Н У Х Т

З інноваційним обладнанням та його застосуванням познайомилися магістри кафедри технології молока і молочних продуктів

26 вересня 2019

З інноваційним обладнанням та його застосуванням познайомилися магістри кафедри технології молока і молочних продуктів

25 вересня студенти групи МО-1-2М разом із доцентом кафедри технології молока і молочних продуктів Аллою Тимчук відвідали 12-ту Міжнародну виставку Lab ComplEX: аналітика, лабораторія, біотехнології, hi-tech.

Студенти ознайомились із сучасним ринком лабораторного та науково-технічного обладнання, що використовується у харчовій галузі, зокрема при виробництві молока та молочних продуктів. Також вони мали нагоду поспілкуватися з провідними спеціалістами галузі та наочно побачити принцип роботи обладнання, що дало змогу закріпити і поглибити теоретичні знання. І наостанок, відвідали тематичні конференції та семінари, в рамках яких було представлене інноваційне обладнання та його застосування на всіх етапах виробництва високоякісної молочної продукції.

Опублікований: 26-09-2019
Читайте також:
Постійний професійний розвиток викладачів

Протягом вересня 2023-січня 2024 викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування проходили в онлайн-форматі навчання за курсами в рамках проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України», що функціонує за сприяння Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Слухачі опанували навички успішного тренера, знанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постійний професійний розвиток викладачів 29 січня 2024

У 20-ці проєкту «МастерШеф. Професіонали» студент Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

7 березня відбувся другий випуск програми «МастерШеф. Професіонали», де тридцять найкращих професійних шефів країни продовжили боротьбу за заповітне місце у двадцятці найкращих. Серед них і студент Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету Микола Карп’юк. Йому 19 років і він працює су-шефом. Під час кастингу сту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У 20-ці проєкту «МастерШеф. Професіонали» студент Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 10 березня 2020

Традиція кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відзначати найвизначніші дати та свята англомовних країн продовжується!

Дистанційне навчання – не привід відмовлятися від давніх традицій кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відзначати найвизначніші дати та свята англомовних країн. Тож, викладач кафедри Наталія Божок разом із американським гостем Stuart Snuggs провели зі студентами-магістрантами факультету автоматизації і комп’ютерних систем святк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиція кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відзначати найвизначніші дати та свята англомовних країн продовжується! 03 листопада 2020

Знайомимося з підручниками авторства наших викладачів

У вільному доступі з’явився підручник «Логістика» авторів Валентини Марченко і професора кафедри технології консервування Віталія Шутюка. У підручнику викладені методологічні основи логістики та розкрита сутність основних її функціональних процесів. Розглянуті базові поняття логістики та охарактеризовані компоненти логістичної системи підприємства...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомимося з підручниками авторства наших викладачів 19 серпня 2020