Н У Х Т

Науковець Університету Гайзенхама (Німеччина) в гостях у НУХТ

04 березня 2020

Науковець Університету Гайзенхама (Німеччина) в гостях у НУХТ

У 2018 р. кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства спільно з відділом міжнародних зв’язків НУХТ налагодила контакти з Університетом Гайзенхама  (Німеччина, Гессен (Hochschule Geisenheim University) у рамках підготовки документів до участі у програмі Erasmus+. НУХТ заключив договір про співпрацю з цим університетом.

Hochschule Geisenheim University заснований у 2013 р., спеціалізується на підготовці бакалаврів і магістрів у напрямку енології, виробництва вин і напоїв, перероблення рослинної сировини, винної економіки.

У рамках співпраці, у червні 2019 р. співробітники кафедри, доценти Марина Білько, Роман Мукоїд і Петро Бойко відвідали цей університет із метою вивчення досвіду сучасної освіти в європейському університеті. Основними питаннями стажування були аспекти організації навчального процесу, змісту навчальних планів, програм дисциплін у сфері підготовки виноробів.

І ось до нашого університету завітав доктор Університету Гайзенхама Андрій Тарасов. Він зустрівся з начальником відділу міжнародних зв’язків Іриною Воловик й обговорив подальшу співпрацю, плідно поспілкувався із завідувачем кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолієм Куцом і співробітниками кафедри. Для гостя провели екскурсію територією НУХТ, ознайомили з навчально-науковими лабораторіями університету і кафедри та виноробною продукцією українських виробників.

Опублікований: 04-03-2020
Читайте також:
Новий склад вченої ради університету обрано!

22 вересня відбулася конференція трудового колективу університету, головним питанням порядку денного якої було обрання до складу вченої ради університету виборних представників із числа штатних працівників структурних підрозділів. Голова організаційного комітету з підготовки Конференції Володимир Яровий оголосив, що зареєструвалися 84 зі 100 обран...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий склад вченої ради університету обрано! 22 вересня 2023

Університет представляє інноваційні освітні програми на найбільшому форумі країни

19 квітня у Національному центрі ділового співробітництва «Український дім» у 33-й раз розпочали роботу найбільший вітчизняний форум «Освіта та кар’єра» і міжнародна виставка «Освіта за кордоном», де свої освітні пропозиції презентують провідні українські виші й понад 70 навчальних закладів із Польщі, Чехії, Словаччини, Румунії та інших країн. В у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет представляє інноваційні освітні програми на найбільшому форумі країни 19 квітня 2018

Університет готується до чергового масштабного наукового зібрання цукровиків України й зарубіжжя…

27-28 березня 2018 року за традицією, що склалася впродовж десятиліть, за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної асоціації цукровиків України в університеті працюватиме Міжнародна науково-технічна конференція «Перспективи розвитку цукрової промисловості України». Учасники зібрання дізнаються про підсумки роботи бурякоцукрово...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет готується до чергового масштабного наукового зібрання цукровиків України й зарубіжжя… 05 лютого 2018

Власними враженнями про навчання у НУХТ діляться студенти

Напередодні Дня відкритих дверей студентка групи ТХ-4-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій за сприяння кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Марія Омелянчик долучилася до профорієнтаційної роботи, відвідавши Ружинську гімназію в м. Ружин Житомирської області. А студентка групи ТУ 1-11 факультету готельно-ресторан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Власними враженнями про навчання у НУХТ діляться студенти 29 листопада 2019