професорка Тетяна Сильчук представили програми та окреслили особливості навчання за ними. Віта Цирульнікова запросила вступати до НУХТ, зокрема і для здобуття другої вищої освіти.

Колектив кафедри щиро вдячний готельному підприємству Amarant Apart HOTEL за теплу зустріч і сподівається на подальшу плідну співпрацю у підготовці висококваліфікованих фахівців галузі.

Опублікований: 14-10-2025
Читайте також:
Корисні ідеї для застосування комунікативної методики в щоденній викладацькій практиці отримали наші викладачі

22 жовтня викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Людмила Шапран та Ольга Никитенко стали учасниками конференції «National Geographic Learning October Conference» для вчителів і викладачів англійської мови. Захід був організований та проведений видавництвом «National Geographic Learning» та ексклюзивним представником «Na...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні ідеї для застосування комунікативної методики в щоденній викладацькій практиці отримали наші викладачі 23 жовтня 2019

Переддипломна практика магістра-хімтехнолога на кондитерському виробництві

Навчання в магістратурі за освітньо-професійною програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» – це можливість проходити практику в найрізноманітніших сферах, зокрема на косметичному, харчовому, фармацевтичному, хімічному виробництвах. Магістрант Іван Маркушин (керівник – доцент Володимир Бахмач) отримав незабутні враження т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переддипломна практика магістра-хімтехнолога на кондитерському виробництві 28 жовтня 2019

Формування психологічної стійкості та принципи trauma-informed service в умовах війни опановують наші викладачі

Наш університет – це осередок не тільки високоякісних практично орієнтованих освітніх послуг, актуальних наукових досліджень і активної, плідної та різносторонньої співпраці з бізнесом, а й надання ефективної підтримки, створення безпечного середовища, уникнення психологічної травматизації кожного члена колективу. 15 вересня 2025 року в межах спів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Формування психологічної стійкості та принципи trauma-informed service в умовах війни опановують наші викладачі 17 вересня 2025

Де найкраще шукати інформацію для своєї магістерської роботи дізналися здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Важливою складовою якісної підготовки кваліфікаційної магістерської роботи є ознайомлення з останніми науковими досягненнями і тенденціями розвитку відповідної галузі. Найкращим джерелом такої інформації є наукові публікації в національних і міжнародних фахових виданнях. Але як не розгубитися у цьому інформаційному полі? Адже все більше видань пред...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Де найкраще шукати інформацію для своєї магістерської роботи дізналися здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 04 жовтня 2023