Н У Х Т

НУХТ – у ТОП-15 кращих вишів столиці

24 липня 2020

НУХТ – у ТОП-15 кращих вишів столиці

Портал «ДЕНЬГИ.ua» оприлюднив ТОП-15 кращих закладів вищої освіти Києва і вартість навчання у них. Відповідну інфографіку підготували аналітики видання «Слово і Діло».

Згідно з наведеними даними, наш університет посідає четверте місце у цьому своєрідному рейтингу. Зазначимо, що цінова політика нашого вишу значно лояльніша до вступників порівняно зі ЗВО, що зайняли нижчі місця. Зокрема, найвища вартість навчання у НУХТ за освітнім ступенем «бакалавр» за економічними спеціальностями складає 22 тис. грн. за рік, гуманітарними – близько 25 тис. грн. за рік, технічними, включаючи комп’ютерні технології, – 21 тис. грн. за рік. Прагнучи створити найсприятливіші умови вступникам України й забезпечити їм можливість отримання високоякісної фахової освіти, наш колектив враховує рівень доходів населення й визначає ціни за навчання в університеті максимально доступними для вступників на контрактну форму навчання.  

Нагадаємо, що у цьогорічному рейтингові вишів України «ТОП-200» НУХТ займає 16 позицію.

Уже зовсім скоро, 1 серпня, в Україні стартує вступна кампанія. Співбесіди та іспити відбуватимуться  з 13 по 16 серпня, а з сьогоднішнього дня в усіх вишах розпочалася реєстрація на вступні іспити та творчі конкурси. Бажаємо успіху всім вступникам! Робіть свій вибір зважено й не проґавте можливості стати здобувачем вищої освіти в провідному університеті країни, здобути престижну професію й стати висококласним фахівцем, затребуваним на ринку праці! 

Опублікований: 24-07-2020
Читайте також:
Калейдоскоп заходів у рамках тижня циклової комісії комп’ютерної інженерії

З 25 по 29 листопада 2019 р. у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся тиждень циклової комісії комп’ютерної інженерії. Заходи, проведені в рамках тижня, були спрямовані на розвиток професіоналізму майбутніх фахівців, креативності та творчих ідей. Тиждень розпочався з фотовиставки. Для багатьох студентів фотографія стала  творчим х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Калейдоскоп заходів у рамках тижня циклової комісії комп’ютерної інженерії 29 листопада 2019

Розкриваємо кулінарні таємниці

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують цикл пізнавальних фахових лекцій для старшокурсників відокремлених структурних підрозділів університету. Так, 7 травня старший викладач Володимир Польовик прочитав гостьову лекцію «Розкриваємо кулінарні таємниці : знайомтесь – «Котлета по-київські» для четвертокурсників с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розкриваємо кулінарні таємниці 08 травня 2025

Перемога у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Органічне виробництво – перспективи для молоді»

Початок останнього місяця весни 2024 року приніс вагомий здобуток до скарбнички освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». 1 травня 2024 року відбувся щорічний студентський форум «Органічне агровиробництво: майбутнє для молоді», організований Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемога у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Органічне виробництво – перспективи для молоді» 13 травня 2024

Профорієнтаційний десант НУХТ – на Ярмарку професій у м. Ірпінь

З початком нового навчального року кафедри Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету активно включилися до профорієнтаційної роботи. Зокрема, 24 вересня доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігор Страшинський представляв інститут разом із колегами факультету  автоматизації і комп’ютерних систем, факультету ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний десант НУХТ – на Ярмарку професій у м. Ірпінь 26 вересня 2018