Н У Х Т

Магістранти закріплюють знання на підприємствах Корпорації «Артеріум»

03 жовтня 2022

Магістранти закріплюють знання на підприємствах Корпорації «Артеріум»

Останній ривок перед головним етапом написання кваліфікаційної магістерської роботи – переддипломна практика.

Магістранти кафедри біотехнології і мікробіології групи Фб-2-2М: Дарія Жалюк, Владислава Лозіна, Олександра Максимець, Тетяна Підгерська, Валентин Подолянчук та Анастасія Роженко вирушили на одне з підприємств, що входить до складу великої Корпорації «Артеріум», – АТ «Київмедпрепарат».

АТ «Київмедпрепарат» ‒ національний лідер із виробництва антибактеріальних препаратів, одне із найбільш масштабних і найстаріше підприємство фармацевтичної промисловості України, створення якого прийшлось на середину XIX століття.

Нині у портфелі компанії лікарські засоби в таких формах випуску як ін’єкції у флаконах, таблетки, капсули, мазі та гелі.

Не зважаючи на реалії сьогодення, АТ «Київмедпрепарат» і надалі продовжує свою роботу, а також допомагає молодому поколінню засвоїти на практиці основи фармацевтичного виробництва, а нашій країні вистояти в такий не легкий час. Запровадження новітніх технологій теж триває, компанія відкриває для себе нові горизонти і закуповує сучасне обладнання.

Навчаючись в університеті, магістранти засвоїли теоретичний матеріал і проводили дослідження в лабораторіях. Отримані навички вони мали можливість проявити під час проходження практики на підприємстві. Від кафедри здобувачі отримали завдання – підготувати звіт щодо обґрунтування та вибору форми лікарського засобу та АНД на готовий лікарський засіб.

Студенти вдячні своїй кафедрі за чудову можливість проходити практику на одному з провідних підприємств України та АТ «Київмедпрепарат» за здобутий багаж знань, цікаву та пізнавальну роботу і море позитивних емоцій!

Нагадаємо, кафедра біотехнології і мікробіології  співпрацює з великою кількістю підприємств та установ і надає прекрасний шанс студентам отримати не лише неоціненний досвід під час проходження практики, а й можливість подальшого працевлаштування.  

Опублікований: 03-10-2022
Читайте також:
Здобувач освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» відібраний до числа учасників «Make It Bright-2021»

Здобувачі освітнього ступеня «бакалавр», освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» Тарас Татарчук, Лана Касамара та Юрій Шевченко разом зі своєю кураторкою, доценткою кафедри економіки і права Оксаною Відоменко взяли участь у Хакатоні ідей від UGEN. Тематика Хакатону – нові способи онлайн-роботи та корпоративна культура під ча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувач освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» відібраний до числа учасників «Make It Bright-2021» 23 червня 2021

Цікавий і смачний майстер-клас для майбутніх вступників на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

До Дня відкритих дверей факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) підготував для гостей цікавий і смачний майстер-клас «Масляна – традиції та сучасність». Організатори – кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції та кафедра готельно-ресторанної справи. Цього дня у лабораторії З-17, де проходив майстер-клас, студент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікавий і смачний майстер-клас для майбутніх вступників на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 05 березня 2019

Випускник аспірантури кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування за крок до здобуття освітнього ступеня «Доктор філософії»

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування відбувся науковий фаховий семінар випускника аспірантури, здобувача освітньо-наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», галузі знань 13 «Механічна інженерія» Валентина Туфекчі. Здобувач представив дисертаційну роботу «Оптимізація ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускник аспірантури кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування за крок до здобуття освітнього ступеня «Доктор філософії» 26 вересня 2023

Інноваційні технології магістрантки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції представлені на кулінарний конкурс

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка згідно зі стратегічним планом кафедри на 2022 рік впроваджують «зони елітарної освіти» з організацією для здобувачів-відмінників індивідуального підходу щодо виконання науково-дослідної роботи у рамках с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології магістрантки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції представлені на кулінарний конкурс 15 грудня 2022