Н У Х Т

Уперше здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проходять практику у Німеччині

14 вересня 2021

Уперше здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проходять практику у Німеччині

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів продовжує розширювати зв’язки з іноземними профільними підприємствами харчової промисловості.

На початку цього навчального року здобувачі кафедри розпочали практику на підприємстві ТОВ «Гіакоббе Паста ГмбХ» (м. Бітбург, Німеччина). Підприємство спеціалізується на виробництві широкого асортименту канелоне, лазаньї, різотто, супів і різних соусів. В асортименті продукції підприємства значну частку складають органічні вироби та вироби для спеціального веганського харчування.

Здобувачі мають можливість відпрацювати програму практики під керівництвом досвідчених технологів, начальників змін і набути досвіду організації виробництва, у тому числі організації виробництва органічних виробів, ознайомитися з новітнім обладнанням і сучасними технологіями, вимогами і підходами до контролю якості і санітарно-гігієнічних умов виробництва. Беручи безпосередню участь у процесі виробництва та контролю якості продукції, здобувачі розширюють коло своїх знань і навичок, набувають необхідні компетенції і результати навчання, що знадобляться їм для виконання курсового проєкту та кваліфікаційної роботи.

Проходження практичної підготовки за угодами з міжнародними підприємствами – це чудова нагода перейняти досвід від досвідчених фахівців найсучасніших підприємств країн Європейського Союзу.

Бажаємо здобувачам успішного проходження практики і захисту звітів! 

Опублікований: 14-09-2021
Читайте також:
Усе про міжнародну академічну мобільність дізналися здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся тематичний захід «Міжнародна академічна мобільність. Можливості для студентів». У заході взяли участь здобувачі освіти першого та третього курсів. Відповідальна за міжнародну діяльність на кафедрі Марія Грицевіч підготувала доповідь, у якій розповіла про можливості для студенті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про міжнародну академічну мобільність дізналися здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 01 березня 2021

Результативна співпраця з Луцьким національним технічним університетом

Продовжується наукове співробітництво нашого університету з Луцьким національним технічним університетом. Його результатом стала монографія «Чипси з рослинної сировини», підготовлена професором кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олегом Кузьміним і професором кафедри технологій і обладнання переробних виробництв ЛНТУ Ігорем Дудар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Результативна співпраця з Луцьким національним технічним університетом 29 листопада 2023

Перший в Україні захист здобувачів за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських робіт здобувачів, що навчалися за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів». Варто відзначити що це перший захист здобувачів за цією програмою не лише в НУХТ, але й в Україні. Завдяки  роботі  Федерації органічного руху в Україні, яка п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший в Україні захист здобувачів за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів» 21 лютого 2020

Відкрита лекція  для магістрантів освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCaв туризмі»

22 жовтня 2024 року к.т.н., доцентка кафедти технології м’яса і м’ясних продуктів Ольга Чернюшок прочитала відкриту лекцію на тему «Сучасний стан молокопереробної галузі України. Промислова та крафтова сировина молочної галузі для HoReCa. Характеристика традиційної та нетрадиційної молочної сировини» з дисципліни «Інноваційні промислові та крафтові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція для магістрантів освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCaв туризмі» 23 жовтня 2024