Н У Х Т

Співпраця з випускниками-працедавцями

20 серпня 2021

Співпраця з випускниками-працедавцями

Кафедра екологічної безпеки та охорони праці на чолі з завідувачкою Оленою Семеновою докладає максимум зусиль для працевлаштування своїх випускників, а також сприяє працевлаштуванню здобувачів освіти.

Стейкхолдери кафедри часто пропонують цікаві вакансії та просять порекомендувати розумних і старанних студентів.

Зокрема, до ПрАТ «Українська технологічна компанія» потрапили випускниця Катерина Пляха і магістрантка Валерія Ясінська.

Катерина працює вже два роки технологом-проєктантом і задоволена своєю професією. Валерія пройшла успішно стажування і уже працює за спеціальністю.

Українська технологічна компанія займається проєктуванням та будівництвом нових і реконструкцією існуючих підприємств харчової, переробної, мікробіологічної та спиртової промисловості, біогазових електростанцій, біоетанольних заводів, ліній сушіння та грануляції. А також конструюванням та виготовленням широкого ряду обладнання. Засновник і керівник компанії Євген Лукашевич – випускник нашого університету. Викладачі пригадують, що під час навчання він демонстрував наполегливість і старанність. Тому колектив кафедри екологічної безпеки та охорони праці має велику надію, що наші студенти будуть і надалі показувати високі результати навчання та успішно влаштовуватися на роботу. 

Опублікований: 20-08-2021
Читайте також:
Наближаємо перемогу разом

Майже рік триває активна фаза війни. Українці активно долучилися до спільної боротьби проти ворога. Кожен тримає стрій на своєму фронті: хтось у зоні бойових дій, хтось – у тилу. Працівники й здобувачі освіти навчально-наукового комплексу нашого університету не стоять осторонь. Нещодавно колектив Полтавського фахового коледжу НУХТ вкотре долучився...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наближаємо перемогу разом 19 січня 2023

Другокурсники-харчовики визначили структурно-механічні властивості кисломолочних продуктів на надсучасному науковому обладнанні

Здобувачі другого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» згідно з планом гостьових занять виконали лабораторну роботу з комплексної дисципліни «Контроль якості та безпечності харчових продуктів» на базі науково-дослідної лабораторії Центру колективного користування науковим облад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники-харчовики визначили структурно-механічні властивості кисломолочних продуктів на надсучасному науковому обладнанні 14 жовтня 2024

Стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи у кращому готельному підприємстві м. Києва

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи проходять стажування у кращому 4* бізнес-готелі м. Києва – «Президент Готель». «Президент Готель» – це 375 номерів категорій Бізнес, Бізнес покращений, Напівлюкс, Люкс, Апартаменти; 17 конференц-залів для організації різноманітних івентів, заклади харчування: лоббі-бар, ресторан і кафе-кондитерська. К...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи у кращому готельному підприємстві м. Києва 15 грудня 2020

Обрати майбутню професію допомагають викладачі кафедри біотехнології і мікробіології

Обираючи майбутню професію, юнаки та дівчата здійснюють один із головних життєвих кроків. Вибрати професію до душі – одне з головних завдань в житті. Тож натхненні ідеєю допомогти зробити вірний крок на зустріч професійним вершинам викладачі кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) проявили особливу активність у профорієнтаційній діяльності. Так...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обрати майбутню професію допомагають викладачі кафедри біотехнології і мікробіології 17 листопада 2018