Н У Х Т

Яким «смачним» і креативним буває маркетинг…

27 березня 2023

Яким «смачним» і креативним буває маркетинг…

Березневі засідання студентського гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал» обіцяли бути не лише науковими, але й сповненими креативу та дуже «смачними». Тож, наші юні маркетологи запаслися чаєм, кавою і смаколиками й приступили до обговорення маркетингових інструментів ресторанних закладів.

Бажаючих поділитися своїми дослідженнями виявилося більше, ніж планувалось, тому гурток за темою «Маркетингові прийоми в ресторанному бізнесі» триватиме в кілька етапів. І ми вже маємо що розповісти про перший.

Цікавими дослідженнями щодо SMM атмосферного ресторану «HayLoft» поділилася зі студентами та викладачами Вікторія Грицай. Майбутня маркетологиня розповіла про успішні прийоми просування ресторану, продемонструвала практику його копірайтингу й візуалізації, а ще торкнулась ширших аспектів: концепції та дизайну інтер’єру цього затишного оазису спокою в динамічному місті.

Не менш захоплюючою виявилась доповідь Аліни Лукомець про маркетингову політику ресторану «Чайка». Заслуговує на увагу і те, що Аліна особисто знайома з власницею закладу Оленою, тож її розповідь максимально наблизила учасників гуртка до тонкого шарму кав’ярні, концепції та історії створення, що ніби овіяна подихом морського бризу.

І на «десерт»: вишукані таємниці «Квіткової мафії» від Анни Лещенко та маркетингові інновації кав’ярень «Frankly», «Котлета по-київськи», «Львівські круасани», «Art Eclair» від Аліни Костриці. 

Неймовірно, але маркетинг насправді буває креативним і дуже «смачним», а доповіді двох студенток навіть були рекомендовані до оприлюднення на Міжнародній науковій конференції молодих вчених.

До-речі, зацікавленість здобувачів ресторанним маркетингом ще у попередні роки та студентоцентрований підхід, підштовхнули викладачів кафедри додати тему «Маркетинг закладів громадського харчування» в одну із освітніх компонент освітньої програми «Маркетинг».

Опублікований: 27-03-2023
Читайте також:
Польські фахівці завітали на захист магістерських робіт здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

17 лютого 2020 року на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів вперше в НУХТ відбувся відкритий захист магістерських робіт за участю іноземних фахівців. Здобутками здобувачів кафедри зацікавилися виробничники – група компаній «Goodvalley», тож на захист кваліфікаційних робіт магістрів завітали ейчари і головний технолог польського та ейчари ук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Польські фахівці завітали на захист магістерських робіт здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 17 лютого 2020

Вимога сьогодення – модульний контроль у дистанційній формі

Смілянський коледж харчових технологій НУХТ – це понад 150 викладачів і співробітників, 700 студентів, які з 12 березня розпочали життя в новому кібер-коледжі. Cоvid-19 не лише створив виклики, а й надав багато можливостей – дистанційне навчання продовжується на платформі АСУ «Деканат», уже майже 80% усіх занять переведені в онлайн, з 13 квітня по ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вимога сьогодення – модульний контроль у дистанційній формі 24 квітня 2020

Інтерактивний формат свята для першокурсників

Щорічно 27 вересня у світі відзначають Всесвітній день туризму – визначний день для усіх, хто любить мандри. І хоч через карантинні обмеження відсвяткувати цей день у традиційно грандіозному форматі з яскравими дійствами на території університету не вдалося, кафедра туристичного та готельного бізнесу не могла залишитись осторонь свого улюбленого св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтерактивний формат свята для першокурсників 29 вересня 2020

Викладачі й випускники кафедри управління персоналом та економіки праці зустрілися на професійному івенті

Викладачі й випускники кафедри управління персоналом та економіки праці зустрілися на професійному івенті – проекті «BICYCLE» від компанії HeadHunter Україна, провідного провайдера комплексних HR-рішень. Цього разу зустріч була організована за підтримки Deloitte Ukraine, а ключовими темами обговорень для ейчарів стали кращі практики роботодавців у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі й випускники кафедри управління персоналом та економіки праці зустрілися на професійному івенті 10 травня 2018