Н У Х Т

У форматі OPEN NUFT відбувся День відкритих дверей університету

06 жовтня 2018

У форматі OPEN NUFT відбувся День відкритих дверей університету

Цікаві, й сподіваємося, корисні для себе відкриття зробили численні відвідувачі Дня відкритих дверей університету, який відбувся 6 жовтня 2018 року.

Найперше вони відкрили для себе Національний університет харчових технологій – багатопрофільний, полідисциплінарний заклад вищої освіти, один із провідних вишів країни, де не лише пропонують надзвичайно широкий спектр спеціальностей і освітніх програм для здобуття високоякісної конкурентноспроможної освіти, але й вміють і люблять приймати гостей, весело й з вигадкою відпочивати, берегти традиції й вірно дружити.

Цього разу наш колектив приймав гостей у новому форматі. Звичайно, були і традиційні експозиції досягнень і цікавинок від усіх навчально-наукових інститутів і факультетів. А ще – лайфхаки «Як вступити до НУХТ. Корисні поради для вступника» від секретаря приймальної комісії Вадима Серпученка для майбутніх вступників на базі повної загальної середньої освіти і від директора Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету Ігоря Житнецького для вступників на основі освітнього рівня «молодший спеціаліст», майстер-класи на будь-який смак, де учасники могли послухати, подивитися і самі спробувати себе в різних іпостасях – від кондитера й баристи до фахівця з автоматизованого керування, мехатроніки чи програміста. А наостанок – родзинка від наших студентів – пікнік у внутрішньому дворику університету з безліччю веселих конкурсів і оригінальних призів, фотозоною, концертною програмою, частуванням смачнючим кулішем і квасом, й, звичайно ж, можливістю неформального спілкування, де можна було отримати відверті й вичерпні відповіді на всі свої питання стосовно вступу, навчання, дозвілля. Мали нагоду гості НУХТ у дії побачити роботу благодійного сектора студентської ради, який у рамках свята провів благодійну акцію зі збору коштів для лікування онкохворих дітей.

Сьогодні до НУХТ завітали понад 350 гостей. Хтось вперше відкрив для себе наш навчальний заклад, як, наприклад, майже 60 учнів шкіл і гімназій Черкащини, а студенти відокремлених структурних підрозділів університету – Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості, Вінницького коледжу, Коледжу ресторанного господарства – ближче познайомилися з базовим університетом, де зможуть продовжити здобуття вищої освіти за скороченою формою, вступивши одразу на другий або третій курс.

Колективи всіх кафедр і студенти всіх інститутів і факультетів на чолі зі студрадою університету готувалися до цього дня – активно анонсували його проведення і у мережі Інтернет, і, особисто відвідуючи школи, гімназії, ліцеї, технікуми, коледжі; продумуючи програму заходів, і організовуючи їх; залучаючи спонсорів і підшукуючи цікаві й оригінальні призи. Та варто окремо згадати доцентів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романа Кириленка і Романа Мукоїда, результатом агітаційного автопробігу яких до Канева став візит до нашого вишу цілої делегації школярів із шести шкіл міста.

Побувавши на Дні відкритих дверей університету, майбутні вступники отримали вичерпну інформацію про перспективи й переваги отримання вищої освіти у нашому навчальному закладі, здобули деякі практичні навички на майстер-класах, гарно відпочили разом із нашими студентами, тож тепер у багатьох із них лише одна проблема – визначитися зі спеціальністю, бо хочеться одразу на всі!    

Опублікований: 06-10-2018
Читайте також:
Знайомство колективу кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв із «Новофарм-Біосинтез»

Новоград-Волинський – місто на мальовничих скелястих берегах звивистої річки Случ, і Батьківщина Лесі Українки. А для колективу НУХТ Новоград-Волинський цікавий новим фармацевтичним підприємством – «Новофарм-Біосинтез». Фахівці підприємства часто беруть участь у освітніх заходах нашого університету і зацікавлені у молодих фахівцях з інжинірингу фа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство колективу кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв із «Новофарм-Біосинтез» 29 лютого 2020

Вступникам необхідно відслідковувати статус поданих до вишів заяв

Кожна подана електронна заява має певний статус, який змінюється після її оброблення приймальними комісіями. Вступникам треба обов’язково переглядати статуси в своїх електронних кабінетах. Особливу увагу необхідно звернути, якщо з’явився статус «Потребує уточнення вступником», який означає, що заклад вищої освіти прийняв заяву до розгляду, але є д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам необхідно відслідковувати статус поданих до вишів заяв 17 липня 2019

Перший крок на шляху до захисту кандидатської дисертації зробив аспірант кафедри біотехнології і мікробіології

13 вересня 2018 р. відбулася довгоочікувана для аспіранта кафедри біотехнології і мікробіології, активного учасника наукового гуртка «Biotech» Миколи Івахнюка подія – представлення на засіданні кафедри результатів кандидатської дисертації за спеціальністю 03.00.20 – «біотехнологія». Тема дисертаційної роботи – «Синтез мікробного полісахариду етапол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший крок на шляху до захисту кандидатської дисертації зробив аспірант кафедри біотехнології і мікробіології 14 вересня 2018

Що таке емоційний інтелект дізналися студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

13 березня студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції отримали унікальну можливість відвідати бізнес-тренінг «Від соціального інтелекту до емоційної сили. Емоційний інтелект як ключ до успіху», який провела HR-менеджер компанії «Штайнер-Україна» Ірина Соболевська. «Штайнер-Україна» – інжинірингова компанія, що представляє інтер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Що таке емоційний інтелект дізналися студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 14 березня 2019