Н У Х Т

Співпраця з випускниками-працедавцями

20 серпня 2021

Співпраця з випускниками-працедавцями

Кафедра екологічної безпеки та охорони праці на чолі з завідувачкою Оленою Семеновою докладає максимум зусиль для працевлаштування своїх випускників, а також сприяє працевлаштуванню здобувачів освіти.

Стейкхолдери кафедри часто пропонують цікаві вакансії та просять порекомендувати розумних і старанних студентів.

Зокрема, до ПрАТ «Українська технологічна компанія» потрапили випускниця Катерина Пляха і магістрантка Валерія Ясінська.

Катерина працює вже два роки технологом-проєктантом і задоволена своєю професією. Валерія пройшла успішно стажування і уже працює за спеціальністю.

Українська технологічна компанія займається проєктуванням та будівництвом нових і реконструкцією існуючих підприємств харчової, переробної, мікробіологічної та спиртової промисловості, біогазових електростанцій, біоетанольних заводів, ліній сушіння та грануляції. А також конструюванням та виготовленням широкого ряду обладнання. Засновник і керівник компанії Євген Лукашевич – випускник нашого університету. Викладачі пригадують, що під час навчання він демонстрував наполегливість і старанність. Тому колектив кафедри екологічної безпеки та охорони праці має велику надію, що наші студенти будуть і надалі показувати високі результати навчання та успішно влаштовуватися на роботу. 

Опублікований: 20-08-2021
Читайте також:
Студенти НУХТ обирають сучасний еталон життя

22 березня в студентському клубі університету відбувся літературний вечір, присвячений соціальним проблемам людства. Чимало небайдужих зібралося, аби порушити питання наркоманії, алкоголізму, абортів тощо. Учасники заходу переглянули відеоролики, які торкнулись душі кожного. Пролунало багато слів і віршів, аби кожний задумався про майбутнє, про св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти НУХТ обирають сучасний еталон життя 23 березня 2018

Відбиток того, що нас оточує, на поверхні чашки Петрі

Здобувачі-біотехнологи 4 курсу в рамках навчальної дисципліни «Мікробіологія, санітарія і гігієна виробництв з основами НАССР» провели дослідження по визначенню санітарно-мікробіологічного стану лабораторії та оточуючих приміщень. Пройшов час, і тепер вони мають результати своїх аналізів. На минулому занятті методом седиментації були зроблені посі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбиток того, що нас оточує, на поверхні чашки Петрі 10 жовтня 2022

Як вийти за межі стандартних смакових поєднань дізнавалися здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від експертки галузі

Нещодавно для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся науковий семінар-лекторій від Ольги Гірман, членкині Асоціації сомельє України, переможниці XVIII Всеукраїнського конкурсу Український сомельє-2021, засновниці клубу «Винні Вечорниці» та співзасновниці проєкту Wine Family Production. Науковий івент був присвяче...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як вийти за межі стандартних смакових поєднань дізнавалися здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від експертки галузі 05 жовтня 2023

Руйнуємо вікові стереотипи: менеджери персоналу тренують навички івент-менеджменту на Work Day 2025 для кандидатів 50+

За сприяння старшої викладачки кафедри економіки праці та менеджменту Юлії Гринюк студентки освітньої програми «Менеджмент персоналу» другого курсу Олександра Данюк, Дар’я Пустова, Дар’я Піжівська, Маргарита Шкробот у рамках вивчення дисципліни «Підприємництво та соціальні проєкти» і, зокрема, проєктів боротьби з ейджизмом, а також третього курсу С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Руйнуємо вікові стереотипи: менеджери персоналу тренують навички івент-менеджменту на Work Day 2025 для кандидатів 50+ 21 жовтня 2025