Н У Х Т

У форматі OPEN NUFT відбувся День відкритих дверей університету

06 жовтня 2018

У форматі OPEN NUFT відбувся День відкритих дверей університету

Цікаві, й сподіваємося, корисні для себе відкриття зробили численні відвідувачі Дня відкритих дверей університету, який відбувся 6 жовтня 2018 року.

Найперше вони відкрили для себе Національний університет харчових технологій – багатопрофільний, полідисциплінарний заклад вищої освіти, один із провідних вишів країни, де не лише пропонують надзвичайно широкий спектр спеціальностей і освітніх програм для здобуття високоякісної конкурентноспроможної освіти, але й вміють і люблять приймати гостей, весело й з вигадкою відпочивати, берегти традиції й вірно дружити.

Цього разу наш колектив приймав гостей у новому форматі. Звичайно, були і традиційні експозиції досягнень і цікавинок від усіх навчально-наукових інститутів і факультетів. А ще – лайфхаки «Як вступити до НУХТ. Корисні поради для вступника» від секретаря приймальної комісії Вадима Серпученка для майбутніх вступників на базі повної загальної середньої освіти і від директора Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету Ігоря Житнецького для вступників на основі освітнього рівня «молодший спеціаліст», майстер-класи на будь-який смак, де учасники могли послухати, подивитися і самі спробувати себе в різних іпостасях – від кондитера й баристи до фахівця з автоматизованого керування, мехатроніки чи програміста. А наостанок – родзинка від наших студентів – пікнік у внутрішньому дворику університету з безліччю веселих конкурсів і оригінальних призів, фотозоною, концертною програмою, частуванням смачнючим кулішем і квасом, й, звичайно ж, можливістю неформального спілкування, де можна було отримати відверті й вичерпні відповіді на всі свої питання стосовно вступу, навчання, дозвілля. Мали нагоду гості НУХТ у дії побачити роботу благодійного сектора студентської ради, який у рамках свята провів благодійну акцію зі збору коштів для лікування онкохворих дітей.

Сьогодні до НУХТ завітали понад 350 гостей. Хтось вперше відкрив для себе наш навчальний заклад, як, наприклад, майже 60 учнів шкіл і гімназій Черкащини, а студенти відокремлених структурних підрозділів університету – Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості, Вінницького коледжу, Коледжу ресторанного господарства – ближче познайомилися з базовим університетом, де зможуть продовжити здобуття вищої освіти за скороченою формою, вступивши одразу на другий або третій курс.

Колективи всіх кафедр і студенти всіх інститутів і факультетів на чолі зі студрадою університету готувалися до цього дня – активно анонсували його проведення і у мережі Інтернет, і, особисто відвідуючи школи, гімназії, ліцеї, технікуми, коледжі; продумуючи програму заходів, і організовуючи їх; залучаючи спонсорів і підшукуючи цікаві й оригінальні призи. Та варто окремо згадати доцентів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романа Кириленка і Романа Мукоїда, результатом агітаційного автопробігу яких до Канева став візит до нашого вишу цілої делегації школярів із шести шкіл міста.

Побувавши на Дні відкритих дверей університету, майбутні вступники отримали вичерпну інформацію про перспективи й переваги отримання вищої освіти у нашому навчальному закладі, здобули деякі практичні навички на майстер-класах, гарно відпочили разом із нашими студентами, тож тепер у багатьох із них лише одна проблема – визначитися зі спеціальністю, бо хочеться одразу на всі!    

Опублікований: 06-10-2018
Читайте також:
Магістранти «вдихнули» сучасну біотехнологію з гостьовою лекторкою з Repligen

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбулася гостьові лекція від випускниці, нині провідної спеціалістки компанії Repligen, що задає світові інженерні стандарти у рішеннях для біотехнологічних і біофармацевтичних процесів, Євгенії Рудковської. Євгенія не просто розповіла про тренди, а продемонструвала, як виглядає біотехнологічний downstream...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти «вдихнули» сучасну біотехнологію з гостьовою лекторкою з Repligen 05 грудня 2025

Інноваційні ресторанні технології аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». На першому занятті слухачі програми ознайомились із інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчування людини повинні відповідати її конституції (спі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні ресторанні технології аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми 22 жовтня 2019

Цінний практичний досвід провідних фахівців галузі

5 лютого 2024 р. кафедрою технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів для студентів-бакалаврів другого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» була організована гостьова лекція «Сучасні методи виявлення фальсифікації олій та жирів», яку прочитала начальниця науково-дослідного центру випробувань продукції ДП «У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цінний практичний досвід провідних фахівців галузі 08 лютого 2024

Сучасні можливості віртуального 3D-середовища для прокачування hard і soft skills

Викладачі задіяні в реалізації освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна», постійно використовують активні методи навчання в освітньому процесі, в тому числі й можливості платформи віртуальних лабораторних робіт Labster, яка активована для нашого університету за ініціативи студради. «Labster» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні можливості віртуального 3D-середовища для прокачування hard і soft skills 21 березня 2024