Н У Х Т

Понад 200 здобувачів освіти різних рівнів нашого університету відзначені за наукові досягнення

30 квітня 2021

Понад 200 здобувачів освіти різних рівнів нашого університету відзначені  за наукові досягнення

За досягнення високих результатів  у науковій діяльності та активну участь у 87 Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», згідно з наказом ректора № 54 від 29 квітня 2021 року понад 200 аспірантів і студентів нашого університету нагороджуються дипломами І-ІІІ-го ступенів.

Вітаємо креативну, творчу і відповідальну молодь та їх шановних наукових керівників із високою відзнакою. Нехай ентузіазм і бажання творити нове не залишають вас, і ваші наукові здобутки визнаються у світі!

Опублікований: 30-04-2021
Читайте також:
Про здобні вироби на заквасках дізналися наші здобувачі освіти від керівниці технологічного відділу компанії «Lesaffre-Україна»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція керівниці технологічного відділу компанії «Lesaffre-Україна», к.т.н. Світлани Паливоди на тему «Здобні вироби на заквасках LIVENDO ТМ – готуймося до Великодня разом!». Лекція була прочитана в ракурсі вивчення дисциплін «Світові технології хлібобулочних і кондите...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про здобні вироби на заквасках дізналися наші здобувачі освіти від керівниці технологічного відділу компанії «Lesaffre-Україна» 30 квітня 2021

Міжнародна аудиторка про біопильність, біотероризм і харчове шахрайство – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Днями на здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» чекав черговий гостьовий online-лекторій. Тему «Біопильність, біотероризм та харчове шахрайство – управління даними ризиками у сфері готельно-ресторанного бізнесу» надзвичайно цікаво та ґрунтовно розкрила міжнародна аудиторка і тренерка систем менеджменту якості та харч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародна аудиторка про біопильність, біотероризм і харчове шахрайство – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 25 травня 2023

До удосконалення процесу підготовки фахівців з інжинірингу фармацевтичних виробництв долучаються спеціалісти фірми «Дарниця»

Партнери кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв – фахівці відділу головного механіка фармацевтичної фірми «Дарниця» подарували кафедрі колекцію довідкової та навчальної літератури, журналів, презентацій і навчальних відеоматеріалів із усіх аспектів фармацевтичного виробництва та інженерії. Ці матеріали допоможуть майбутнім ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До удосконалення процесу підготовки фахівців з інжинірингу фармацевтичних виробництв долучаються спеціалісти фірми «Дарниця» 12 лютого 2019

Високим рівнем досліджень, актуальністю і практичною цінністю вирізняються роботи магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів здобувачі денної форми навчання, що навчалися за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», захистили кваліфікаційні магістерські роботи. Роботу Екзаменаційної комісії очолив голова  Об’єднання «Укрхлібпром»  Олександр Васи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високим рівнем досліджень, актуальністю і практичною цінністю вирізняються роботи магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 22 лютого 2021