Н У Х Т

Науковець Університету Гайзенхама (Німеччина) в гостях у НУХТ

04 березня 2020

Науковець Університету Гайзенхама (Німеччина) в гостях у НУХТ

У 2018 р. кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства спільно з відділом міжнародних зв’язків НУХТ налагодила контакти з Університетом Гайзенхама  (Німеччина, Гессен (Hochschule Geisenheim University) у рамках підготовки документів до участі у програмі Erasmus+. НУХТ заключив договір про співпрацю з цим університетом.

Hochschule Geisenheim University заснований у 2013 р., спеціалізується на підготовці бакалаврів і магістрів у напрямку енології, виробництва вин і напоїв, перероблення рослинної сировини, винної економіки.

У рамках співпраці, у червні 2019 р. співробітники кафедри, доценти Марина Білько, Роман Мукоїд і Петро Бойко відвідали цей університет із метою вивчення досвіду сучасної освіти в європейському університеті. Основними питаннями стажування були аспекти організації навчального процесу, змісту навчальних планів, програм дисциплін у сфері підготовки виноробів.

І ось до нашого університету завітав доктор Університету Гайзенхама Андрій Тарасов. Він зустрівся з начальником відділу міжнародних зв’язків Іриною Воловик й обговорив подальшу співпрацю, плідно поспілкувався із завідувачем кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолієм Куцом і співробітниками кафедри. Для гостя провели екскурсію територією НУХТ, ознайомили з навчально-науковими лабораторіями університету і кафедри та виноробною продукцією українських виробників.

Опублікований: 04-03-2020
Читайте також:
Із завершенням важливого етапу життя приймають вітання випускники Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

У Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості нашого університету відбулося вручення дипломів, на яке у актовій залі зібралися викладачі, студенти, батьки. Розпочався захід виконанням державного гімну України. Директор коледжу, кандидат економічних наук, доцент, заслужений працівник освіти України Михайло Григорців звернувся...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із завершенням важливого етапу життя приймають вітання випускники Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 11 липня 2019

Практичне закріплення отриманих знань здобувачами спеціальності «Туризм»

Здобувачі 2-3 курсів спеціальності «Туризм», вивчаючи дисципліну «Організація виставкової діяльності», закріпили здобуті знання на виставці UITT: «УКРАЇНА – Подорожі та Туризм», яка працювала 11-13 травня 2021 р. і стала місцем зустрічі міжнародних туристичних організацій, національних і регіональних туристичних комітетів, туристичних операторів і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне закріплення отриманих знань здобувачами спеціальності «Туризм» 14 травня 2021

Важлива гостьова лекція для майбутніх експертів від заступника голови ДСУ з лікарських засобів та контролю за наркотиками

13 червня 2023 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася гостьова онлайн-лекція «Громадське здоров’я в Україні», яку прочитав заступник голови Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, доктор медичних наук Володимир Короленко. Лекція була організована для здобувачів групи ХЕ-1-10 освітньо-професійної п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важлива гостьова лекція для майбутніх експертів від заступника голови ДСУ з лікарських засобів та контролю за наркотиками 14 червня 2023

«Перші ластівки» кафедри фінансів

«Першими ластівками» випуску 2020 стали магістри денної форми навчання спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа і страхування». Випускники успішно захистили 22 магістерські роботи тільки на «відмінно» та «добре». За результатами успішного навчання п’яти магістрам надали рекомендацію кафедри на отримання диплому з відзнакою. Поряд із ґрунтовни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Перші ластівки» кафедри фінансів 17 лютого 2020