Н У Х Т

Інтерактивно про спеціальність «Готельно-ресторанна справа» для слухачів підготовчих курсів

02 квітня 2019

Інтерактивно про спеціальність «Готельно-ресторанна справа» для слухачів підготовчих курсів

30 березня 2019 року старший викладач кафедри готельно-ресторанної справи Олена Блощинська зробила профорієнтаційну презентацію для слухачів підготовчих курсів нашого університету, які вже влітку стануть учасниками вступної кампанії 2019.

Відповідальна за профорієнтаційну роботу кафедри познайомила школярів, які, сподіваємося, будуть здобувати вищу освіту в нашому університеті, з освітньо-професійними програмами підготовки бакалаврів і магістрів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», розповіла про практичну підготовку та працевлаштування на кращих підприємствах готельного господарства, особливості організації навчального процесу і дозвілля студентів.

У межах профорієнтаційної зустрічі відбувся майстер-клас від студентів 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Вікторії Ганущак, Вікторії Тимошенко, Анни Козицької зі складання полотняних серветок та інтерактивне знайомство з основами навчальної дисципліни «Ресторанна справа». Слухачі підготовчих курсів із ентузіазмом опановували такі способи складання серветок, як лілія, королівська мантія, свічка, тіара, що є важливим елементом тематичного оформлення у закладах ресторанного господарства, а також може стати креативним доповненням святкового столу, за яким збираються рідні та близькі.

Сподіваємося, слухачам підготовчих курсів сподобався майстер-клас, а інформація щодо спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» допоможе визначитися з майбутньою омріяною професією.

Опублікований: 02-04-2019
Читайте також:
День вишиванки на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

18 травня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбувся діджитал-флешмоб до Дня вишиванки. Вишиванка – генетичний код нашої нації, символ та оберіг українського народу. Носити вишиванку – це сучасно, автентично, самобутньо. Одягаючи вишиванку, ми плекаємо національну ідентичність і зберігаємо традиці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День вишиванки на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 19 травня 2023

Викладачі кафедри технології цукру і підготовки води взяли участь у обговоренні сучасних методів децентралізованих водопідготовки та водоочищення

Викладачі кафедри технології цукру і підготовки води, завідувач кафедри Наталія Гусятинська та асистент Ярослав Барашовець (генеральний директор ТОВ «Системи чистої води») взяли участь у семінарі «Сучасні методи децентралізованих водопідготовки та водоочищення. Використання інноваційної інформації в освітньому процесі», що працював з 12 по 14 берез...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології цукру і підготовки води взяли участь у обговоренні сучасних методів децентралізованих водопідготовки та водоочищення 17 березня 2018

Розпочалися захисти кваліфікаційних робіт магістрантів-обліковців

13 лютого 2024 року на кафедрі обліку і аудиту розпочалися засідання екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт здобувачами освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування», освітньо-професійної програми «Облік і аудит». Екзаменаційна комісія працювала у складі: головної бухгалтерки ТОВ «Торговий дім «Київхліб»» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалися захисти кваліфікаційних робіт магістрантів-обліковців 14 лютого 2024

Новими способами комунікації з майбутніми абітурієнтами користуються учасники профорієнтаційної команди НУХТ

Сучасні реалії створюють певні перешкоди перед учасниками профорієнтаційної команди нашого університету. В умовах карантинних обмежень доводиться знаходити нові способи комунікації з майбутніми абітурієнтами. Отже, представниці двох випускових кафедр університету: біотехнології і мікробіології факультету біотехнології та екологічного контролю – до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новими способами комунікації з майбутніми абітурієнтами користуються учасники профорієнтаційної команди НУХТ 10 грудня 2020