Н У Х Т

Магістранти закріплюють знання на підприємствах Корпорації «Артеріум»

03 жовтня 2022

Магістранти закріплюють знання на підприємствах Корпорації «Артеріум»

Останній ривок перед головним етапом написання кваліфікаційної магістерської роботи – переддипломна практика.

Магістранти кафедри біотехнології і мікробіології групи Фб-2-2М: Дарія Жалюк, Владислава Лозіна, Олександра Максимець, Тетяна Підгерська, Валентин Подолянчук та Анастасія Роженко вирушили на одне з підприємств, що входить до складу великої Корпорації «Артеріум», – АТ «Київмедпрепарат».

АТ «Київмедпрепарат» ‒ національний лідер із виробництва антибактеріальних препаратів, одне із найбільш масштабних і найстаріше підприємство фармацевтичної промисловості України, створення якого прийшлось на середину XIX століття.

Нині у портфелі компанії лікарські засоби в таких формах випуску як ін’єкції у флаконах, таблетки, капсули, мазі та гелі.

Не зважаючи на реалії сьогодення, АТ «Київмедпрепарат» і надалі продовжує свою роботу, а також допомагає молодому поколінню засвоїти на практиці основи фармацевтичного виробництва, а нашій країні вистояти в такий не легкий час. Запровадження новітніх технологій теж триває, компанія відкриває для себе нові горизонти і закуповує сучасне обладнання.

Навчаючись в університеті, магістранти засвоїли теоретичний матеріал і проводили дослідження в лабораторіях. Отримані навички вони мали можливість проявити під час проходження практики на підприємстві. Від кафедри здобувачі отримали завдання – підготувати звіт щодо обґрунтування та вибору форми лікарського засобу та АНД на готовий лікарський засіб.

Студенти вдячні своїй кафедрі за чудову можливість проходити практику на одному з провідних підприємств України та АТ «Київмедпрепарат» за здобутий багаж знань, цікаву та пізнавальну роботу і море позитивних емоцій!

Нагадаємо, кафедра біотехнології і мікробіології  співпрацює з великою кількістю підприємств та установ і надає прекрасний шанс студентам отримати не лише неоціненний досвід під час проходження практики, а й можливість подальшого працевлаштування.  

Опублікований: 03-10-2022
Читайте також:
До уваги – черговий номер журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій»

Вийшов друком №3 24-го тому журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій». У номері опубліковані статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень у галузі автоматизації та інформаційних технологій, економіки і соціального розвитку, менеджменту і стратегічного управління, охорони праці і ц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До уваги – черговий номер журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій» 21 серпня 2018

Випускник аспірантури кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування за крок до здобуття освітнього ступеня «Доктор філософії»

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування відбувся науковий фаховий семінар випускника аспірантури, здобувача освітньо-наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», галузі знань 13 «Механічна інженерія» Валентина Туфекчі. Здобувач представив дисертаційну роботу «Оптимізація ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускник аспірантури кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування за крок до здобуття освітнього ступеня «Доктор філософії» 26 вересня 2023

Наші студенти – переможці Міжнародного інтерактивного конкурсу «Колосок осінній – 2016»

Вже стало традицією, що студенти Смілянського коледжу  харчових технологій нашого університету є активними учасниками різнорівневих конкурсів і змагань. Ось і в цьому році студенти І-ІІ курсів здобули призові місця на Міжнародному природничому інтерактивному конкурсі «Колосок осінній – 2016». Призером став Максим Чубаха (група КВП-16) і отримав З...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студенти – переможці Міжнародного інтерактивного конкурсу «Колосок осінній – 2016» 14 лютого 2017

Нові технології для харчування та зміцнення здоров’я: гостьова лекція від грецької науковиці

Продовжується плідна співпраця між нашим університетом і ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», викладачі кафедри технології харчових виробництв та ресторанного господарства якого люб’язно запросили викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та здобувачів старших курсів освітнього ступеня «бакалавр» с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові технології для харчування та зміцнення здоров’я: гостьова лекція від грецької науковиці 25 жовтня 2023