Н У Х Т

Науковець Університету Гайзенхама (Німеччина) в гостях у НУХТ

04 березня 2020

Науковець Університету Гайзенхама (Німеччина) в гостях у НУХТ

У 2018 р. кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства спільно з відділом міжнародних зв’язків НУХТ налагодила контакти з Університетом Гайзенхама  (Німеччина, Гессен (Hochschule Geisenheim University) у рамках підготовки документів до участі у програмі Erasmus+. НУХТ заключив договір про співпрацю з цим університетом.

Hochschule Geisenheim University заснований у 2013 р., спеціалізується на підготовці бакалаврів і магістрів у напрямку енології, виробництва вин і напоїв, перероблення рослинної сировини, винної економіки.

У рамках співпраці, у червні 2019 р. співробітники кафедри, доценти Марина Білько, Роман Мукоїд і Петро Бойко відвідали цей університет із метою вивчення досвіду сучасної освіти в європейському університеті. Основними питаннями стажування були аспекти організації навчального процесу, змісту навчальних планів, програм дисциплін у сфері підготовки виноробів.

І ось до нашого університету завітав доктор Університету Гайзенхама Андрій Тарасов. Він зустрівся з начальником відділу міжнародних зв’язків Іриною Воловик й обговорив подальшу співпрацю, плідно поспілкувався із завідувачем кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолієм Куцом і співробітниками кафедри. Для гостя провели екскурсію територією НУХТ, ознайомили з навчально-науковими лабораторіями університету і кафедри та виноробною продукцією українських виробників.

Опублікований: 04-03-2020
Читайте також:
Науковці кафедри технології цукру і підготовки води отримали рекомендації щодо роботи із системою Google Академія

5 жовтня 2023 року на кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся методичний семінар за темою «Google Академія для науковців. Робота з реєстром ідентифікації автора ORCID», який провела завідувачка відділу інформаційних технологій Науково-технічної бібліотеки НУХТ Інна Путіліна. Мета семінару – сприяння підвищенню наукометричних показників...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри технології цукру і підготовки води отримали рекомендації щодо роботи із системою Google Академія 06 жовтня 2023

Практичні поради щодо роботи з наукометричною базою Scopus отримали викладачі

Провідною міжнародною консалтинговою компанією «Академія статей» 6 листопада 2024 року був організований вебінар «Як не стати жертвою шахрайських видань у Scopus: заощаджуйте час та гроші», в якому взяли участь викладачі кафедри фізики та професійної безпеки. Спікер, директор міжнародного видавництва наукових журналів і конференцій Василь Малець о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні поради щодо роботи з наукометричною базою Scopus отримали викладачі 11 листопада 2024

HR-аналітика з питань оплати праці для майбутніх HR-фахівців

27 березня на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулася відкрита лекція доцентки кафедри Олени Безпалько. Лекційне заняття було присвячене організації оплати праці та її HR-аналітиці. Тема цікава, тема невичерпна за своєю актуальністю та контентом як для здобувачів 3 курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу», які займатимуть...

ЧИТАТИ ДАЛІ

HR-аналітика з питань оплати праці для майбутніх HR-фахівців 28 березня 2023

Детально про перехресний вступ до НУХТ студентам київського вишу розповіли викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

Про можливості перехресного вступу, який забезпечує високоякісну класичну освіту й водночас відповідає сучасним викликам ринку праці, розповіли викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування, доцент Яна Окопна та старший викладач Лада Коваленко на профорієнтаційному семінарі студентам Київського університету імені Бориса Грінченка. Студе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Детально про перехресний вступ до НУХТ студентам київського вишу розповіли викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 04 жовтня 2019