Н У Х Т

Знайомство студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з трендовими закладами рестораторів Зарічанських

01 грудня 2021

Знайомство студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з трендовими закладами рестораторів Зарічанських

30 листопада відбувся гостьовий лекторій для здобувачів 2 курсу освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» від менеджменту закладу ресторанного господарства при сімейному клубі для відпочинку на березі Дніпра «Яхта Київ» – управляючого Олексія Кіосева та адміністратора Дарини Креуш.

Гостьові спікери познайомили здобувачів освіти з мережею закладів ресторанного господарства родини рестораторів Андрія та Інари Зарічанських. Ресторанні підприємства мережі розташовані в м. Одеса («Облака», «Яхта», «Риба», «Жар і м'ясо», «Кораблик»), м. Коблево («Глечик»), м. Київ («Яхта Київ»).

Стейкхолдери індустрії гостинності інформували про: особисті історії успіху, тренди в ресторанному бізнесі, стратегічні плани розвитку мережі, лідерство у ресторанному бізнесі, мотиваційний механізм для персоналу мережі закладів, вплив пандемії Covid-19 на бізнес-процеси підприємств.

Також лектори розповіли про благодійний фонд «Родини Зарічанських», який створений для допомоги хворим дітям.

Модераторами освітнього заходу були доцентка кафедри готельно-ресторанної справи Оксана Кирпіченкова та асистентка Світлана Ковальчук.

Здобувачі освіти поглибили знання з управлінням ресторанним бізнесом на прикладі трендових закладів харчування родини Андрія та Інари Зарічанських. 

Опублікований: 01-12-2021
Читайте також:
Високий рівень компетенцій магістрів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи завершилися захисти дипломних магістерських проектів студентів заочної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа». Під час чотирьох засідань Екзаменаційної комісії були заслухані 33 проекти здобувачів другого рівня вищої освіти. Екзаменацій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень компетенцій магістрів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 26 лютого 2019

Невпинно удосконалюють дистанційні навчальні наочні посібники фахівці наших кафедр

У період карантину фахівці кафедри фізики активно працюють над удосконаленням навчальних наочних посібників. Завдяки використанню викладачами сучасних технічних засобів, студенти мають змогу виконувати лабораторні роботи в дистанційному режимі. При підготовці навчально-методичних матеріалів використовуються фото та відео реальних експериментів, ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Невпинно удосконалюють дистанційні навчальні наочні посібники фахівці наших кафедр 09 квітня 2020

Руйнуємо вікові стереотипи: менеджери персоналу тренують навички івент-менеджменту на Work Day 2025 для кандидатів 50+

За сприяння старшої викладачки кафедри економіки праці та менеджменту Юлії Гринюк студентки освітньої програми «Менеджмент персоналу» другого курсу Олександра Данюк, Дар’я Пустова, Дар’я Піжівська, Маргарита Шкробот у рамках вивчення дисципліни «Підприємництво та соціальні проєкти» і, зокрема, проєктів боротьби з ейджизмом, а також третього курсу С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Руйнуємо вікові стереотипи: менеджери персоналу тренують навички івент-менеджменту на Work Day 2025 для кандидатів 50+ 21 жовтня 2025

Профком вирішує питання оздоровлення дітей

7 червня 2022 року в онлайн-режимі відбулося чергове засідання профкому Первинної профспілкової організації співробітників НУХТ. На засіданні було розглянуто питання виділення путівок для дітей членів профспілки. Попередньо голови профбюро разом із профоргами провели опитування серед членів профспілки щодо бажаючих відправити дітей на оздоровлення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком вирішує питання оздоровлення дітей 10 червня 2022