Н У Х Т

У форматі OPEN NUFT відбувся День відкритих дверей університету

06 жовтня 2018

У форматі OPEN NUFT відбувся День відкритих дверей університету

Цікаві, й сподіваємося, корисні для себе відкриття зробили численні відвідувачі Дня відкритих дверей університету, який відбувся 6 жовтня 2018 року.

Найперше вони відкрили для себе Національний університет харчових технологій – багатопрофільний, полідисциплінарний заклад вищої освіти, один із провідних вишів країни, де не лише пропонують надзвичайно широкий спектр спеціальностей і освітніх програм для здобуття високоякісної конкурентноспроможної освіти, але й вміють і люблять приймати гостей, весело й з вигадкою відпочивати, берегти традиції й вірно дружити.

Цього разу наш колектив приймав гостей у новому форматі. Звичайно, були і традиційні експозиції досягнень і цікавинок від усіх навчально-наукових інститутів і факультетів. А ще – лайфхаки «Як вступити до НУХТ. Корисні поради для вступника» від секретаря приймальної комісії Вадима Серпученка для майбутніх вступників на базі повної загальної середньої освіти і від директора Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету Ігоря Житнецького для вступників на основі освітнього рівня «молодший спеціаліст», майстер-класи на будь-який смак, де учасники могли послухати, подивитися і самі спробувати себе в різних іпостасях – від кондитера й баристи до фахівця з автоматизованого керування, мехатроніки чи програміста. А наостанок – родзинка від наших студентів – пікнік у внутрішньому дворику університету з безліччю веселих конкурсів і оригінальних призів, фотозоною, концертною програмою, частуванням смачнючим кулішем і квасом, й, звичайно ж, можливістю неформального спілкування, де можна було отримати відверті й вичерпні відповіді на всі свої питання стосовно вступу, навчання, дозвілля. Мали нагоду гості НУХТ у дії побачити роботу благодійного сектора студентської ради, який у рамках свята провів благодійну акцію зі збору коштів для лікування онкохворих дітей.

Сьогодні до НУХТ завітали понад 350 гостей. Хтось вперше відкрив для себе наш навчальний заклад, як, наприклад, майже 60 учнів шкіл і гімназій Черкащини, а студенти відокремлених структурних підрозділів університету – Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості, Вінницького коледжу, Коледжу ресторанного господарства – ближче познайомилися з базовим університетом, де зможуть продовжити здобуття вищої освіти за скороченою формою, вступивши одразу на другий або третій курс.

Колективи всіх кафедр і студенти всіх інститутів і факультетів на чолі зі студрадою університету готувалися до цього дня – активно анонсували його проведення і у мережі Інтернет, і, особисто відвідуючи школи, гімназії, ліцеї, технікуми, коледжі; продумуючи програму заходів, і організовуючи їх; залучаючи спонсорів і підшукуючи цікаві й оригінальні призи. Та варто окремо згадати доцентів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романа Кириленка і Романа Мукоїда, результатом агітаційного автопробігу яких до Канева став візит до нашого вишу цілої делегації школярів із шести шкіл міста.

Побувавши на Дні відкритих дверей університету, майбутні вступники отримали вичерпну інформацію про перспективи й переваги отримання вищої освіти у нашому навчальному закладі, здобули деякі практичні навички на майстер-класах, гарно відпочили разом із нашими студентами, тож тепер у багатьох із них лише одна проблема – визначитися зі спеціальністю, бо хочеться одразу на всі!    

Опублікований: 06-10-2018
Читайте також:
Нові екскурсійні й освітні маршрути від викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування

Київ – настільки давнє місто, стільки всього перебачило на своєму віку, що його мало чим можна здивувати в день народження. Тим паче – у 1537-й. І багато було сказано тостів. І багато було написано віршових і прозових творів. І багато було створено живописних, театральних і кінематографічних полотен. Але – так буде завше: багато сказано, але не ска...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові екскурсійні й освітні маршрути від викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування 03 червня 2019

Студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ відвідали Фестиваль кави

13-16 вересня студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ разом із куратором Іванною Павлух побували на Фестивалі кави у Львові (LVIV COFFEE FESTIVAL). Першокурсники, які навчаються за спеціальностями «Бухгалтерський облік» і «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів», спостеріга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ відвідали Фестиваль кави 17 вересня 2018

11 студентів НУХТ – переможці Всеукраїнського конкурсу «Харчові технології»

28 листопада на базі нашого університету відбувся ІІ етап конкурсу «Харчові технології-2019», ініційованого благодійним Фондом Бориса Колеснікова. Відкриття конкурсу відбулося 27 вересня 2018 року. Загалом конкурс «Харчові технології 2019» об'єднав 1 000 студентів харчових вузів із Києва, Харкова, Красногорівки, Луцька, Дніпра, Одеси, Умані, Сум, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

11 студентів НУХТ – переможці Всеукраїнського конкурсу «Харчові технології» 30 листопада 2018

Як профорієнтацію у Яготині проводили

На вулиці нині друга половина квітня і добігає до закінчення цей навчальний рік. У студентів невдовзі розпочнеться звичний для всіх модульний контроль і настануть довгоочікувані канікули. А у школярів і абітурієнтів лише розпочнеться «гаряча» пора щодо подальшого вибору: чим займатися, куди вступати? Саме тому, аби трішечки полегшити вибір і розпо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як профорієнтацію у Яготині проводили 19 квітня 2019