Н У Х Т

Ейчари НУХТ на Всеукраїнському студентському круглому столі з hr-менеджменту

15 травня 2025

Ейчари НУХТ на Всеукраїнському студентському круглому столі з hr-менеджменту

Здобувачки освітньої-професійної програми «Менеджмент персоналу» Альбіна Горобець (група МП-4-8) і Карина Жуковська (група МП-1-8М) представили свої доповіді на ІІІ Всеукраїнському студентському круглому столі з HR-менеджменту «Командна робота і цифрові технології в умовах глобальних змін». Модераторами заходу виступили викладачі кафедри менеджменту Державного торговельно-економічного університету: завідувач кафедри, д-р екон. наук, професор Сергій Бай, д-рка екон. наук, професорка Валентина Жуковська та канд. екон. наук, доцентка Ірина Миколайчук.

Учасники з Державного торговельно-економічного університету, Донецького національного університету імені Василя Стуса, Львівського торговельно-економічного університету та Національного університету харчових технологій представили цікаві доповіді, презентації та взяли участь в обговореннях з актуальних питань HR-менеджменту. Особливу увагу аудиторії привернули дослідження: «Командна робота та адаптивне лідерство в умовах воєнного стану» (Анастасія та Христина Стельмах, Марія Притуляк, Аделіна Плахотнік, Максим Корбачов, Любов Вижга), «Цифровізація та гейміфікація в управлінні персоналом» (Діана Савченко, Сніжана Сивець, Вікторія Корнєва, Софія Шимін), «Штучний інтелект в освіті та HR-сфері» (Кирило Оленюк, Ольга Самчук, Карина Жуковська), «VR/AR-технології у корпоративному здоров’ї» (Альбіна Горобець), «Гендерна рівність та інклюзія в HR-політиці підприємств» (Олександра Штурмак).

Круглий стіл відбувся в діловій і доброзичливій атмосфері, супроводжувався активними дискусіями й обміном думками з актуальних питань сучасності та інтерактивною вікториною у додатку Mentimeter у сфері HR-менеджменту.

Наші учасники щиро вдячні організаторам за запрошення та плідну співпрацю й сподіваються на подальші зустрічі й розвиток взаємовигідного партнерства!

Опублікований: 15-05-2025
Читайте також:
Освітня спільнота факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка презентує університетський потенціал

Потужна студентсько-викладацька команда факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка взяла активну участь у масштабному гастрономічному заході Young Chefs. Urban, який відбувся у КВЦ «Парковий» і став платформою для обміну досвідом, презентації інноваційних гастрономічних практик, синергії між освітнім середовищ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітня спільнота факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка презентує університетський потенціал 24 вересня 2025

Співпраця з професіоналами галузі: практичне заняття на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Аудиторні заняття із залученням зовнішніх стейкхолдерів є важливою складовою підготовки майбутніх фахівців, адже дозволяють поєднати теоретичні знання з реальними викликами та практиками сучасного виробництва. Так, на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів за участі стейкхолдера – керівниці відділу маркування ТОВ «Сільпо-ФУД» А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця з професіоналами галузі: практичне заняття на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 жовтня 2025

Актуальні питання обговорили учасники наукового студентського гуртка кафедри фінансів

30 січня 2023 року на кафедрі фінансів відбулося чергове засідання наукового студентського гуртка «Фінансовий аналітик» на тему «Актуальні питання діяльності суб’єктів вітчизняного фінансового сектора в умовах воєнного стану». У засіданні, яке проходило у дистанційному форматі з онлайн-трансляцією на платформі ZOOM, взяли участь здобувачі третього...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання обговорили учасники наукового студентського гуртка кафедри фінансів 31 січня 2023

Сучасні підходи у розробленні упаковки

На кафедрі машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеню «бакалавр» спеціальності «Видавництво та поліграфія», освітньої програми «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки», на яких випускники представили чудові оригінальні дизайни упаковки. Здавалося б, д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні підходи у розробленні упаковки 24 червня 2020