Н У Х Т

Ейчари НУХТ на Всеукраїнському студентському круглому столі з hr-менеджменту

15 травня 2025

Ейчари НУХТ на Всеукраїнському студентському круглому столі з hr-менеджменту

Здобувачки освітньої-професійної програми «Менеджмент персоналу» Альбіна Горобець (група МП-4-8) і Карина Жуковська (група МП-1-8М) представили свої доповіді на ІІІ Всеукраїнському студентському круглому столі з HR-менеджменту «Командна робота і цифрові технології в умовах глобальних змін». Модераторами заходу виступили викладачі кафедри менеджменту Державного торговельно-економічного університету: завідувач кафедри, д-р екон. наук, професор Сергій Бай, д-рка екон. наук, професорка Валентина Жуковська та канд. екон. наук, доцентка Ірина Миколайчук.

Учасники з Державного торговельно-економічного університету, Донецького національного університету імені Василя Стуса, Львівського торговельно-економічного університету та Національного університету харчових технологій представили цікаві доповіді, презентації та взяли участь в обговореннях з актуальних питань HR-менеджменту. Особливу увагу аудиторії привернули дослідження: «Командна робота та адаптивне лідерство в умовах воєнного стану» (Анастасія та Христина Стельмах, Марія Притуляк, Аделіна Плахотнік, Максим Корбачов, Любов Вижга), «Цифровізація та гейміфікація в управлінні персоналом» (Діана Савченко, Сніжана Сивець, Вікторія Корнєва, Софія Шимін), «Штучний інтелект в освіті та HR-сфері» (Кирило Оленюк, Ольга Самчук, Карина Жуковська), «VR/AR-технології у корпоративному здоров’ї» (Альбіна Горобець), «Гендерна рівність та інклюзія в HR-політиці підприємств» (Олександра Штурмак).

Круглий стіл відбувся в діловій і доброзичливій атмосфері, супроводжувався активними дискусіями й обміном думками з актуальних питань сучасності та інтерактивною вікториною у додатку Mentimeter у сфері HR-менеджменту.

Наші учасники щиро вдячні організаторам за запрошення та плідну співпрацю й сподіваються на подальші зустрічі й розвиток взаємовигідного партнерства!

Опублікований: 15-05-2025
Читайте також:
Цікавий семінар відбувся на кафедрі фізики

Кафедра фізики продовжує проведення наукових і методичних семінарів, на які запрошує провідних науковців із різних закладів вищої освіти для отримання корисної інформації та обміну досвідом. 2 грудня відбувся семінар «Професійний розвиток науково-педагогічного працівника: сучасні виклики». Доповідачка – докторка педагогічних наук, професорка кафед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікавий семінар відбувся на кафедрі фізики 04 грудня 2020

Усі етапи біотехнологічного виробництва в компанії «BioNorma»

Кожного року студенти 4 курсу кафедри біотехнології і мікробіології проходять технологічну та переддипломну практику на різних підприємствах фармацевтичної, біотехнологічної і харчової галузей промисловості. Цієї зими Марина Качківська, Костянтин Цвєтков і Вадим Мурка відправилися на біотехнологічне виробництво, що належить компанії «BioNorma», пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі етапи біотехнологічного виробництва в компанії «BioNorma» 04 лютого 2021

Ще один майстер-клас від виробничника для хімтехнологів

У хіміків-технологів у рамках лабораторних занять з дисципліни «Хімія та технологія косметичних засобів» відбувся майстер-клас по виготовленню косметичних засобів декоративного призначення у вигляді порошкоподібних пудр. Організатор заходу – доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один майстер-клас від виробничника для хімтехнологів 12 березня 2020

Науковий захід, що об'єднує: відбулася конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі»

24 листопада в режимі онлайн відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі», метою якої було обговорення питань розвитку ресурсів м'ясопереробної галузі, впровадження інноваційних технологій на м'ясопереробних підприємствах, обмін думками щодо тенденцій розвитку та перспект...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий захід, що об'єднує: відбулася конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі» 25 листопада 2020