Н У Х Т

Знайомство студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з трендовими закладами рестораторів Зарічанських

01 грудня 2021

Знайомство студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з трендовими закладами рестораторів Зарічанських

30 листопада відбувся гостьовий лекторій для здобувачів 2 курсу освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» від менеджменту закладу ресторанного господарства при сімейному клубі для відпочинку на березі Дніпра «Яхта Київ» – управляючого Олексія Кіосева та адміністратора Дарини Креуш.

Гостьові спікери познайомили здобувачів освіти з мережею закладів ресторанного господарства родини рестораторів Андрія та Інари Зарічанських. Ресторанні підприємства мережі розташовані в м. Одеса («Облака», «Яхта», «Риба», «Жар і м'ясо», «Кораблик»), м. Коблево («Глечик»), м. Київ («Яхта Київ»).

Стейкхолдери індустрії гостинності інформували про: особисті історії успіху, тренди в ресторанному бізнесі, стратегічні плани розвитку мережі, лідерство у ресторанному бізнесі, мотиваційний механізм для персоналу мережі закладів, вплив пандемії Covid-19 на бізнес-процеси підприємств.

Також лектори розповіли про благодійний фонд «Родини Зарічанських», який створений для допомоги хворим дітям.

Модераторами освітнього заходу були доцентка кафедри готельно-ресторанної справи Оксана Кирпіченкова та асистентка Світлана Ковальчук.

Здобувачі освіти поглибили знання з управлінням ресторанним бізнесом на прикладі трендових закладів харчування родини Андрія та Інари Зарічанських. 

Опублікований: 01-12-2021
Читайте також:
Дуальна освіта: чому зараз це – тренд?

Дуальна освіта – це запорука успішного професійного старту, нова й гнучка форма навчання, спрямована на підвищення якості підготовки саме професіоналів-практиків. У рамках впровадження елементів дуальної освіти у освітній процес та для зміцнення співпраці зі стейкхолдерами захист дипломних проєктів студентів четвертого курсу спеціальностей «Автома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дуальна освіта: чому зараз це – тренд? 27 червня 2022

Співпраця з роботодавцями продовжується

Освіта наразі є надважливою темою, яка потребує співпраці як між зовнішніми стейкхолдерами, так і внутрішніми учасниками освітнього процесу. Адже пандемія останніх років і війна корінним чином вплинули на підходи до реалізації освітнього процесу. Деякі здобувачі почали навчатися онлайн, але через відсутність електроенергії втратили можливість навч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця з роботодавцями продовжується 06 лютого 2023

Майстер-клас для хіміків-технологів від фахівця ТОВ «Астра-Косметик»

Доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш запросила до університету випускницю Анастасію Сергієнко, нині – колориста ТОВ «Астра-Косметик», яка в рамках лабораторної роботи з дисципліни «Хімія та технологія косметичних засобів» провела майстер-клас із виробництва губних помад для сту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для хіміків-технологів від фахівця ТОВ «Астра-Косметик» 05 березня 2020

Четвертокурсники набули практичні навички з дисципліни «Технології хлібобулочних виробів»

Сучасний асортимент хлібобулочних виробів вражає різноманіттям форм і смаків та здатний задовольнити вимоги найвибагливішого споживача. Саме тому професійний технолог хлібопекарського виробництва повинен уміти виготовити якісні, смачні хлібобулочні вироби та постійно розробляти нові рецептури, надавати виробам нових форм. Для цього потрібно мати не...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники набули практичні навички з дисципліни «Технології хлібобулочних виробів» 05 грудня 2024