Н У Х Т

Сучасний підхід та актуальність інформації на відкритій лекції доцентки кафедри економіки і права

15 березня 2021

Сучасний підхід та актуальність інформації на відкритій лекції доцентки кафедри економіки і права

15 березня доцентка кафедри економіки і права Юлія Труш провела відкрите лекційне заняття «Продукція промислового підприємства» з навчальної дисципліни «Економіка та підприємницька діяльність» для здобувачів третього курсу спеціальностей «Прикладна механіка» (освітньо-професійної програми «Прикладна механіка»), «Галузеве машинобудування» (освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв»), «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» (освітньо-професійної програми «Електротехнічні системи електроспоживання»), «Енергетичне машинобудування» (освітньо-професійної програми  «Холодильні техніка та технології»), «Теплоенергетика» (освітньо-професійної програми «Теплоенергетика та енергоефективні технології»), «Видавництво та поліграфія» (освітньо-професійної програми «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки»). Лекцію відвідали завідувач і викладачі кафедри.

Варто відзначити, що матеріали лекторкою були підібрані зі врахуванням особливостей специфіки спеціальностей здобувачів вищої освіти. Сучасний підхід та актуальність інформації була відзначена колегами. Матеріали теми були подані на високому професійному рівні викладання з розстановками акцентів на важливих моментах – чітко та лаконічно. Протягом усього заняття викладачка наводила зрозумілі та цікаві приклади. Атмосфера заняття була спокійною та невимушена, що створило умови для діалогу зі здобувачами.

Присутні зауважили, що Юлія Труш продемонструвала високий рівень володіння матеріалами дисципліни, комунікабельність у спілкуванні зі здобувачами. Викладачі вдячні колезі за запрошення та отриманий досвід.

Опублікований: 15-03-2021
Читайте також:
Магістранти-біотехнологи на карантині, або написання обґрунтування

Кожний рік навчання студентів 1 курсу магістратури починається з вибору тематики магістерської роботи та написання обґрунтування. Кожний рік студенти думають, що саме їх курсу найскладніше і вимоги до них найсуворіші. А цього навчального року, зважаючи на карантинні заходи, вступ відбувся пізніше і всю програму магістранти мали пройти лише за два з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-біотехнологи на карантині, або написання обґрунтування 26 січня 2021

Флешмоб до 135-річчя НУХТ у Кам’янець-Подільському коледжі харчових технологій нашого у університету

У 2019 році наш університет відзначає 135-ту річницю з дня заснування. Колектив Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ започаткував флешмоб з цієї нагоди і закликає інші структурні підрозділи навчально-наукового комплексу НУХТ приєднатися до нього. https://www.youtube.com/watch?v=wJtgyu5cQqo&feature=youtu.be    

ЧИТАТИ ДАЛІ

Флешмоб до 135-річчя НУХТ у Кам’янець-Подільському коледжі харчових технологій нашого у університету 04 жовтня 2019

Науковці університету у числі найбільш активних винахідників

Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» оприлюднило основні результати діяльності у сфері промислової власності, а також показники винахідницької активності національних заявників за 2021 рік. І хоча, як зазначають упорядники звіту, кількість реєстрацій винаходів і корисних моделей на ім’я національних заявників змен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці університету у числі найбільш активних винахідників 06 травня 2022

Вступники до магістратури зараховані на бюджет

Вступники до магістратури, які отримали рекомендації на бюджет і виконали вимоги Правил прийому, зараховані на навчання. Відповідні накази сьогодні підписав ректор Олександр Шевченко. Вступники, які не виконали вимоги – не підтвердили вибір навчального закладу та не підписали договори про навчання, втратили право на зарахування на бюджет у цьому р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до магістратури зараховані на бюджет 01 вересня 2025